Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 237
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
дами нещо и от мен http://vbox7.com/play:ce1193657e ако някой го е сложил сори

# 121
mariana51  newsm51 за музиката в клипа! Болерото на Равел е божествено! Въздействието му винаги ми е било еротично.

Скрит текст:
Това си е оргазъм в ноти!  Embarassed Embarassed Embarassed (Да не скандализирам като със зърната  Wink )

Ах, Круела, хептен скъси паса

Болерото ,  наистина е върховно  Peace Аз винаги го асоциирам обаче с едни английски фигуристи, Джейн Торвил и Кристофър Дийн. Имаха един велик танц в/у тази музика .

Ееее, Златина  Hug    bouquet  - никога не мога да го забравя този танц върху леда. Беше наистина върховно! Сетих се за тях, ами като не се сетих точно за имената ooooh! - благодаря ти!  Hug

# 122
Круелита, Хриска  Hug
Славенчета айде и тебе  Hug профилактично.
Тоя фрагман хубаво ме чака да се появя, ама да вземе да излиза вече де.  Crazy Че азе пак съм захванала едни заплати да правя и съвсем ще останат хората без пари докат ме чекат.  Crazy

# 123
  • В Града на липите
Гери, сакън. Да не оставиш хората без заплати.
Иначе трейлър ще има. Явно видяха, че почнах да пускам моите и се стреснаха. Заплаших ги, че довечера ще пусна още един, така че със сигурност ще се вземат в ръце.

# 124
Slawena   newsm10 Знаех си, че не може да ти се опре некакъв си админ! Wink

# 125
В чакане на трейлъра..., ново фенско клипче...Прекрасно...[/b][/center]

Болерото - прекрасна музика ! Клипа - страхотен ! Ама и Фен клуба му ... браво !

# 126
Въпросът беше - ще ви хареса ли Решат Яшаран с белезници?

На мен - ДА! EVET! Супер фешън са му гривничките!  Grinning

# 127
  • На изток от рая...
Наш Керим - на първа линия при ареста на двамата баровци... Готина сцена!

# 128
Въпросът беше - ще ви хареса ли Решат Яшаран с белезници?
На мен - ДА! EVET! Супер фешън са му гривничките!  Grinning
Снимката ми е твърде малка - увеличавах си я - но Мюнир с белезници ли е или не ?
А за Решат Яшаран - максимално се изкефих !

# 129
Незнам за Решат,ама Мюнир как чакам да го заклещят.Ще има да се чудят като Ердоанчо и Селимчо кой им е откраднал яйцата        food002

# 130
  • На изток от рая...
Не се виждат ръцете на Мюнир, но да се надяваме, че и на тях има белезници. До него плътно върви полицай - точно, както до Решат.

# 131
Е,КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА НАГИЗДЯТ ТОЗИ ГАДНЯР ЯШАРАН С ГРИВНИЧКИ.АМА МУ И ОТИВАТ.ХАЙДЕ ДА ПУСКАТ ФРАГМАНА,ЧЕ НЕ СЪМ РАБОТОСПОСОБНА ОТ СУТРИНТА.ВСЕ НАДНИЧАМ ТУК И НИЩО РАБОТА НЕ СЪМ СВЪРШИЛА,АМА СЕ УСПОКОЯВАМ,ЧЕ НЕ СЪМ САМО АЗ.

# 132
На турския форум предполагат, че ще  качат трейлъра към 18 часа. Нали си се знаят какви са "яваш, яваш".  ooooh! ooooh! ooooh!

# 133
  • В Града на липите
Е, аз не мога да ги чакам до 18.00 часа, че съм до 16.00 на работа.
Отправям им още една заплаха преди да си тръгна, дано се стрестнат

Втори трейлър:

Скрит текст:
Първа сцена: Мустафа се крие в някакъв западнал апартамент в Бодрум. Има рана на ръката, превързана доста зле. Той оставя съобщение на Хаджер по телефона, тъй като дори след 15-тото позвъняване тя не му вдига.
Мустафа: Хаджер, любов моя. След всичко, което се случи осъзнах, че обичам само теб. Фатмагюл се отнесе с мен отвратително. Аз не я отвлякох защото я обичам, а за да си отмъстя на Керим. Трябваше да защитя честта си все пак. Моля те, не ме изоставяй. Ще умра без теб и нашето бебе.
Втора сцена: В стаята на Фатмагюл.
Керим: Фатмагюл, не мога да издържам повече в тази къща. Имам нужда от тишина. Ушите ми заглъхнаха от Мукадес ханъм. Искаш ли да се преместим в пристройката в двора?
Фатмагюл: Добре, чакай само да си взема плата за роклята и тръгвам. Искаш ли да ти направя една торта за вечеря?
Керим я гледа разтапящо, както само той си може.
Трета сцена:
Вечер. Муки надвесена през балкона почти до колене, в опит да надзърне през прозореца на пристройката.
Мукадес: Рааами, донеси ми бинокЕла от нощното шкафче, не това бе, това е детектора за метали, онова черното със стъклата. Ще ми се крият. Сега ще видим ние тая работа.

Круела, след като изяде баклавата, разчитам на теб да уловиш истинския фрагман  Joy  Joy

# 134
  • Пловдив
Круела, Гони,  Hug явно сме от една порода  Wink И аз ги обожавах тия фигуристи  newsm10

Марианче, аз обаче не разбрах защо даде тавата с баклавата на Круела  newsm78 Тя беше за трейлър, а трейлър нерде  Thinking Ама нали Круела е вътрешна, айде да влачи

Хриси  Joy Joy Joy, ама да беше икономисала тортата  ли  Wink,хептен ще се ошишка Керимчо  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт