Парфюмни размисли и страсти - 151

• 53 189
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Белла, ентусиазмът ти е заразителен!  Това Гучи само на Ибей съм го виждала.

В тон с темата, тази вечер пробвам Van Cleef and Arpels Precious Oud.  Някой питаше кой е "лесен" уд. Този е толкова лесен, че уд не усещам в него. Самото начало е кремови цветя--приятни,  но не забележителни. Цяла вечер се чудя на какво ми прилича драй-даунът, докато се сетих, че по нещо ми прилича на Черната Орхидея (мнооого рядко го нося), но по-приглушен и по-кремов някак си.

# 91
  • на североизток от Рая
   Мили момичета, честит празник!

Бъдете красиви и обичани!  Hug

Аз не получих подарък парфюм, но получих тази книга: Wink

Желая ви хубав ден, пълен с усмивки  и емоции!   bouquet

# 92
  • Пловдив

Честит празник момичета, бъдете обичани и получете днес една малка частица от всички желани парфюми Simple Smile

# 93
  • София
BBeLLa  Peace честити придобивки и любови Simple Smile Вече забелязваш как затъваш и ти в белята, обаче пък усещането е много приятно, нали  Mr. Green А Ларте е наистина прекрасен... добре дошла в отбора на харесващите го Simple Smile

Мили ароматни дами, прегръщам ви на този хубав празник и ви пожелавам да бъдете все така вълшебни и харизматични! Търсете малките радости в живота, а нека големите бъдат неотлъчно с вас!  newsm51

# 94
BBella, със здраве и кеф да се фъскотиш! Аз да отбележа, че веднага се насочи към уж трудните парфюми като Ларте. Такова парфюмно израстване така бързо рядко се среща.  Mr. Green А за затъването тя Атти е казала.
Дами, честит птазник и от мен! Бъдете цветни и уханни днес, радвайте околните с усмивката си и да не забравите да почерпите!  Grinning

# 95
Момичета, Честит Празник! Зная, че днес ще сте обградени с внимание, мило отношение и жестове (които и заслужавате), но от сърце ви желая те да са целогодишни, а не концентрирани само в един ден!  Hug

От вчера съм с Midnight Oud JHAG и ми е тоооолкова хубаво  Heart Eyes Харесвам неговата ръбатост и прикрита грубост. По отношение на този ауд усещането ми е като на Индиана Джоунс в Последния Кръстоносен поход - предпочете най-грубия бокал, а не изящните произведения. И аз така, Среднощния задоволява жаждата ми за първичен, суров, неизпипан ауд. Има и по-хубави от него - по-рафинирани, по-меки, не толкова химични, по-завоалирани и ... искам ги и тях, но не могат да ми заменят нуждата към "Грубияна-Сташилище-за-Деликатни-Нослета"  Mr. Green

ПП: Днес, по случай празника, денят ми върви с краката нагоре (добре,че не обръщам внимание...но това го отдавам на трепетното очакване на Baghari  Heart Eyes Не зная как ще дочакам до другата семица!)

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:29 от Оле

# 96
Честит празник момичета   bouquet

Прекрасно ми е да Ви чета - бъдете все така вдъхновяващи и мили парфюмни феи
 Hug

Днес пристигна моята поръчка " на сляпо" - Кабаре не е моя парфюм, а по описание все едно щеше да ми лепне, но Хилари Дъф е любов от пръв мирис.

Атти, нали ти казах за предложенията за Нели, кой се възползва  Grinning

Сега Кабаре ще го пусна в размените. И се чудя с какво да го заменя - но не искам Б.О. - a Rochas Absolu в момента се предлага само Б.О. Но искам друг вместо него и няма да мирясам.

Каква му е трайността на този - http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/diesel-zero-plus-feminine.php?

