Първа пролет наближава, АВГУСТовско бебе шава

• 31 876
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Мен ме боля точно както описва гунди  Peace
а за потенето, аз забелязах преди няколко седмици, че за първи път ми се потят подмишниците и то стабилно  Laughing по принцип нямам такива оплаквания, освен разбира се лятото.. а сега след баня като си сложа дезодорант против изпотяване и после ми мирише  newsm78 представям си лятото как ще бъде в градския транспорт  Laughing Laughing
аа, пропуснах да кажа на Биби, че и на мен ми се прииска да имам кърма вече  Laughing
Дбс, нее, не сме.. поканила ли си я в групичката ни (приятелката ти)  Joy Hug

# 91
Диди, амниото е само за хромозмни аномалии, то не може да покаже, ако има сърдечни, бъбречни или други увреждания.

# 92
Здравейте бъдещи мами Simple Smile До сега само следях темата, но ето, че и аз ще се включа. Моят термин е 27 август. Аз съм на 25г. и това ми е първа бременност и страшно много се вълнувам, понякога се притеснявам за какво ли не, постоянно се питам дали всичко ще е наред до края, какви ли не мисли ме обземат по цял ден, явно свободното време ми идва в повече  Grinning Утре съм на консултация, но няма да ме гледат на ехограф и се чудя как ще разбера дали всичко с бебо е наред. До колкото знам тоновете се слушат чак от 6 месец или греша? Да имах един ехограф вкъщи, всеки ден щях да си го гледам сигурно  Joy

# 93
Бюти, поканила съм я, но се ослушва Simple Smile Ние в работата сме 3 и трите сме за Август (едната бъдеща мама може и да е за края на Юли). Освен това имам две познати - едната за Август, а другата за началото на Септември. Не всеки пише и чете обаче Simple Smile

Редактирах си поста ама пак да кажа. В последните два месеца от бременността си дясната ми ръка беше изтръпнала. Влудяващо усещане беше. Струваше ми се, че така ще си остана.  Притискат се нервни окончания по време на бременност, може да е за ден, седмица, месец........

Дафи, добре дошла!   bouquet

# 94
Добре дошла, Дафи, лека  Hug Тоновете се слушат от 6-та седмица, та докрая  Peace

# 95
Ехаа, суперрр, иска ми се и аз да бременеех с някоя приятелка или дори позната.. ама ето, ще си бременея с вас  Joy
Дафи, добре дошла   bouquet
Абе тея тонове, аз така и не съм ги слушала.. само ми показа сърцето там, че тупти  Laughing Laughing

# 96
Дафи: Добре дошла:)  bouquet

Леле с вашите сънища направо ме разбивате:)))
Блонди: забравих да ти благодаря за темичката. Много е хубаво заглавието и снимките, но с това темпо, много скоро ще я приключим Joy

Ух, аз  имам да пиша един реферат и  една курсова работа newsm78, ама нещо не ми се захваща. След срещата вчера с бебоците, още съм развълнувана и не искам да мисля за нищо друго, освен за тях. А се сещам и че имена трябва да измислим с таткото, понеже аз си бях измислила само женски, а за мъжките само си подхвърлях това, онова, ама сега ще се залавям да издирвам хубавки имена с буквите А и В:)))

# 97
Софи, изтръпават ми и дланите и стъпалата и знам,че е от ниско кръвно, случва ми се често и без бременност. За болката- консултирай се с някои спец.
За потенето- да знаете,че най- приятната зима през живота ми беше като бях бременна с Викчо, умирах от жега, изкарах зимата по едно блузле много тънко. Wink

# 98
  • Обетованата земя
Диди, амниото е само за хромозмни аномалии, то не може да покаже, ако има сърдечни, бъбречни или други увреждания.
Аха, ясно, благодаря за разяснението! Значи е било ненужно в този случай.
Дафи, добре дошла и от мен!   bouquet
Аз наскоро разбрах за една приятелка, с която бременеехме с първите деца заедно, че е бременна и чака бебе през август, но тя май не влиза много в бгмама. Поне ще има с кой да бутам количката Simple Smile
 Понеже си говорехме за снимане по време на раждането, ще ви кача една снимчица от раждането ми във ФБ. Wink

# 99
  • София
Здравейте, да се вклю4а и аз , докато из4ета 1 страница вие сте изписали още една.. аз работя и не  мога да Ви настигна! Crazy Crazy Hug

Блонди мерси за новата тема, 4удна е! Чакам резултати от ФМ!

За стриите казах ве4е, още не се мажа и си 4акам ВЕЛЕДАТА от ебау да видим що за продукт е, аз не мога с мас да се мажа, ще ми стане лошо.. Старите ми стрии станаха лилави Sad Преди голямо мазане, нищо не помогна,  сега пък не се мажа.. да видим, предимно по гърдите ми се появиха, после как ще ходя на море не знам.. то ще е голям срам!

Моето коремче е доста голямо Party Даже си мислят, 4е съм в 6ти месец, а съм 161 висока и съм 50кг, как става този номер не знам! Joy Чак се притесних, 4е не съм качила нищо Rolling Eyes

Погледах за сънища говорите, аз преди да забременея сънувах, че раждам моми4е (2 пъти), после преди седмица ясно видях срамни устнии бебешки на видеозон в съня ми де, снощи пък сънувах, 4е родих мом4е и то по голямо от мен и не бях никак доволна какво е това същество толкова голямо и бях разо4арована много..  Joy Joy Ейй на това му казвам аз "странна работа" Joy Crazy Mr. Green

С мъжа ми се хванахме на бас, ако е моми4е му давам 20лева  Joy, ако е мом4е ми дава той! Заложихме детето!  Mr. Green Mr. Green

# 100

Понеже си говорехме за снимане по време на раждането, ще ви кача една снимчица от раждането ми във ФБ. Wink
А в снимка.бг или ще ни дискриминираш  Mr. Green

# 101
Valdesa, много съжалявам, мила, но вярвам, че скоро пак ще се радваш на малко човече в коремчето ти  Hug

Dafi` , добре дошла   Hug

Сънища и аз имам всяка нощ и кой от кой по-откачен от предния. Да не ви казвам, че преди месец и половина като ни забраниха секса за известно време и за първи път ми се случи да имам такива мокри сънища, че да свърша на сън..направо луда история  Embarassed

# 102
Понеже говорите за сънища, аз 3 пъти сънувам едно и също. Момченце, русичко със сини очи. И все не съм го накърмила и се сещам, че от няколко дни стои гладно. Как може 3 пъти да го оставя гладно горкото  Laughing Нямам търпение да науча пола, да видим дали сънищата ми се верни.

# 103
dbs мога ли да те попитам за името на момиченцето ти. Виждам, че пише Ема , но би ли споделила цялото.На нас ни е още рано да мислим за име и още не сме сигурни за пола де  Laughing , но си събирам инфо.

# 104
За сънищата и аз от време на време сънувам еротични сънища, на нас секса ни го забраниха в 7 седмица и докато отидем пак на доктор 12 седмица и пак ни зарадваха, без секс та вече стана 2-3 месеца и направо не се издържа  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт