Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани по време на бременност?
Какви са някои от темите, свързани с избора на колички и бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на бременност?
По време на бременност жените често обсъждат чувствата си относно усещането на бебето, различни симптоми и промени в телата им, както и очакванията си за бъдещето. Те също така говорят за изследвания, които трябва да направят, като например кръвен тест в ранна бременност (БХС), и споделят вълнението си от предстоящите прегледи и разкриването на пола на бебето.
-
Какви са някои от темите, свързани с избора на колички и бебешки дрехи?
-
Какви са някои споделени хобита по време на дискусии?
-
Защо болничният се издава за календарни, а не за работни дни?

много шарено ще стане, а аз не искам. Друго имах предвид, че са ми постни и скучни, не цветово, а от към детайли.
Вече съм се спряла на цветове за стаята (нищо че не знам какво е
, но те ще отиват и на двата пола), кафяво (защото в къщата ни дървенията е на почит и е буквално навсякъде
) с екрю и шампанско, мн е нежно и по-интересно като комбинация.
Имайте винаги обаче едно на ум, когато цедите допълнително (без да има реална нужда от това), че това мляко е образувано в повече от вашия организъм, вашето бебето няма нужда от него и съществува риск да се докарате до твърде много мляко (хиперлактация), което създава същия проблем като недостига на мляко
Иначе кърмата има много приложения и ще потърся статийки да ви ги пусна
С това искам просто да кажа, че всеки сам ще си прецени какво е най-добре за него, но ако може да спести някой лев, защо не
Със сигурност ще си ни много полезна, добре че си след мен по термин, да имаш време да помагаш при нужда!

Как от незабележима точица се превръщат в истински човечета, цяло чудо