Парфюмни размисли и страсти - 151

• 53 195
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Страхотни придобивки, момичета ,честити да са ви.
Аз нещо съм изтървала,чие произведение е Spicebomb?

# 121
  • Козлодуй
Честито,Денс Heart Eyes Със здраве и кеф да си го изпръскаш!
Да си призная, съвсем неблагородно завиждам, но мъничко Mr. Green

Мимси, много сладък аватар

Алис,заповядай.

# 122
Благодаря ,Lunen_sun , представят го като мъжки ,затова не съм го видяла.Но щом прилича на Tobacco Vanille , обаче няма да е много мъжествен.

# 123
Ели, рапорт приет Grinning Peace
Денси честит тобако ванил, хич не завиждам даже а се радвам че тези които така силно са мечтали нещо и са убедени че са неотразими с него са го придобили и му се радват Embarassed
В крайна сметка това Нарцизо едт прилича ли на отмъстителната поне малко newsm78, бях ги виждала в прити шоп дано ги има Нарцизо да ида да помириша.

# 124
  • София
Ели, рапорт приет Grinning Peace
Денси честит тобако ванил, хич не завиждам даже а се радвам че тези които така силно са мечтали нещо и са убедени че са неотразими с него са го придобили и му се радват Embarassed
В крайна сметка това Нарцизо едт прилича ли на отмъстителната поне малко newsm78, бях ги виждала в прити шоп дано ги има Нарцизо да ида да помириша.

за мен НР ЕДТ прилича по скоро на Градската кралица, а не на отмъстителната  Peace въпрос на нос, обаче, някой друг може да намира именно такава прилика  Laughing ей например аз не мога да намеря прилика между ЕДТ и Идил, а явно доста хора я виждат  Rolling Eyes

Алис, Спайсбомб колежка определи като "женски" мъжки парфюм.. според мен е унисекс, в смисъл, че може да се носи и от двата пола.. не си представяй нещо от типа на CK One, обаче, по-скоро в другия край на спектъра.. пикантен, сладък, наситен, може би дори леко опушен  Heart Eyes

Денс, честит ти Tobacco Vanille  Blush Пожелавам ти много  незабравими моменти с него  Hug

# 125
Елица, опиши моля по-подробно този Нарцисо Rodriguez Деликът. Четох, че има уд в него. Усеща ли се? Ти пробва ЕДТ или ЕДП?  Цветя усещат ли се?  (Ггрррррр, нямам време дори да отида до мол......)

Spicebomb се рекламира и продава като мъжки поне тука, но всичко може да е юнисекс тези дни  Peace

Пак в тон с темата, вчера си припомнях By Kilian Incense Oud. Понеже скоро можах да пробвам доста добро качество "суров" тамян, мога да оценя този в Килиан макар и да не го нося (идва ми малко мъжки).  Но ако някой харесва тамян, пробвайте го. Тамянът е в центъра от началото до края и удът играе на криеница. В самото  начало се усеща, но като дълбочина и тъмна дървесина, после изчезва, за да го усетя пак леко сред малко.  Както в другите удове на Килиън, няма и следа от това, което във форума се нарича "зъболекарско."  Интересно е, че типът тамян  тука ми напомни за тамяна в Amouage Memoir, а аз точно тамян от Оман бях мирисала.

# 126
Честити придобивки!
Аз реших да разнося днес Профумо, миниатюрка от който ревниво и от снобария пазя вече повече от година и от който само пестеливо и скръндзливо мацвам от време на време, колкото да се убедя, че не го харесвам. Да, ама не баш. Хубав е много на носене, ама много. Няма никакви остри ръбове, типични за повечето ши при и най-важното - не ми е дърт.Женствен, топъл и скъп.

Както съм казвала това е парфюм за червен килим. Един от най-добрите който съм носила и нося, но пък си изисква специално настроение.

Благодаря ви момичета, да ви се връща! Hug  bouquet За мен този парфюм на Том Форд е секс в бутилка. Изключително съблазнителен.

# 127
  • София
Елица, опиши моля по-подробно този Нарцисо Rodriguez Деликът. Четох, че има уд в него. Усеща ли се? Ти пробва ЕДТ или ЕДП?  Цветя усещат ли се?  (Ггрррррр, нямам време дори да отида до мол......)

