Отговори
# 285
Здравейте мили мами! Приемате ли още една априлска мама при вас? Дъщеря ми Ясмин се роди на 01.04.2010г  2.700кг и 47см , а трябваше да се роди на 7 май, но тя реши да не чака повече Grinning

# 286
  • Plovdiv
Здравей  Fatito_1990 и моят син се роди на 01.04.2010.  Hug

# 287
  • София
Утре е първият учебен ден на нашите слънца  Heart Eyes
На всички малки и големи ученици пожелавам здрава, успешна и прекрасна учебна година, а на мамите по-малко тревоги, нерви и дано чуват само похвали и хубави думи!!!     bouquet 

Fatito_1990 добре дошла при нас  Hug

# 288
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане Hug Ще ми кажете ли как мога да се присъединя към групата ви във фейсбук.

# 289
Момичета, водихте ли вече дребосъците на зъболекар? Мисля да заведа Сиянка, но се притеснявам как ще мине. Как мина прегледа при вас?

# 290
Аз водих моята дъщеря, но за конкретен въпрос, а не за профилактичен преглед.
Когато и пробиваше един от кътниците, на венеца някак си висеше парче тъкан, с капковидна форма. В последствие се оказа наистина това, (аз веднага за абцес си помислих, не че съм виждала някога  Crazy  Blush ...) та я водих за мое успокоение да я види жената.
В разговор с нея тя сподели, че е хубаво към 3-тата година детето да се заведе на зъболекар, с цел да свикне с обстановката и да не се плаши, да кажем от миризмата или бялата/зелената дреха, маска и т.н. Да разгледа кабинета, да седне на стола. С машинката му пускат въздух, вода в устата... и такива работи.  Grinning
Ние не стигнахме до стола, защото така или иначе смятам, че дъщеря ми е малка за това, а и имаше друг човек на него. Но като наближи 3 или малко след това обезателно ще отидем на един познавателен "преглед".

# 291
  • София
И Стеф се запозна с тази процедура Simple Smile

Всичко беше много спокойно и накрая беше горд, че вече е голям и седи сам на стола. Както написа 5iaM, запозна се с мед. сестра и зъболекарката, повози се на стола, накараха го да покаже зъбките, духнаха му в устата с машинката и накрая получи подарък  Grinning

Нашата зъболекарка каза, че от 2 години е добре детето да се води на профилактика поне 1 път в годината. Желателно било на 6 месеца, което на мен ми се вижда често, но....  Rolling Eyes

5iaM как е Кари сега?

Стеф днес беше за 1 ден на ясла. Рева... че си тръгва  Laughing  Много му хареса там! Пу-пу!!! Да видим занапред как ще е. Много се притеснявах от тази промяна, макар че се подготвяхме взаимно цяло лято  Grinning

# 292
Ауу, честито на Стеф и все така да ходи с удоволствие на ясла.
А иначе Кари е добре. Зъболекарката каза, че някой път се прехапват и се откъсва (не докрая) малко парченце от тъканта на венеца. Не боляло. Обясни, че "нещото" не се кръвоснабдява, "увяхва" си, едно такова и само си пада. Последното даже не съм усетила кога е станало.
На финала ни остава само още един зъб! Имаме си цели 19 броя  Laughing
wave, поздрави и целувки на нашата лятна любов!  Hug

# 293
здравейте момичета  Hug
браво на Стеф. голямо момче  Grinning
и ние записахме Ева на ясла. другата седмица ще правим иизследванията и ще се пробваме. тя много трудно се отделя от мен,въпреки че се върнах на работа преди повече от година и я гледа бабата. още не е свикнала и сутрин плаче. да видим как ще е с градината. и ние се подготвяме цяло лято, но като и говоря за градина и тя казва, че ще ходи заедно с мама и тати  Mr. Green

# 294
  • София
Ех, Петя... Разтопи ме с последното изречение  Embarassed  То от несериозни майки наистина така ще стане - само морски срещи. Поне като се видят все хубави спомени ще имат  Wink

Мнооооого гадно ми звучи това, което се е случило на Кари.  Sad Искренно се надявам наистина да не е било болезнено! Много неща й се струпаха това лято на милата... Да я нацелуваш от нас!

calikusu ще се справите и вие учудващо бързо! След като остава без теб от толкова време, малко или много е свикнала. Опитай в началото да я води някой друг, за да избегнете повторната раздяла с мама. Ще чакам да пишеш как е минало при вас  Hug 

# 295
vesi_mesi, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БАТКО МИТКО И ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН НИКОЛАЙ! Бъдете здрави и много щастливи цялото семейство!
Хубавици, тази тема я изрових от дълбините...Дано всички, които не се явявате във ФБ-групата сте здрави и пълни със сили за подвизите на нашите двегодишни терористчета, които съм сигурна, че имат енергия в излишък!

# 296
Пак ще Ви помоля да ми кажете как мога да се присъединя към групичката ви във Фейсбук.

# 297
И аз бих искала да се присъединя към групата във фейсбук може ли и на мен да кажете как.

# 298
  • Варна
И аз.

# 299
Аз ще се опитам да ви добавя момичета, пратете ми на лични имената ви, или по добре никовете във ФБ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт