Парфюмни размисли и страсти - 151

• 53 194
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Чукарландия
Честит Празник и от мен Момичета! Нека слънце грее в очите ви и обич да стопля дните ви! Бъдете все така чаровни и усмихнати! Радвам се, че ви има! Hug Hug Hug

# 106
  • Чукарландия
Честит празник момичета   bouquet

Прекрасно ми е да Ви чета - бъдете все така вдъхновяващи и мили парфюмни феи
 Hug

Днес пристигна моята поръчка " на сляпо" - Кабаре не е моя парфюм, а по описание все едно щеше да ми лепне, но Хилари Дъф е любов от пръв мирис.

Атти, нали ти казах за предложенията за Нели, кой се възползва  Grinning

Сега Кабаре ще го пусна в размените. И се чудя с какво да го заменя - но не искам Б.О. - a Rochas Absolu в момента се предлага само Б.О. Но искам друг вместо него и няма да мирясам.

Каква му е трайността на този - http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/diesel-zero-plus-feminine.php?

Самсара, какво те притеснява, че е Б.О.? Моят Абсолю е такъв, цял ден си се ветрея с него и сума и ти народ ми каза: "А бе, на какво ухаеш днес? Страхотен аромат!"
И като кажа, че е Абсолю, имаше и невярващи: "Ааа, Абсолю ли? На мен въобще не ухае така?!?"
Изглежда с последния много си паснахме. И си го усещам непрекъснато, не само околните. Та да не те притеснява, че е тестер, съвсем читав си е. Без опаковка, но си е с капачка.  Smile

# 107
  • при морето
Честит 8-ми март и от мен!Здрави,уханни и обичани да сте,от сърце ви го желая! Heart Eyes
Аз днес вече дишам през носа,и дори регистрирам миризми/брее,то било хубаво Wink/,само кашлицата още ме мъчи,но и тя ще мине,черен гологан не се губи,както казваше покойната ми баба.Важното е да не й се даваш на болестта,и тя си заминава.Вдишвам всяка миризма с пълни гърди и се радвам,че отново имам обоняние,събитие си е,особено ако три дни нищо не си усещал,т.е помирисвал.
За подарък получих мечтан парфюм
-Profumo by Acqua di Parma
Много красив,много елегантен!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 22:06 от Winter fairy

# 108
  • София
Страхотен подарък, Winter, да ти е честит! Прекрасен е този парфюм! В този разкошен вид ли е?

# 109
  • при морето
Благодаря ти,Атти!Удивителен е наистина!Кутийката е уникална,а вътре има  красиво легълце от бежов сатен. Heart EyesМного му се радвам! Blush

А как ухае,невероятен шипър,много мек,и в същотот време с характер!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 22:19 от Winter fairy

# 110
  • Чукарландия
Със здраве да си го пръскаш Winter!

# 111
  • Бургас
Здравейте!Понеже не знам къде да попитам, та реших да е тук:откъде мога да си закупя виалче или отливка от парфюма "Happy" на  Clinique?

# 112
  • Козлодуй
Може да си поръчаш миниатюрче от тук или за по-лесно да помолиш за пробичка в размените.Иначе нямам идея от къде в България можеш да си закупиш виал,освен да помолиш в някой голям магазин да ти дадат...
Бих помогнала,но го нямам за твое съжаление Hug

Зимна,честит да ти е Hug

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 13:24 от Lunen_sun

# 113
  • Пловдив
Честит 8-ми март и от мен!Здрави,уханни и обичани да сте,от сърце ви го желая! Heart Eyes
Аз днес вече дишам през носа,и дори регистрирам миризми/брее,то било хубаво Wink/,само кашлицата още ме мъчи,но и тя ще мине,черен гологан не се губи,както казваше покойната ми баба.Важното е да не й се даваш на болестта,и тя си заминава.Вдишвам всяка миризма с пълни гърди и се радвам,че отново имам обоняние,събитие си е,особено ако три дни нищо не си усещал,т.е помирисвал.
За подарък получих мечтан парфюм
-Profumo by Acqua di Parma
Много красив,много елегантен!
Нямам представа как ухае , но само заради вида бих го мечтала Simple Smile Невероятен, луксозен , приказен изглежда ! Simple Smile) ЧЕСТИТО!

Аз също получих доста скромен в сравнение с горния Acqua di Gioia Giorgio Armani , от миналото лято го исках, сега като го получих вече се чудя какво толкова съм го "мечтала", просто ми беше в списъка, на парфюми, които съм харесала на китка. Не е лош-идеален за лятото , мой тип , който ще нося без да ми тежи, с удоволствие, но не е нещо "различно" със сигурност Simple Smile))) и най-странното е, че на 90% ми стои като ЕХО на Давидоф....макар да са с различни пирамиди... Ехото е някак си по-мек, според мен му липсват само цитрусите и ще са 1:1  Joy

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 10:50 от ivelina2

# 114
 Winter fairy изглежда като приказка да си го пръскаш със здраве Simple Smile

# 115
  • София
Честити придобивки на всички  Hug
Зимна, това твоето е разкош, дори и само да го гледаш на тоалетката - а от описанието ти разбирам, че не само - със здраве да си го носиш и нека ти носи само красиви моменти  Hug

аз да докладвам последните два дни - първо на вас се отчитам какво съм тествала, и после на началството каква работа съм свършила  Crazy

1. Spicebomb определено ще се взима  Blush не знам как би стоял на мъж (пак нямаше подходящи "пациенти" наоколо) и не мога да преценя дали прилича наистина на Тобако Ванил на ТФ, но върху мен определено е божествен и съдбата му е решена  Laughing

2. Guerlain Idylle Duet Jasmin Lilas нещи хич не ме впечатли.. нелош, но нямше никакъв УАУ елемент, и докато на блотер беше поне свежо-цветен, то на кожа си беше направо блудкав.. ще пробвам пак, но на този етап не го мисля.

3. Narciso EDT и EDP Delicate са поредната причина да сваля шапка на Нарцисо. Да, летни са. Да, олекотени са. Да, деликатни са. Но не, не са "разводнени". и не, определено не са блудкави. бях си ги пръснала на двете рамена, по 4-5 фъс (смело) и тази сутрин дори след душ се усещаха.. а пък снощи какъв шлейф ми влачеха не е истина  Heart Eyes а и бутилките са големи - 75 и 125мл, при това цената е почти същата като на 50 и 100мл-овите стандартни версии  Whistling Какво мога да кажа - обичам ви, господин Родригес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

4. Kenzo Amour I love you също няма да ми развали съня - цветно и безгрижно едно такова неопределено, и вероятно ще се хареса на масовата аудитория, но не е нищо особено.

5. Armani Code Luna в съвсем нелош поглед върху оригиналния код, различен от предишните летни версии. всъщност, на първо четене малко ми напомни на Dance with Givenchy.. бегло, в някоя от нотките само.. ще се пробва по-обстойно.

6. Givenchy Un Air d'Escapade е едно голямо нищо за мен. Разводнен, блудкав и неинтересен. не знам дори дали ще го пробвам пак, вероятно само при липса на по-примамливи "оферти".

7. CK Beauty Sheer не мога да кажа нито, че ми хареса, нито, че не ми хареса  не е лош, но някак не ме грабна.. всъщност, аз и от първия не бях запленена особено - става, но дотам.

8. Omnia Coral и той така - става, нелош, но отново не ме грабна.. за сметка на това доволно траен.

9. Acqua di Gioia Essenza (пак) ми хареса, не знам дали дотолкова, че да купя цяло шише, но със сигурност бих се зарадвала на някакво малко количество.

новата ирисова прада - йок  Naughty

# 116
  • Козлодуй
Ауу,тоя Spicebomb звучи много примамливо.Ако пък и верно прилича на Tobacco Vanille Crazy Тествах преди 2-3 дни и останах запленена и очарована от последния.Но предвид цената му,изобщо не си позволявам да го мечтая Twisted Evil
Ели,как е като цена Spicebomb там,където си го тествала?
Колкото до твоя човек Нарцисо-чакам първият си парфюм от марката Grinning Понеже наскоро приключих с Ловли,реших да взема първообраза този път(нали за такъв спрягат Narciso Rodriguez For Her ЕДТ),най-вече за радост на щерката.

# 117
След доста дълго чакане си купих цяла бутилка от Табако Ванил Том Форд и съм много радостна. Heart Eyes
Честити придобивки на всички!  bouquet

# 118
  • Варна
Честити придобивки!
Аз реших да разнося днес Профумо, миниатюрка от който ревниво и от снобария пазя вече повече от година и от който само пестеливо и скръндзливо мацвам от време на време, колкото да се убедя, че не го харесвам. Да, ама не баш. Хубав е много на носене, ама много. Няма никакви остри ръбове, типични за повечето шипри и най-важното - не ми е дърт.Женствен, топъл и скъп.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 18:47 от Mims*

# 119
  • София
не помня точно колко беше Бомбата (а и понеже блотерите са черни, не съм си си записала  ooooh!)
но ми се върти в главата някъде към 50-60 евро (за 50мл бутилка, само такава имаше) - което е къде-къде по-приемливо от Тобако ванил..

като трайност обаче ТФ бие - от две фъс (на голямата среща) ми изтрая до другата вечер.. то вероятно щеше да изтрае и повече, но не успя да победи душа  Laughing
Докато Spicebomb изтрая до сутринта.. но се усещаше леко и след душа загина геройски  Whistling

Честит ти в аванс НР ЕДТ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт