Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за деца с чести астматични пристъпи или други дихателни проблеми, когато излизат?
Как да се подготвим за първата си среща с пулмолог/алерголог?
Какви са препоръките за лечение на цистит при деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за деца с чести астматични пристъпи или други дихателни проблеми, когато излизат?
За деца с чести астматични пристъпи е важно да се поддържа чиста среда в дома, да се избягват алергени като прах, плесен, дим и др., и да се осигури редовно медицинско наблюдение. Препоръчително е да се избягва излагането на вируси и бактерии, да се подсилва имунната система с витамини и пробиотици и да се избягва контакт с алергени като цветен прашец и домашни любимци. Като цяло, излагане на чист въздух е полезно за деца с астма или други дихателни проблеми, особено ако детето се чувства добре и е спокойно. Важно е да избягвате места с висока концентрация на деца, за да предотвратите вирусни инфекции. Също така се консултирайте с лекар за подходящи дейности и средства за подпомагане на дихателната система на детето.
-
Как да се подготвим за първата си среща с пулмолог/алерголог?
За първата ви среща с пулмолог/алерголог е важно да организирате информация за симптомите, лекарствата и алергиите на детето. Подгответе въпроси относно лечението, превантивните мерки и обсъдете всички грижи и притеснения. Донесете всички медицински документи и осигурете пълен и точен медицински и алергичен анамнес.
-
Какви са препоръките за лечение на цистит при деца?
За лечение на цистит при деца е важно да се консултира лекар. Обикновено се предписват антибиотици, но е важно да се спазва лечението, да се дава много течност и да се избягват храните, които могат да дразнят уринарните пътища. Пробиотиците и хомеопатичните средства също могат да бъдат полезни за възстановяване на чревната флора и укрепване на имунната система.
-
Как да се справим с разстройство при деца, предизвикано от антибиотици?
-
Какви са препоръчителните лечения за деца със спазъм и начален бронхоспазъм?
.Да видим дали е само горе или пак ще сме със спазъм,макар,че не ми се вярва,струва ми се горе цялата работа,от носа да е,но....ще видим

Ще полудея вече, трябва да го оперират другата седмица. Ако не се оправи пак ще трябва да отлагаме. 
от три дена лека хрема, ей го сега започна да посвирква, направо включих вентолина, че доки е чак утре следобяд. много ме е яд, та зимата по гриповете успя да стопира няколко хреми без спазми, а сега от нищо,много ме е яд.