Добре заварили в КОЗЛОДУЙ! (тема 4)

• 80 277
  • 504
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ако искате, споделете събитията за първи юни на стената на Майките на Козлодуй във Фб, за да стигнат до повече хора  Peace

# 361
  • София
Албумчето със снимките от днес : "Рисувай с "Нет - сърф" , ако ви е интересно разгледайте  Heart Eyes
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.539622172745699.107374 … 241723&type=1

# 362
  • Провинция
Знаете ли как се казва сега заведението на плаж Рай?

# 363
"The River" или нещо подобно.

# 364
  • Провинция
"The River" или нещо подобно.
  bouquet

# 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на 22 юни басйнът ще е безплатен, ще има и програма, но подробности ще мога да кажа утре;

на 25 в Дарис ще преглеждат гастроентеролози от Враца, започват от 14 часа, с предварително записване;

извинете ме, ако информацията е вече известна или не ви касае  Blush

# 366
  • София
на 22 юни басйнът ще е безплатен, ще има и програма, но подробности ще мога да кажа утре;

на 25 в Дарис ще преглеждат гастроентеролози от Враца, започват от 14 часа, с предварително записване;

извинете ме, ако информацията е вече известна или не ви касае  Blush

О , даже ти благодаря  за инфото .  Hug
Сигурно ще посетя басейна  :sport027  , другото не искам да ми се налага  Mr. Green

# 367
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush пак аз Blush

на 22.06 от 19:00  пред читалището ще пеят децата от Робинзон и група от Лом, а след това, от 20:00, ще пее мария илиева и други певци.

а това смятам, че е важно. странно е, че не го намирам разлепено по входовете

Цитат
ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА

"ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ" ООД, РАЙОН КОЗЛОДУЙ ИНФОРМИРА ГРАЖДАНИТЕ, ЧЕ НА 25.06.2013г. ОТ 8:00ч. ЩЕ СТАРТИРАТ ДЕЙНОСТИ ПО ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВОДОЕМИТЕ И ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА НА ГРАДА.

В СЛЕДСТВИЕ НА ПРОЦЕДУРАТА, ВОДАТА ЩЕ БЪДЕ СЪС ЗАВИШЕНО СЪДЪРЖАНИЕ НА ОСТАТЪЧЕН ХЛОР И НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА ЗА ПИТЕЙНИ НУЖДИ ДО 17:00ч. НА 30.06.2013г.

# 368
здравейте, извинявам се, ако не е тук мястото за молбата ми!

ще бъдем в козлодуй за 5 дена от утре (24.06). може ли някоя от вас да ни продаде или даде за ползване кола за бутане с крачета за дъщеря ми на година и половина, че ще сме безделници през тези дни и се чудя с какво ще се забавляваме в жегите. така или иначе мислим да й купим такава кола или пък колело, да си се качва и слиза... и ако може да го и бута. цветът няма значение. търсим на разумна цена, използвана.

благодаря!

# 369
Ние имаме такава http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.11327  карана е само в къщи и е запазена. Има педали, но може да се бута  с крачета и да се дърпа от Вас с въженце. Ако имаш интерес пиши.

# 370
Благодаря! Аз си представях повече от онези, които се бутат с крачета вън. Но ще ти пиша да видим и да пробваме!
Моля, пишете ми на лични : ))))
Много ви благодаря за отделеното внимание!

# 371
Здравейте! Искам да ви питам в Козлодуй, който разхожда малки бебочета, ако са на кърма как излизате? Питам понеже ми се иска да водя мойто зверче из цивилизацията  Mr. Green (не съм от града) и дали ще се скандализират от вида на кърмеща мама Simple Smile

# 372
  • До сърцето...
Здравейте! Искам да ви питам в Козлодуй, който разхожда малки бебочета, ако са на кърма как излизате? Питам понеже ми се иска да водя мойто зверче из цивилизацията  Mr. Green (не съм от града) и дали ще се скандализират от вида на кърмеща мама Simple Smile

Не се притеснявай, зеленкото (зелено човече) си кърмеше без проблем. Стига на тебе да не ти пука, проблема е точно никакъв.  Peace

# 373
  • София
Здравейте! Искам да ви питам в Козлодуй, който разхожда малки бебочета, ако са на кърма как излизате? Питам понеже ми се иска да водя мойто зверче из цивилизацията  Mr. Green (не съм от града) и дали ще се скандализират от вида на кърмеща мама Simple Smile

Не се притеснявай, подготвена е почвата  Mr. Green Не само от мен  Whistling Whistling Whistling Вероятно имаш вече опит в кърменето навън, но ако нямаш - свиркай, има кой да помага  Hug

Привет, скъпи мои, как ми липсвате  понякогаж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 374
  • Дълбоката провинция
Кърмя като ми се наложи.И големият си си кърмех ,всички си мислеха,че го приспивам hahaha

зелено човече,честита лентичка,лека и безпроблемна бременност ти пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт