Парфюмни размисли и страсти - 151

• 53 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
А на Стамболийски??/Май не,а????

# 76
Бобо, не се продават парфюми на Шанел в мола на Стамболийски.

# 77
Парфюми на Шанел има в Сефора в мола на Цариградско Шосе.

# 78
  • Пловдив
Simple Smile))) Търся мнение дали това би било добро попълнение в лятното гардеробче http://www.fragrantica.com/perfume/Armand-Basi/Lovely-Blossom-2700.html ,прочетох доста добри отзиви , много ме блазни кайсията... и сливата обожавам кайсиии Simple Smile)))))) ,на страхотна цена е, има го и тук и в ибей...

# 79
Оф кажете ми кога ще се науча да не купувам масовите Шанели от и бей!!!! Мноу съм зле.. Ще кажа на ММ да ме набие като се прибере да ми е за урок!

# 80
  • Пловдив
Като каза Шанел и ибей ... Simple Smile)))) търся си Chance eau Fraiche и тези дни ми направи впечатление, че се е понапълнило с Шанели от България в английския... хихихи на съмнително ниски цени, /от потребител с нулев рейтинг/ а като се знаем ние Българите как обичаме да продаваме евтино..............  Rolling Eyes

# 81
Шанел само от магазин бре , научете се или от размяна от сигурно място  Peace
Менте ли нацели? Simple Smile

# 82
О аз си взех ползван вече от потребител с хубав рейтинг, ама е баси ментето. Само тръбата на пулвелизатора като видях и вече знаех, че има нещо гнило. За самата течност да не говорим колко евтин ментак е. Уфффф, ама аз съм си виновна!

# 83
  • Пловдив
Връщай.... го, не би трябвало да имаш проблем с това . Много неприятно наистина.... и аз уж гледам ползвани, но....явно ще е голям късмет ако се улучи.. Преди година и половина поръчахме КОКО за жената на познат......той добре, че в деня преди да и го подари решил да махне целофана да види какво е.... Simple Smile оказа се пълен ментак...за сума пари.. 

# 84
Simple Smile))) Търся мнение дали това би било добро попълнение в лятното гардеробче http://www.fragrantica.com/perfume/Armand-Basi/Lovely-Blossom-2700.html ,прочетох доста добри отзиви , много ме блазни кайсията... и сливата обожавам кайсиии Simple Smile)))))) ,на страхотна цена е, има го и тук и в ибей...

Сливи не усетих, кайсия ако се напъна, може и да си припомня. Сочен, леко сладнеещ, по-скоро цветен, отколкото плодов. Задоволителна трайност и сила. Леко блудкаво-безличен, но не по кофти начин. Просто - нищо особено, но ОК. Ако нямаш парфюм за пролетта, този става (лятото не бих го носила, но аз тогава нося зелении и тотални свежаци),още повече цената му е смешно ниска. Това са впечатления от двудневно разносване преди година, след което замина при приятелка.

# 85
  • Пловдив

Сливи не усетих, кайсия ако се напъна, може и да си припомня. Сочен, леко сладнеещ, по-скоро цветен, отколкото плодов. Задоволителна трайност и сила. Леко блудкаво-безличен, но не по кофти начин. Просто - нищо особено, но ОК. Ако нямаш парфюм за пролетта, този става (лятото не бих го носила, но аз тогава нося зелении и тотални свежаци),още повече цената му е смешно ниска. Това са впечатления от двудневно разносване преди година, след което замина при приятелка.

Благодаря    bouquet Heart Eyes

# 86
  • София
Шанел във филиалите на Прити шоп (вносителите, от страницата им могат да се видят клоновете) и в Сефора.

Атти, много хубава статия и обяснението за алдехидите "а може и да бъдат сапунени нотки, които подчертават цветните нотки и ги правят прохладни и свежи, но не воднисти"  Heart Eyes.
Хубави , алдехиди, като горе описаните , има в О Pemier и в ЕдТ на N5, също и гелообразната версия.  Heart Eyes

По въпроса уд-а не мога да кажа , нищо съществено. Само съм тествала, не съм носила.Много е интригуващ.

# 87
О_о О_о О_о, Amber Oud е вълшебен! Днес го разносих прилично и нарочно го подновявах 2-3 пъти, въпреки че нямаше реална нужда от това! Всъщност аудът го усещам основно в началото, а след това го изместват амбрата и бензоинът, ванилията почти не я усещам. Балсам за душата - и в пряк, и в преносен смисъл. Доста ми прилича на Ambre Fetiche, но без остротата и пушека му.

# 88
  • София
Обич Синеока, благодаря за линка към http://perfumeshrine.blogspot.com/2008/12/myth-debunking-1-what- … ldehydes-how.html (чела съм няколко статии от този блог преди, а алдехидната затвърди впечатлението ми, че е много полезен)!   bouquet Статията добре намества цитруси, сапун, канела, ванилия, кориандър и прочие.  Laughing Отговорите на Атти и Rennie остават право в целта, страхотни сте всички!  Hug

Относно уда - за момента само ви чета и пак се чувствам като в "1001 нощи"  Crazy

# 89
  • Чукарландия
Най-после се добрах до компа... Днес получих парфюмите, за които споменах вчера. Точно такива си представях мирисите на Absolu, Rochas и Dsquared2 Velvet Forest. За Абсолю-то много е писано тук, няма да се повтарям, точно за това време на годината ми е идеален. А Velvet Forest ми е зелен и свеж, много свеж. Още веднъж едно голямо БРАВО на Натали за прекрасните ревюта. Както ги е описала, така ги бях почувствала, още преди да ги имам. За Le Baiser Lalique какво да кажа? Харесва ми, определено няма да ми стане любимец, но смятам, че лека, полека ще се заобичаме. И трите с удоволствие ще си ги изфъскам newsm03
Една парфюмна феичка днес ми изпратила мострички, но не съм ги пробвала, щях съвсем да се отбая. Само реших да душна L' Arte Di Gucci... И това беше! Любов от първи мирис  txtloves Искам го това Гучи. Да видим сега къде и как ще го търся?!? (Сънчо, от къде изскочи с това Гучи, прободе ме право в сърцето.) lovekiss

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 00:15 от BBeLLa

Общи условия

Активация на акаунт