Отговори
# 255
divogan, аз съвет не мога да ти дам понеже съм отбивала само по време на бременост, а пък тогава е по-лесно, защото кърма почти няма. Мога обаче да ти кажа, че има  много майки, чиито деца ходят на ясла или ДГ и сучат само като са с майките си, през другото време не се сещат, така че ако не успееш да отбиеш до есента не се притеснявай!

Аз понеже не съм се похвалила тук да кажа, че чакаме трето момиченце! Simple Smile

# 256
  • София
Звездичка, честито ! Аз както всички знаете мнооооооооооооого драпех за момче и неистово исках третото да е такова, ама сега не мога да си представя Леа момче Naughty. И трите ми обаче са диви като момчета Simple Smile. И вашия татко жив да го ожали човек като нашия  Mr. Green сред толкова моми, ама всъщност сме големи щастливци - и ние, и татковците, и каките !
Леко и безпроблемно раждане ти желая и тръпнем в очакване на хубави новини !  Hug

# 257
Благодаря Биби! Hug Аз не се напъвах много за момче, че съм на принципа, че най-добре се оправям с това, което ми е познато, на таткото май му се искаше момче, но не е протестирал като разбра, така че сега само чакаме да се роди живо и здраво! Praynig

# 258
Еха, Звездичка!, много мила картинка си представих с трите момиченца, но е ясно, че най-важното е да се роди здраво, пухкаво бебче! Вече си на финала, така че ти желая всичко да мине, точно както си го представяш и без никакви изненади!   fingerscrossed Ще чакаме с нетърпение да се похвалиш, когато му дойде времето! Hug

# 259
  • Варна
Звездичка, желая ти хубаво и леко раждане. Три момиченца!  Heart Eyes Вашият татко ще е най-глезения мъж.

Аз как се моля да си имам и момиченце, живот и здраве. Супер ми е със Страшко, даже не мога да си представя да се грижа за момиченце, но те момченцата един ден просто духват като се оженят. От сега ревнувам.  ooooh! Ще е нещо страшно......... Mr. Green

# 260
  • София
Звездичка, 4-тото ще е момче  Wink   

Шегувам се!  Hug  Важното е да се роди жива и здрава малката госпожица! При нас на площадката има една майка с 3 момичета, и една друга с 3 момчета. Постоянно се майтапят, че ако се навият на 4-то ще гледат да бременеят заедно, за да си ги разменят в болницата. Ясно е, че единият татко само девойки може да прави, другия младежи.  Rolling Eyes
Желая ти и аз леко раждане, кротко бебе, послушни и добри каки!   

# 261
Благодаря много за хубавите пожелания!
Аз и преди май бях споделяла, че четох, че наистина при някой мъже вероятността да са почти изцяло мъжки или женски татковци е голяма, затова нашия няма да го тормозя повече, защото явно няма смисъл! Laughing Между другото, а пък една моя позната, която се реши на трето детенце, че си имаха две момиченца и искаха да ги нашарят, сега чака момченце, ама и момиченце(близнаци), та има и такива случаи! Simple Smile

# 262
ееех момиета, супер много се радвам като видя, че някои мами вече чакат по още едно детенце  Blush. като че ли вчера обсъждах,е бременността и раждането, а децата вече са на по 2 годинки. как лети времето....
аз също искам още едничко поне, но в момента са ни грабнали служебни промени и други такива мащабни неща, та ще поизчакаме поне година... а нямам търпение  Mr. Green

да са ви живи и здрави новите бебенца  Hug

# 263
Eee,Звездичка ,каква хубава новина1таткото ви наистина ще е много глезен и обичан от 4 жени!А за теб  ще е много хубаво д си имаш три прекрасни дъщерички!!!!:)Леко и безпроблемно раждане!то съвсем не остана вече!:)И ти пожелавам и аз една пухкава сладка беба! Hug ееех,заме4тах се и аз:))как бързо пораснаха нашите дечица  Peaceдокато се обарнем и ве4е са на 2 и ... Simple Smile)Живи и здрави да сме  вси4ки и да им се радваме!!!

# 264
Ани, много хубави думи, благодаря! Simple Smile  И двете с tansu да ви споходи в най-скоро време това щастие, щом ви се иска! Hug

# 265
момичета, бързам да се похваля, че махнахме памперса  Grinning. стана за 1 седмица и даже се чудя как така толкова бързо свикна. първите няколко дни се изпускаше по 1-2 пъти, но вече всичко е наред. даже нощем ме буди от време на време да я слагам да пишка. не иска вече в памперса. а като знам, че имам цели 2 пакета неизползвани.... ooooh!

# 266
  • София
Да честитим и тук на Звездичка, която е родила своята трета дъщеричка - Елисавета. Да ти е жива и здрава, умна и талантлива  Hug

tansu браво на Вас, наистина след втората годинка, някак рязко порастват  Mr. Green
Ние сме добре, аз съм на работа, Али с баба и кака, вечер сме по градинките с Али. Вече е много контактна, днес така хубаво си игра с едно малко по- голямо момиченце, че чак се учудих. Бърбори за трима, само нарежда и ако не и угодиш недоволства, много е смешна  Laughing

# 267
Звездичка,да ти и е жива и здрава трета дъщеричка.Умна и щастлива нека е! И цялото ви семейство! Hug

# 268
  • София
Звездичка!   да ти е жива и здрава госпожицата, много кротка, красива и талантлива! Само радост да носи и дано каките слушат и помагат  Wink

metchopooh  ние се завърнахме за малко в София. Хайде да направим една Борисова с дребните. Дотогава нацелувай прекрасната Али от нас!

# 269
  • Бургас
Честита радост на Звездичка! Да е жива и здрава малката принцеска!
Wave, ще идвате ли пак? Аз още чакам да ми се обадиш  Simple Smile
Тансу, браво на вас! И ние сме без памперс вече около 1 месец. Много се радвам, че за 3 дни свикна.

Общи условия

Активация на акаунт