Добре заварили в КОЗЛОДУЙ! (тема 4)

• 80 253
  • 504
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Лелей, как е замряла таз тема... К'о правите, другарки? Какво ново при вас?

# 391
  • До сърцето...
Хей, зеленко, честито бебоче!
Докладвай всичко - как мина, слушка ли мъничето, как реагират бати и кака?

# 392
  • София
Ние сме супер. Лимонката даже днес става на цял месец  Mr. Green Голям се роди - 4.400 кг./53 см. За щастие, здрав, че имаха малко притеснения на края. Нямам грижи с него - суче, пълни гащите и спи. Е, вече будува по малко, оглежда се ококорено Simple Smile Има малко колики, ама е поносимо. Батко добре го приема, кака малко по-ревниво си пази територията. Ама като теглим чертата, супер сме. Още от първата седмица сме по гости и разходки, водим активен социален живот  Joy
Отчетох се, я сега всеки да се отчете, че ми е домъчняло  Hug

# 393
  • До сърцето...
Ох, много се радвам за вас! Да го нацелуваш мъника от мен!! И баткото и каката също де, макар че Калин сигурно вече се държи като голям и не се дава много на целувки.
Аз няма какво толкова да кажа, с тези големи (в сравнение с твоите де) деца - нищо кой знае какво, освен че са си тийнове, та дрънкат Mr. Green Ще видиш какво е, ама има време...

# 394
  • София
Ооооо, от момата по-голям тийн в момента у дома няма. Ела да видиш сутрин какво е за обличането - по пет блузи предлагам, дорде благоволи да си избере. В противен случай пада едно пищене  Tired И това любимо "Ас!!!!!" (Аз!!!)  Tired Tired Tired

# 395
Здравейте, хубава тема имате, поглеждах я за справка на обектите Simple Smile
bgmaps.com вече показва актуализиран град Козлодуй. Нанесени са квартали и номера на блокове, площади, пешеходна алея, магазини, заведения, аптеки, МЦ, хотели, банкомати, бензиностанции, адреси за споменатите характерни обекти. Потребителите могат да оставят съобщения за неточности, както и да добавят местоположения на обекти с различно предназначение.
Надявам се да ви зарадва и да ви послужи добре.   bouquet

# 396
  • Kozloduy
Честита Баба Марта! Бели и червени,весели, засмени!

# 397
  • До сърцето...

Честита Баба Марта на всички!

# 398
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да сте бели и червени, весели и засмени  Hug

вчера научих нещо ново и бързам да споделя  Mr. Green
Момите слагат мартеничките в ляво, омъжените  в дясно. На ергените се слагат рошави мартеници, а на женените - изрязани до възел, за да не се развяват по седенките, а да си седят у дома.  Laughing

и още - на трети ще има официално откриване на ремонтираното читалище  Hug не го намирам на сайта на Козлодуй  Blush

бриар - ще поразгледам  Hug

# 399
  • София
и още - на трети ще има официално откриване на ремонтираното читалище  Hug не го намирам на сайта на Козлодуй  Blush

час? да пуснем и във Фб  Peace

# 400
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush прочетох го на работа и не съм сигурна за часа. мисля, че беше за 10:00, но не съм на 100%

ако минем от там днес - утре ще погледна за афиш и пак ще пиша

поправям се - 10:45  Hug

календар на събитията

# 401
  • Kozloduy
Привет Момичета! Знаете ли утре 27.05 ще плава ли кораба Радецки.

# 402
  • До сърцето...
Привет Момичета! Знаете ли утре 27.05 ще плава ли кораба Радецки.

Не е обявено официално, но ако се съберат достатъчно хора, що да не поплава.

От сайта на кораба-музей:
Цитат
Кораб „Радецки“ извършва едночасови пътувания в акваторията на на Козлодуйското пристанище всяка 3 (трета) събота от месеца. Групите трябва да са минимум от 80 души. Таксата на билета е 6,00 лева за работещи и 4,00 лева за ученици, студенти и пенсионери.

# 403
  • София
Лелеееее, как беше замряла тази тема Tired
Онзи ден се разхождахме в един парк тук. Комарите бяха на талази и познайте дали се сетих за Козлодуй  Mr. Green Как сте, момичета, споделете новини, че съм се затъжила.
Ние сме добре. Лимонката расте с дни и вече чукна 5-те месеца. Кака и батко дивеят и беснеят, растат и те.

# 404
  • София
Юхууу  Crazy
Никой не пише в темичката , дано я по разбудя  малко с питането си .

Както се вижда в лентичката ми  Flutter ще имам нужда от АГ .
 Моля да споделите мнения за тукашните  Thinking .

Благодаря ви предварително !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт