Първа пролет наближава, АВГУСТовско бебе шава

• 31 879
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Запис не се ли прави при проблеми някакив евентуално, или съмнения? Никога не са ми слагали електроди за такъв запис по корема.

# 121
dbs, на мен доки ми каза, че следващия УЗ ще бъде около 20 седмица, т.е. аз до тогава няма да знам как е бебчо Sad

Той и моя преглед е някъде май месец, но аз реших сега да отида на нещо като частно ей така за да го видя как е бебо. Просто не ми се мислеше да чакам чак до тогава. А и може би защото още не го усещам сигурно като го усетя няма да ми е чак толкова притеснено.

# 122
  • София
Аз докато се запиша, тя и тази тема ще свърши.  Mr. Green Преди 2 часа беше на 3 стр., а сега на 8. Е няма изчитане.
И аз съм на преглед другата седмица - на 15.03. Тогава ще правя и БХС и се надявам и пола да се види.
Кашпичка, моля дай малко инфо за тези сутиени Tigex. Продават ли се в БГ и евентуално къде мога да намеря. Проблема ми е, че съм с много голям бюст и без мерене немога да купя.
Отивам да чета.  Stop

# 123
Тук правят запис понеже те следят няколко лекаря и този дето ми прави УЗ, праща резултатите на друг при когото ходя на консултации и 1000 снимки на бебенцата направи, но тук не ти дават да си вземеш снимка за теб, нито при бременност, нито дори като си счупиш някоя кост. Такава им е политиката явно, знам ли и аз.

# 124
Блонди, това се прави преди раждане или ако има съмнение, че не се чуват ясно тоновете с фунията или ако бебето е мнооооооого кротко или хиперактивно.

Дафи
, така е с повечето от нас.  Hug

# 125
eli4ka666, и аз така се притеснявам, нямам търпение да го усетя, мисля си, че тогава вече ще съм по-спокойна. Иначе и аз не знам как ще издържа до следващия УЗ. Ако ми дадат пак болничен ще трябва да вляза в болница за 3-4 дни на 16.03. и там ще ме гледат, но ако не сигурно и аз ще отида на частно, за да съм спокойна.

# 126
  • София
Запис не се ли прави при проблеми някакив евентуално, или съмнения? Никога не са ми слагали електроди за такъв запис по корема.
Не, прави се при всички случаи, поне в БГ. Запис започнаха да ми правят в 9-ти месец с първата бременност в болницата, всяка седмица по веднъж. Със слушалка акушерката започна да ми слуша корема към 7-ми месец. А сърчицето, което чуваме от ехографа са си също тонове, но с Доплер.

# 127
ДБС, именно, при съмнения и проблеми. По време на раждането е ясно. Значи момичетата би трябвало да пишат за слушането? Няма значение, де, разбрахме се  Hug

А каква е разликата с ехографа (Доплер) и със слушалка? Тук слушалки няма  Crazy Като има Доплер, какъв е смисълът от тях, какво по-хубаво показват?  Thinking

# 128
Нищо по-хубаво не показват, по -простичко е, може да стане навсякъде и не налага използването на УЗ. То е като да слушаш със слушалка през корема вкъщи. Само дето акушерките си знаят какво точно да слушат. Докато ние любителски си слушаме и си се радваме.
А за записа на тоновете и Би-би ти е казала в 9м. всяка седмица. На мен са ми го правили веднъж само.

# 129
Здравейте момичета, бях питала за съхранение на стволовите клетки, поразучих малко и се сдобих с информационен пакет и договор, за разглеждане на една фирма, която ги съхранява в Англия, ако някой се интересува да ми прати е маила си на лични и ще му препратя инфото. Хував ден на всички и по малко странни сънища Simple Smile

# 130
  • София
Аз се интересувам, поливили, проучих и за фирмата Криосейв, която съхранява в Белгия.

# 131
Тук в Бг правят запис на тонове след 36-37 г.с. ,а ако преносиш се ходи всеки ден.Но едва ли става дум за това, по- скоро има грешка.