Spicebomb се рекламира и продава като мъжки поне тука, но всичко може да е юнисекс тези дни  Peace

и двете пробвах  Mr. Green ауд не усетих в нито един - ако изобщо го има е много добре завоалиран. Странно ми се стори нещо друго - от двойката ЕДТ и ЕДП, при мен ЕДТ е много по-нахален и експлозивен (прави по-голям шлейф, има по-остро начало), а ЕДП е по-мек и обран и седи по-близо (но пък в развитие има повече сладост), докато при ЕДТ и ЕДП деликат мога да кажа, че това не е точно така - да, ЕДТ започва пак една идея по-остро, докато ЕДП силно ми напомни на муск версията, но в развитие ЕДТ утихна по-бързо и стана един такъв питомен, докато ЕДП струеше на талази и тази сутрин. Може да се каже, че нещата с ЕДТ/ЕДП версиите си идват на мястото в този случай  Laughing

цветя се усещат точно толкова колкото и в оригиналите, разбирай - да, но не смаостоятелно и не отчетливо това или онова цвете.. много хубаво са смесени и към тях е добавен същият онзи хубав муск, заради който Нарцисо е "много мой човек"  Heart Eyes

Spicebomb си е съвсем мъжки  Peace Просто мен това никога не ме е спирало да тествам даден аромат  Blush

точно като теб усетих By Kilian Incense Oud - по-скоро хубая тамян, отколкото ауд.. много църковно настроение ми създава обаче - определено ще пропусна  Confused

ПП. феновете на Ботега Венета, нападайте    animal037  animal037  animal037
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/bottega-veneta-for-women-g-.php

На мен пък не ми издържаха ангелите и отгърмях един Ели Сааб  Whistling сега поне за известно време ще спра да ви надувам главите колко е траен този парфюм и как го дебна от засада  Laughing

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 17:53 от Elitsa_z

# 128
Елица, благодаря за детайлното описание  Hug   Сложила съм ги и двете версии на "тест-листа,"  но не знам кога ще успея. Интересни звучат и двата.

Аз съм капризна за тамяните, и Килиан явно използва качествени съставки, но и аз не мога да го нося. Харесва ми повече на мъж, но пак не мога да си го представя за всеки ден. Личи си, че Келис Бекър не е създателят--мисля, че харесвам повече нейния "почерк."  Този "Инсенс Уд" се усеща по различен начин.

Денси, пропуснала съм. Честит парфюм! Знам, че отдавна го харесваш.

# 129
Честити придобивки,момичета!

Аз не помня от кога не съм купувала парфюм,май от миналата година/демек около 3 месеца/,обаче днес получих едни проби,от които ми се разтуптя сърцето само като отворих пакетчето.Поразляли се и така ухае,втори път за днес се чудя защо няма емотикон с изплезен език newsm78:Musk maori,Praline de santal ,а на третата се е изтрил целия надпис/очаквам включване от дамата на лични,да каже коя е третата проба/.Тия нашите пощаджийки съвсем през просото я подкарали.Пакета от 6-ти е Б-с.,а аз едва днес разбирам. Rolling Eyes
Нищо няма да пробвам днес,защото съм с Коромандел,който обра доста овации и вчера Heart Eyes
Обаче признавам си,нямам търпение да пробвам,дано нищо за нищо не припадна,макар че силно се съмнявам,но пък май пак съм в играта,поне за малко,току-виж съм изтествала останалите неща,които чакат от месец,например Килиан-ите  Sunglasses

# 130
  • Варна
Аз тези дни получих куп проби, а днес дойде и арабското чудо на Оле - Saat Safa. Чак се чудя кое от кое повече ми харесва  Crazy, затова поетапно ще се произнасям.
В Saat Safa ууд не усещам или поне моята химия не го проявява, но пък поразително много прилича наистина на Л`Арте, особено в базата. Като цяло ми се струва малко по-свеж, по-млад и по-толерантен. Много мек, с истинско задоволство и в него не открих остри и стържещи ноти, които очевидно мен ме дразнят при тази категория парфюми и съвсем определено ще го нося с голямо удоволствие. Оленце, благодарности, че ми откри този хубав парфюм и то за такава нищожна цена. Най обичам така  Flutter Grinning

# 131
Честити ви придобивки на всички!  bouquet
Днес явно е ден на Том Форд. Аз се сдобих с Noir de Noir и съм във възторг. Няко го беше сравнил с орхидеята но той е  пъти по-добър от нея. Поне за мен. И наистина е една хубава, тъмна шоколадова роза.

# 132
  • Козлодуй
Честити придобивки на всички Hug  Heart Eyes Със здраве да се фъскотите Grinning
Силви,третата пробичка по всяка вероятност е Ирис Тайзо smile3534
Аз още се чудя дали да не гръмна на сляпо една Тусканска кожа newsm78

# 133
Недей освен ако супер много не обичаш кожа. Този парфюм мирише на кожен колан. Том Форд има много по-добри произведения.
Знаеш аз съм страшен фен на кожите, но този не бих носила. Мъжки е и доста труден парфюм.

# 134
  • Козлодуй
Ако не беше свършил Tobacco Vanille без опаковка,нямаше да се чудя на нищо друго Grinning Но уви,изпуснала съм момента.
Ще те послушам,Денс Hug Ще чакам да заредят отново,и междувременно се надявам да тествам и Тосканската.Някои кожи харесвам,и то все по-често напоследък,но не всички.

Общи условия

Активация на акаунт