Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 17

• 64 276
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София - Младост 1А
Честито Възкресение Христово!
Здраве и благоденствие за всички ни! Ама най-много здраве!!!!!!!!!!

# 631
Честит Великден, скъпи мами и дечица easter easter easter
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ

# 632
  • София
Христос Воскресе! Бъдете здрави и нека в душите и домовете ви цари топлина, светлина и много любов!

# 633
Честит Великден! Нека здравето и доброто настроение не Ви напускат цяла година! Велики дела да свършиш, велики мисли да имаш, велик да си и ти! Христос воскресе!  easter

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 10:01 от kika_86

# 634
Здравейте момичета,имам въпрос.Д-р Куфарджиева бе изписала Сингулер на детето за 1 година,и сега периода свършва.Какво се прави от тук нататък?Личната ли продължава да го изписва,ходи се на специалист ли.Аз самата не мога да преценя дали му действа този Сингулер.Пие го от миналия април и миналата година не пропусна месец да е болен.Сега януари изкара варицела,март месец 2 пъти се разболя.Правих му кръвен тест за алергии-нищо не показа.А имам приятелки,чиито деца пият хапчето и са спряли да боледуват.Как ствата тези неща.

# 635
  • sf
Трябва пак консултация със лекар,изписал Сингулера. Личните лекари не могат да го изписват сами.
А за спирането на боледуването- по принцип е съвсем нормално децата,че и големите хора да боледуват от време на време. Въпросът е това да става без усложнения.

При моя пък ново двайсе- оплаква се, че го боли кръста и си мисля,че са бъбреци. И преди се е случвало,но еднократно, а вчера много се жалваше, много ми е притеснено.
Пуснах му сутринта на своя глава урина,че доки е следобяд, а не ми се чакаше.
В такива филми се вкарах, а не е типично за мен, място не мога да си намеря  ooooh!

# 636
  • София
Сингулера не лекува децата, той предпазва от спазми. Действа като подтиска левкотреините, които се образуват при алергия или при възпаление. Би трябвало да намалява възпалителният процес на носоглътката. Моето дете също го взема и въпреки това направи няколко спазъма през зимата. Според ДжПиТо, щом са леки спазмите, значи действа.
Ние миналото лято го спряхме и после еснта го почнахме пак. Мисля, че трябва да отидете на пулмолог.

# 637
Д.р Куфарджиева е пенсионер,а другите 2 лекарки в Дженерали не са пулмоложки.Защото доколкото разбрах те работят с данните на пациентите на Куфарджиева.Оф направо незнам какво да правя,с личната лекарка хич се нямаме май ще я сменям.Един нормален разговор не можеме да проведеме да я разпитам.

# 638
  • sf
Аз го водя при едно от заместничките на Куфарджиева- Татяна Захариева- доволна съм.

# 639
  • Страната на чудесата
donsita, хапвал ли е повече зелена салата напоследък? Това във връзка с болката в бъбреците Thinking

# 640
Михаил е добре, ние прекарахме почивните дни на вилата, двор, чист въздух, тичане под дъжда по локвите. И детето се оправя и е добре. Отложихме операцията, тези дни трябва да се обадя на д-р Оги за да каже кога може да ни насрочи нова дата. Обривът ни така и не се знае алергичен ли е или в следствие на инфекцията, но е факт че изчезна след вторият прием на Ксизал.
Сафира - аз същи мисля, че трябва да започнете по - сериозно лечение, с Фликсотиф и Сингулер в комбинация, да посетите Сандански, или да ходите на Витоша, на село, на чист въздух. Не дей да влизаш в омагьосания кръг на АБ, после трудно се излиза от там. Не че михаил не е с трети, в рамките на един месец, но после наистина трудно се имзъква. Кашлицата се чисти много бавно и продължително, води детето да го слушат по - често за да се ориентираш как се променя. Това което ти чуваш, понякога не означава, че няма промяна. ПРАВИ И ДИХАТЕЛНИ УПРАЖНЕНИЯ, МНОГО СА ВАЖНИ. не ги пренебрегвай, малко или много помагат. При нас утайката беше 50 за сравнение с вашата, ЦРП - 15. Левкоцитите над горната граница, другите показатели също. Затова и сме на АБ.
А за Сандански - ех страхотно. Много ви завиждам, но балгородно разбира се. Моята щерка заминава за Елена, Баткото е претрупан в училище и се бориме и с други проблеми, та мен няма да ме огрее. Но вече си мисля за море Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 12:29 от marychery

# 641
  • sf
donsita, хапвал ли е повече зелена салата напоследък? Това във връзка с болката в бъбреците Thinking
не знам, той не я обича много ,та едва ли. но беше цяла седмица ваканция при баба и дядо, със сигурност се е тъпкал с всичко най-вредно  ooooh! притесних се,че и друг път се е оплаквал, яд ме е на себе си,че не взех мерки по-рано.
сега си наложих да не го мисля,докато не излязат някакви резултати  Crossing Arms

# 642
marychery,  браво на Мишо! Сега и операцията да минава, че да ви се махне този дерт от главата.
Може ли да напишете нещо повече за дихателните упражнения?

# 643
здр. момичета.
Мими продължава да си покашля влажно.Хрипове не 4увам но понякога свирка....Явно само с вентолин няма да минем.Това което ме притеснява е че от няколко нощи тя е доста не спокойна.Върти се постоянно,диша учестено и дори забелязвам че за няколко секунди не диша и после си поема дълбоко въздух........Утре сутрин имам час при Переновска и се надявам вече да се започне адекватно лечение за АСТМА.Вече съм сигурна че детето ми има това заболяване.Побърках се вече.Добре че сте вие тук за да ми давате кураж и най-вече съвети.
Днес цял ден звъня в санаториума в Сандански и никой не ми вдига.....исках поне да уредя това и да заминем за 2 седмици!
много здраве и весели мигове на вас и дечицата ви  bouquet

# 644
Аз го водя при едно от заместничките на Куфарджиева- Татяна Захариева- доволна съм.
и аз съм доволна от Захариева  Peace

Общи условия

Активация на акаунт