# 132
Блонди не го видях този сайт на първата страница, но ми се струва, че може да е полезен
http://www.purvite7.bg/

# 133
Хелоу, коремчета,

Не мога да повярвам, че стигнах и до писане, че само чета в почивките, докато се опитвам нещо да поработя Whistling Тия дни ми е особено тегаво, най-гадно беше вчера, когато кръвното ми се сгромоляса до 100/60, което вече ми дойде в повече и цял ден дремах, много неприятно. Мъча се да го вдигам с количка, уж днес е по-добре, да чукна на дърво. Снощи и предишната вечер, между другото, имах особени усещания след вечеря, докато с любимия се бяхме излегнали пред телевизора и си гледахме дежурните две серии на любимия ни криминален сериал Heart Eyes - беше много особено, като вибриране на мобилен телефон вътре в корема Laughing, май някоя от вас вече беше направила подобно сравнение Thinking Не знам дали са били наистина бебешки усещания или просто ми се иска да са такива, но ще се наблюдавам внимателно за нови включвания Wink

Valdesa, много съжалявам за загубата ти, мила Sad Думите са безсилни в момента, но най-важното е да имаш малко търпение и да изчакаш времето да намали болката ти. А новата ти бременност, сигурна съм, ще е скоро Hug

Имената - Блонди, на теб не ти завиждам за ситуацията, с тия Джесика, Каролин Laughing Камелия е чудесен избор, пък и някакси звучи добре с фамилното име Wink Виктория и аз вече не харесвам много, заради огромната му популярност в последно време, малко ми е изтъркано, да ме прощават ако има майки тук с дъщери с това име Wink Bi_bi, Блонди е съвсем права, че с мъжете е добре да се говори директно, друг е въпросът, че за по-голям успех, е добре да ги накараме да вярват, че те са взели решението, а не че ние фино и деликатно сме го наложили Wink Та стратегията е добре да бъде точно такава - мъжът да остане с усещането, че той е надделял при избора Peace
Като ви чета за тия имена, направо се радвам, че мъж ми и семейството му не са патриархално настроени - представям си да трябваше да си кръстя момченцето Стефан на свекъра Sick или момичето Алла на свекървата. Алла повече се ядва, красиво име е, ама каквито са ни цветущи отношенията със свеки, нямам желание детето ни да носи точно нейното име Wink

Иначе споменавате сънища - хм, хм, аз с това спане по 11-12 часа имам премного време за сънуване и обикновено имам по няколко епизода сънища за една нощ Laughing Все са разни щуротии, но си имат и интересно съдържания, което понякога си анализирам след това. Преди време си водех дневник със сънища (беше част от псих. ми подготовка), напоследък съм го занемарила, но може да си помисля пак да посписвам. С вашите сънища, обаче, направо ще ме уморите - неизчерпаема фантазия (за глупости) Mr. Green

Мазането... Аз продължава да се мажа с крем Лимон на Арома, който ми струва солидните 2 и нещо лв Laughing и, честно казано, си ми е добре с него, но ще поръчам и една опаковка Roc от Ebay, за разнообразие. Ще ги редувам двата и дано ме спасят Wink Наистина скъпи мазила не мисля да взимам, струва ми се излишно, а със свинска мас, зехтин и пр. вече ми идва прекалено. Важното е да е мазничко кремчето, струва ми се, та почти всеки много мазен крем/масло би имал ефект, ако не си страшно предразположена към стрии. Виж, ако си от тия, дето лесно се цепят, май спасение няма - ще го приемем по-философски и това е Wink

Dafi, добре дошла, сътерминичке Wink Много са гадни наистина дългите паузи между прегледите по ЖК, ама какво да се прави. На мен този месец в края ще ми е феталната, така че на 2 седмици приблизително ще се срещнем с бебето, ама по-нататъка... Ще се плаща пак за ехограф, то се е видяло, ама това е положението Confused

# 134

Шехина, дано тези усещания наистина да са били бебчо. За кръвното, моето е 80 на 60 и това е когато се чувствам добре. На моменти пада много рязко, започвам да виждам размазано, заглъхват ми ушите, и ако няма къде да легна всичко става черно и нищо не виждам. Няколко пъти вече клякам насред кауфланд, по улиците, за да ми мине ама какво да правя.. ужасно е. утре ще видим доки какво ще ми каже за кръвното. Преди бременността си бях с нормално кръвно, рядко се случваше да е ниско, но не чак 80 на 60.

Общи условия

Активация на акаунт