Добре заварили в КОЗЛОДУЙ! (тема 4)

• 80 345
  • 504
  •   1
Отговори
# 285
  • До сърцето...
.... Козлодуй ще ми липсва, както и вие!

Местите ли се?!?  Shocked

# 286
  • София
Да, заминаваме - напускаме Козлодуй. Ще се радвам да дойдете на Прощалното Бебешко кафе, за да си вземем довиждане...

# 287
аз няма да мога да дойда,но ти пожелавам всичко добро за напред и да помниш Козлодуй с хубавите му страни,ако има такива...а ако няма - то поне помни нас с хубаво  bouquet

# 288
  • София
Разбира се, че животът тук има и своите хубави страни - а те не са никак малко. И кусури има, да, както навсякъде.

# 289
  • До сърцето...
Кога заминавате, Зеленко!? Аз в събота няма да съм в Козлодуй, но мога ли да те видя в работен ден, за да си кажем довиждане  Hug

Ех, виждах те като козлодуйчанка  Joy

Направо си ми е мъчно, да ти кажа!

# 290
  • София
Радика, ще ти пиша отделно, да не обсебвам темата  Embarassed

# 291

Направо си ми е мъчно, да ти кажа!

+1

# 292
+1  Weary
И аз няма да мога за събота, ако искаш да се видим през седмицата!
Ще ми липсват сбирките   breastfeedingи непринудените разговори!  Coffee
Успех на новото място!  Flowers Bouquet    Hands Thumbsup
Бих се радвала да се запази традицията да се събираме в сладкарницата и ако не за кърмене, то поне да си споделяме за нещата от живота!  wavey

# 293
  • София
Идеята за редовни родителски сбирки е много добра  Peace Аз все още оставам администратор на фейсбук страничката "Майките на Козлодуй", така че като се избере дата, място и час, не е проблем да се направи едно събитие и там, за да видят повече хора. В някои градове кърмаческите срещи се правят в определено време, например всяка трета събота на месеца или пък втория и четвъртия петък и прочие. Така дори човек да не е следил конкретно за месеца, сам може да си сметне кога е събитието. Мисля, че е много добра практика, която обаче тук не можах да приложа поради сменния режим на работа на мъж ми. Но ето, че сега не е нужно да се съобразяваме с моите възможности и това може да се окаже едно чудесно решение. А то пък в ПАРФЕ-то има интернет, дето се вика някой път може и да си направим конферентна Скайп връзка, ако има въпроси за кърмене Simple Smile

Освен да взема да обявя едно допълнително сутрешно (напр. 9-10 ч.) кафепиене в четвъртък или петък в ПАРФЕ-то  newsm78 Просто кафепиене за довиждане, за който не може в събота? Какво мислите?

# 294
  • София
Здравейте, малкият ми син иска да ходи да играе шах някъде. Идеи за учител или нещо в Дома на енергетика Thinking

# 295
Идеята за редовни родителски сбирки е много добра  Peace Аз все още оставам администратор на фейсбук страничката "Майките на Козлодуй", така че като се избере дата, място и час, не е проблем да се направи едно събитие и там, за да видят повече хора. В някои градове кърмаческите срещи се правят в определено време, например всяка трета събота на месеца или пък втория и четвъртия петък и прочие. Така дори човек да не е следил конкретно за месеца, сам може да си сметне кога е събитието. Мисля, че е много добра практика, която обаче тук не можах да приложа поради сменния режим на работа на мъж ми. Но ето, че сега не е нужно да се съобразяваме с моите възможности и това може да се окаже едно чудесно решение. А то пък в ПАРФЕ-то има интернет, дето се вика някой път може и да си направим конферентна Скайп връзка, ако има въпроси за кърмене Simple Smile

Освен да взема да обявя едно допълнително сутрешно (напр. 9-10 ч.) кафепиене в четвъртък или петък в ПАРФЕ-то  newsm78 Просто кафепиене за довиждане, за който не може в събота? Какво мислите?

newsm74
Аз съм ЗА последно кафепиене през седмицата - например традиционния четвъртък!    Coffee

И ЗА продължаване на родителските срещи в Парфето!  lalalala

Здравейте, малкият ми син иска да ходи да играе шах някъде. Идеи за учител или нещо в Дома на енергетика Thinking

Мисля че в Дома на Енергетика май имаше такъв курс. Детето на една приятелка ходи но незнам точно къде. Ще я питам и ще пиша допълнително.

# 296
  • София
kartiche, мерси много.

# 297

Освен да взема да обявя едно допълнително сутрешно (напр. 9-10 ч.) кафепиене в четвъртък или петък в ПАРФЕ-то  newsm78 Просто кафепиене за довиждане, за който не може в събота? Какво мислите?

да, да, да!
Петък?
Всъщност защо не и четвъртък.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 18:59 от Lady Marchell@

# 298
  • София
Тогава обявявам този четвъртък просто допълнителни срещички за дъра-бъра по всякакви теми и кафепиене в ПАРФЕ-то: сутрешна 10 ч. и следобедна 17 ч. Прощалното Бебешко кафе с подкрепата на Ла Лече Лига си остава в събота от 10 ч.

# 299
Тогава обявявам този четвъртък просто допълнителни срещички за дъра-бъра по всякакви теми и кафепиене в ПАРФЕ-то: сутрешна 10 ч. и следобедна 17 ч. Прощалното Бебешко кафе с подкрепата на Ла Лече Лига си остава в събота от 10 ч.
Аз ще съм в сутрешната!  newsm44 lalalala

Общи условия

Активация на акаунт