Добре заварили в КОЗЛОДУЙ! (тема 4)

• 80 282
  • 504
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Цитат
Имам още един въпрос свързан с Еконт.Имате 2 офиса нали,този който се намира до зеленото кафе с люлките /не знам как се казва точно/ кой се води?Централен или  другия който е?
Aз до колкото пък знам само 1 офис работи , този който е на бл.Радецки 2 гараж 4 и той си се води централен  Rolling Eyes

https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82-%D … 9/123287631026527
страничката им във фейсбук  Peace

# 346
Добри, ще сменяте училището ли?
Защото иначе след 4-ти клас се сменят водещите преподаватели. Моят сега завършва 4-ти клас и от есента ще е с нов класен ръководител.
Досега го карахме на късмет, така ще е и сега Wink

# 347
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush не Соня, големият малък мъж е 3 група, значи ще е на училище следващия септември и ще го поемат учителките на сегашния трети клас  Hug  та си питам  Blush

детската градинка до бл. 11 е ОДЗ "Мир". след като се преместихме от там чувам само добри неща Simple Smile или се поправят или ние не сме имали късмет  Hug
а ако ще се записвате в ясла там, изберете леля Вася и леля Зоя - яслата на 1 етаж. ако имах 100 ръце и стоте бих вдигнала за тях  Hug

чак пък връзки не бих казала, просто ако искате точно определена градинка, трябва да се запишете по-навреме и да не чакате последния момент.

успех Hug

за еконт, затвориха офиса по главната улица, този срещу "синия вир" и отвориха в гаражите зад люлките. централен си остава този в гаражите на блок "Радецки"  Hug

# 348
  • някъде там
Цитат
Имам още един въпрос свързан с Еконт.Имате 2 офиса нали,този който се намира до зеленото кафе с люлките /не знам как се казва точно/ кой се води?Централен или  другия който е?
Aз до колкото пък знам само 1 офис работи , този който е на бл.Радецки 2 гараж 4 и той си се води централен  Rolling Eyes

https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82-%D … 9/123287631026527
страничката им във фейсбук  Peace

Благодаря!
Ще пиша централен тогава,защото в платформата има централен и още един.
Още обмисляме за преместването.Ще сме последна група в градината,не в яслата  Wink

# 349
 Hug Ясноо, успех тогава, Добри.

# 350
Hug Ясноо, успех тогава, Добри.

Joy на учителките късмет Joy че ще има да патят горките  Laughing

# 351

Имам още един въпрос свързан с Еконт.Имате 2 офиса нали,този който се намира до зеленото кафе с люлките /не знам как се казва точно/ кой се води?Централен или  другия който е?

До зеленото кафе, офисът се води "Георги Димитров"
Другият, който е в бл." Радецки", е съименник на блока т.е. "Радецки"
Като пращаш, казваш или Г. Димитров, или Радецки.

# 352
  • някъде там

Имам още един въпрос свързан с Еконт.Имате 2 офиса нали,този който се намира до зеленото кафе с люлките /не знам как се казва точно/ кой се води?Централен или  другия който е?

До зеленото кафе, офисът се води "Георги Димитров"
Другият, който е в бл." Радецки", е съименник на блока т.е. "Радецки"
Като пращаш, казваш или Г. Димитров, или Радецки.

Благодаря за бързия отговор  Hug

ooooh! как съм си задала въпроса.... Blush

# 353
....

ooooh! как съм си задала въпроса.... Blush

важното е, че се разбрахме Simple Smile Simple Smile Simple Smile

готвите ли се за 24 май?
ще има ли шествие или празникът пак ще е само за завършващата предучилищна? Tired

# 354
  • София

Мами , заповядайте с децата на 01.06  Hug

# 355
Непременно. Simple Smile Благодаря  Hug

тъкмо щях да питам дали има нещо организирано за тази година  Hug
въпросът не отпада.

дали ще има нещо в читалището? ДЕ? искаше ми се театър, карнавал, маски...  Blush прекалено ли е?  Blush

# 356
  • София
До колкото разбрах на 01.06 ще има също работилница за хвърчила и "Козлодуй търси талант" на площада.
Това е инфо от общинта. За ДЕ нямам идея какво ще има.  Peace

# 357
  • Kozloduy
Здравейте,днес водих големия син на басейн и видях,че външните басейни работят вече.Ще чакаме да се оправи времето и сме там.

# 358
Момичета, не ходете на козметик / масажист/ в Бизнес Център - Козлодуй, Студио "Джина", днес ме изгони от салона си, напсува ме и ме пита дали съм малоумна та не разбирам нейната лампа за масажи как точно действа на целулита. newsm78  Много некомпетентна възрастна жена работи там, сподели че е от София и всичко в занаята и е ясно  Naughty Не се лъжете да я посещавате, иска предварителна предплата поне за 6 процедури, което по нейни сметки е 150 лв. и не знам с това поведение как бихте я изтърпели 6 пъти........................  ooooh!

[http://www.lapni.bg/offer/6699]

ето колко струва същата процедура в София + бонуси

http://www.lapni.bg/offer/6699                       за неграмотните провинциалистки като мен

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 22:01 от perlata666

# 359
Поздравления за  полезната тема! Продължавайте все така! (към автора)

Общи условия

Активация на акаунт