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 13:20 от Самсара

# 97
  • Козлодуй
Хубаво, от мен да мине, ще поема и тази вина към Белла Flutter Аз съм виновна и за озоновата дупка, и за войните по света, и за няколко зарибявания между другото Mr. Green
Честити нови придобивки, Белла, със здраве и кеф да си ги пръскаш!

Самсара, трайността на Дизела не е голяма, поне при мен, но за тази цена не може и да се очаква повече.

Честит празник,дами!
Бъдете здрави, усмихнати, успешни и обичани!

# 98
От вчера съм с Midnight Oud JHAG и ми е тоооолкова хубаво  Heart Eyes Харесвам неговата ръбатост и прикрита грубост. По отношение на този ауд усещането ми е като на Индиана Джоунс в Последния Кръстоносен поход - предпочете най-грубия бокал, а не изящните произведения. И аз така, Среднощния задоволява жаждата ми за първичен, суров, неизпипан ауд. Има и по-хубави от него - по-рафинирани, по-меки, не толкова химични, по-завоалирани и ... искам ги и тях, но не могат да ми заменят нуждата към "Грубияна-Сташилище-за-Деликатни-Нослета"  Mr. Green

Оле, чудесно казано за Миднайт Ауд Heart Eyes Hug. Вероятно точно груб го усещат повечето хора, но за мен е изящен. Първоначалната стряскаща нотка толкова бързо уляга в красива шипрова роза .... прелест. Оф, ще отида да си фъсна малко, то при това описание как да се сдържи човек.

# 99
  • София
Днес пристигна моята поръчка " на сляпо" - Кабаре не е моя парфюм, а по описание все едно щеше да ми лепне, но Хилари Дъф е любов от пръв мирис.

Сега Кабаре ще го пусна в размените. И се чудя с какво да го заменя - но не искам Б.О. - a Rochas Absolu в момента се предлага само Б.О. Но искам друг вместо него и няма да мирясам.
Ей, най-после да се хареса моя любим Хилари Simple Smile Да ти е честит  Hug
Не разбрах, с какво те притеснява Б.О. Абсолю?

# 100
  • в голямото село
За ууд-а нямам какво да кажа, просто защото не го познавам достатъчно.
Но минавам да ви поздравя - Честит празник, мили момичета.Много любов, уханни придобивки, а здравето нека е неотлъчно с вас  bouquet

# 101

Ей, най-после да се хареса моя любим Хилари Simple Smile Да ти е честит  Hug
Не разбрах, с какво те притеснява Б.О. Абсолю?

Благодаря Simple Smile

Ами и аз не знам какво ме притеснява  Rolling Eyes
Хилари много ми хареса, ама много  Heart Eyes

Сънчо, мерси за отзива, аз се отказах от него.

# 102
Честит празник ароматни  bouquet

Тествам паралелно Lady Vengeance и Vengeance Extreme. Първата за мен е в пъти по-хубава. Втората започва по-остро, в средата ми е като оригинала, но с две думи не ми е никак рафинирана, направо ти удря два шамара точно екстремна си е  Laughing Искам шише Lady newsm78
Честити придобивки на тези които ги имат Peace

# 103
  • на терасата
Честит празник уханни и прекрасни дами!  bouquet

Искам да попитам за колко време пристигат пратките ви от luckyscent с пощенски от 6$. Вчера си поръчах няколко пробички и да зная кога да ги очаквам.

# 104
Аз съвсем тематично и по погрешка получих уда на Том Форд вместо Тосканската кожа. Момичето се е объркало, голям резил. Турнах малко разочарована да го рпобвам и... Ми, не мога да си кривя душата- никак не е лош. Харесвам го много, от хубавия уд е, който мога да хося. Бая мъжкарее ама това се очаква. Много ме е яд, исках Тусканксата кожа! Обаче Черната Виолетка на Том Форд е право в десятката. Разкошотия! Изобщо никаква виолетка няма вътре между другото. Много ми прилича на някой парфюм, още не мога да се сетя на кой точно. Стил пудриери, гримове и гурме е, ама не е никой който притежавам.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт