третото момиченце.Да расте здрава и щастлива и много обичана 
.

.
На 3-я ден вече нямахме напикани гащи, но дебненето от моя страна си остана до месец може би. После вече си се научи човечето и идва само да ми каже. Е... имаше някой и друг файл междувременно, но няма начин
Пробвай без гърнето, може и при вас да се окаже по-лесно
Така се учихме с баткото навремето.
,защото иска прав като него и съответно са свалили гащите и се е изпишкал върху тях,говорих ,говорих сега вече сяда на гърненце това ми беше най трудно да го науча ,защото си беше свикнал на голямата тоалетна.
всичко да е така добре както досега,за дете което не е свикнало с никой друг учудващо бързо свикна с реда и вече от два дни е по цял ден.А аз започвам да си търся работа.
Все още имаме само нощен памперс,ама за него не бързам,че тя пие доста вода дори и преди да си легне.

Косата е офъкана първи номер, защото се скубеше и теменцето й беше като на кюре. Отскоро едното предно зъбче отлетя при свраките, че Сузи падна по зъби... А аз вече не си правя труда да поправям хората, че е момиченце
Това са новинките от Суза-бандюга.
Много съм щастлива с двама мъже, раждането мина леко ( пак бях секцио) възстахових се за 3 дена, на 4тия вече си карах голямото момче на домче и си поех домашните задължения, за учудване на всички, но всичко си е на психологическа основа. Райънчо само спинка, цяяяяяяяяяяяяял ден, кърмя го на поискване, кърма има поне бол засега
Голям послушко, за разлика от голямата хуна, която крещи вика и бяга по цял ден, когато беше малък всички ми викаха, ееех това спокойно бебе, ще видиш като порасне какъв дивак ще е
но така е по добре, аз обичам живите деца
Целувки на всички и на сестричката по бебета Звездичка, да са ни живи и здрави малките фастъци. 

Препоръчани теми