Добре заварили в КОЗЛОДУЙ! (тема 4)

• 80 304
  • 504
  •   1
Отговори
# 315
Във Враца има Мания в сградата залепена за Централна поща, откъм киното. Завчера влизах там ей така, без конкретна цел. Имаше хубави нещица  Peace

# 316
А къде е Централната поща във Враца? newsm78

# 317
Ще се опитам да ти покажа на карта. Зелената капчица е Манията. Като вървиш по централната улица (Пробива) който и да попиташ, ще те упъти Peace

Не знам как да го обясня по-добре, съжалявам!

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 13:05 от Red Sonja

# 318
Благодаря ти Red Sonja!  bouquet

# 319
  • София
Привет от нас! Някои неща вече ми липсват, но най-вече - създадените приятелства  Hug

# 320
  • София
Еее, дами, не ме оставяйте да си пиша самичка в темата  Hug Да ви разправя как ми липсва на Нет-сърф телевизията. Те нали казаха, че ползват на Мегалан. Пускаме си ние телевизията на Мегалан - ами няма нищо общо. Особено тази вълшебна функция за връщане назад до 24 ч. направо е омаскарена. Ми то за майки друг шанс за гледане на телевизия май няма  Joy

# 321
Мегалан нещо издишат открай време. Значи на Нет Сърф е супер така ли?
То и Близу използват "жицата" на Виваком за интернет ама телефонията, която предлагат е много смотана, чува се като из под земята.

А ето и нещо интересно:http://www.kozloduy.bg/novini/avtomobilno-sstezanie-po-sluchay-8-mart_bg

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 22:58 от kartiche

# 322
  • София
Преди да дойдем в Козлодуй, Мегалан бяха върхът. Междувременно обаче ги купи Мтел и резултатът е виден от предния ми пост  ooooh! Та много ми липсва Козлодуй на чисто "телевизионно" ниво, хаха.

Гледам няма много желаещи за "родителски срещи"... Хайде, смело крачка напред - организацията е съвсем лесна и не отнема почти нищо  Peace

# 323
  • До сърцето...
Зеленко, радвам се да те „видя“!   newsm44
Как са децата , по-точно Калин, на новото място?
Виждаш ли колко липсваш ...  smile3521

# 324
  • София
Ние сме добре, само дето малко се поразболяхме - тук върлува грип ужасен. При личната лекарка е митинг  ooooh! Иначе вече се понастанихме и свикване отново с мащабите на София  Peace

# 325
  • Kozloduy
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАЙКИ!  bouquet

# 326
Привет и от мен! Понеже нямах време да прочета всички теми досега, а в първоначалния текст не намерих информация, моля да ми кажете само къде се намира млечната кухня в Козлодуй и ако някой се е сблъсквал скоро с нея да ми каже какви документи са нужни за да се запише детето. Благодаря!

# 327
  • Kozloduy
Привет и от мен! Понеже нямах време да прочета всички теми досега, а в първоначалния текст не намерих информация, моля да ми кажете само къде се намира млечната кухня в Козлодуй и ако някой се е сблъсквал скоро с нея да ми каже какви документи са нужни за да се запише детето. Благодаря!
Здравей,кухнята се намира до Автогарата, за документи копие от акт за раждане на детето,бележка от личния лекър,че детето не е алергично и 6 буркана на винт от 600 гр.Лесно ще се ориентиращ.

# 328
Благодаря за бързия отговор, много ми помогнахте и ми спестихте 2-3 излишни ходения до там! Бурканите са ми малко проблем ама ще се оправя, все пак се радвам че е в стъкло, а не в еднократни пластмаси, тъй като е доказано че са безкрайно вредни. Поздрави!

# 329
  • София
Sweety511, добре дошла в темата   bouquet

Как сте, скъпи дами, какво ново-вехто  Hug

Общи условия

Активация на акаунт