Добре заварили в КОЗЛОДУЙ! (тема 4)

• 80 339
  • 504
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, малкият ми син иска да ходи да играе шах някъде. Идеи за учител или нещо в Дома на енергетика Thinking
Питах познатата ми за курса по шах но тя ми каза, че тази година няма сформирана група, защото нямало достатъчно деца.

# 301
  • София
Благодаря, kartiche.Жалко все пак.

# 302
  • някъде там
Момичета предложете ми хубаво място/заведение или механа/,на което да заведа любимия довечера  Wink

# 303
  • Kozloduy
На мен лично много ми харесва ресторанта в Хотел "Истър" изискано уютно,но не се пуши. За механа "Сани". Приятно изкарване от мен.

# 304
  • София
Позамряла темичката  Mr. Green Къде са желаещите за "родителски срещи", а  Whistling Whistling Whistling

# 305
  • някъде там
На мен лично много ми харесва ресторанта в Хотел "Истър" изискано уютно,но не се пуши. За механа "Сани". Приятно изкарване от мен.
Благодаря   bouquet
Ние не пушим,така че не е  проблем Wink

# 306
  • София
Да не забравите днес и утре - Празник на меда!

# 307
  • Провинция
Привет и от мен! Hug
От доста време не съм посещавала темичката Embarassed, ама като гледам почти не е мръднала Whistling.
Да попитам къде мога да видя порграмата на Дом на Енергитика онлайн. Като минавам от там все забравям да видя на таблата какво пише.

# 308
И аз отдавна не съм влизала тук  Hug
Кръговрат - http://www.kznpp.org/index.php?lang=bg&p=culture_sport&p1=home_energetics
тук всеки месец слагат програмата (линкът точно над снимката) Peace

Празникът на меда го изпуснахме, така се наложи (отново!) и много ме беше яд. Всяка година нещо ми пречи. Егати вселенския заговор пък Crossing Arms

# 309
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
празникът беше хубав. имаше щандове с мед и пчелни продукти, щанд с книги за пчели, цветя, здраве..., имаше даже щанд с млечни продукти, частна фирма от Градешница, Simple Smile много приятен човек

имаше и щанд на който една мила леля показваше на децата как се тъче "килимче" на рамка с пирончета и как се правят цветя от конци.  Hug

# 310
  • Провинция
И аз отдавна не съм влизала тук  Hug
Кръговрат - http://www.kznpp.org/index.php?lang=bg&p=culture_sport&p1=home_energetics
тук всеки месец слагат програмата (линкът точно над снимката) Peace

bouquet Благодаря много Simple Smile

# 311
  • някъде там
mmarinova78 благодаря много за предложението  bouquet Изкарахме си страхотно,а ресторанта наистина е хубав и с перфектно обслужване.
Имаше един магазин за дрехи втора употреба,сега как да го обясня newsm78 До него е офис лан,имеше интересни неща,но са го затворили.Дали не са го изместили някъде?!

# 312
  • София
mmarinova78 благодаря много за предложението  bouquet Изкарахме си страхотно,а ресторанта наистина е хубав и с перфектно обслужване.
Имаше един магазин за дрехи втора употреба,сега как да го обясня newsm78 До него е офис лан,имеше интересни неща,но са го затворили.Дали не са го изместили някъде?!
Затворен си е , не е преместен   Peace

# 313
  • някъде там
Ок,благодаря  за инфото bouquet

# 314
Върнаха се пак във Враца. Магазин Мания. Мисля че ми казаха, че се намират там в района около гарата май или автогарата - не си спомням, защото не познавам Враца. Питай в някоя тема за Враца.

Общи условия

Активация на акаунт