Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 049
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Това ли ше е охраната на Фатмагюл?

Ето и статията

http://www.ajans01.com/haber/424-fatmagul39un-sucu-ne.html

Това е Омер от Езел...  Спряган за ролята на Керим в началото... Но неговия глас също се дублира от актьора , който дублира Мустафа...!? Peace

Статията е от 2010 година ..!?  Peace

# 541
  • Стара Загора
Брей сега остава да вкарат тоя хубавец във филма...Аз се надявах да е някой грозноватичък бодигард на годините на г-н Мюмтаз,а то какво стана....

# 542
  • Разград

# 543
Ванче,прекрасен момент Hug

# 544

(64 еп)

кликни върху надписа

Ето 64 серия на Каква е вината на Фатмагюл на български. Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova. Приятно гледане.

# 545
  • Разград
FATMAGÜL KERİM VEFASI EKSIK YARIM

# 546

Невероятна красота и нежност-като ангел
Подарък от Ринка PeaceБлагодаря!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 00:02 от dettodorowa

# 547

(64 еп)

кликни върху надписа

Ето 64 серия на Каква е вината на Фатмагюл на български. Превод от английски: bonobo, colorblind, Sofi_q, gphilipova. Приятно гледане.

Hug Hug Hug Hug Hug love001  love001  love001  love001  love001

# 548
Здравейте мацки   bouquet
От рождения ми ден на 23ти ви изпуснах дирите и не мога да ви догоня , а от следващия четвъртък пък съвсем ви отървах и реших направо да се тропна в новата тема , че то иначе все стара информация ще си чета

Като гледах интервюто , което сте пуснали ми се струва , че тази Мелиса съм я гледала в един друг сериал , ама не му помня името  newsm78 за едно богато семейство , дето бяха осиновили едно дете , което в последствие се оказа , че бащата е пратен невинен в затвора за убийството на майка му , а осиновителя му всъщност го е взел не много законно  Thinking Малко объркано го обясних , ама не съм го гледала много тоя сериал , само няколко серии , ама нея съм я запомнила , защото ми приличаше на актрисата от "Любов назаем" ( мисля , че Сабиха беше героинята)

Новата серия ( имам предвид 64 , защото за мен е нова , не съм я гледала изобщо , защото си чаках буквичките  Mr. Green) още не съм я гледала , защото я чакам да излезе в Нитрото , че моя "старец" хич не може да се справя онлайн( тежко му идва и забива ) , ама май тоя път ще ми се наложи да се поизмъча онлайн , че много я забавиха в нитрото , пък сърце вече не трае
Та като заговорих за серията :
Милион,милион,милион альiх за екипа

Утрешната серия пак няма да я гледам , защото съм на банкетче , което най-вероятно ще прерастне в купон до зори , та после ще чета и ще чакам до другата седмица по това време
А тоя канал Д наистина ли никой го няма на "телевизора" си  newsm78 Ние винаги сме го имали на нашата кабелна и направо се учудвам , че всички го гледат онлайн

p.s.
Скрит текст:
Тъй като не съм чела предната тема и част от тази , а си падам мъъъничко любопитна някой може ли да ми пише (може и на лични ) за какви "пеперудки" си говорите , че ми стана интересно , но наистина нямам време да търся много обстойно, защото имам мъничко време да чета след като заспи дятито , пък и на мен някой ми е пратил " линка с живота извън интернет "

# 549
  • София
Това ли ше е охраната на Фатмагюл?

Ето и статията

http://www.ajans01.com/haber/424-fatmagul39un-sucu-ne.html

Това е Омер от Езел...  Спряган за ролята на Керим в началото... Но неговия глас също се дублира от актьора , който дублира Мустафа...!? Peace

Статията е от 2010 година ..!?  Peace

Да, и аз тъкмо това щях да пиша,че е Омер от Езел.....нека нека да вкарат някой нов хубавец,че да има нещо и за Мукито,пък дано се смилят и над Раахмито/толкова е сладък милият/ и да вкарат  някоя девойка и за него..... Laughing,някоя детегледачка например или учителка за Мурат, или пък дом.помощница:
Скрит текст:

# 550
  • Стара Загора
Йок джанъм,ще вземе да върже езика съвсем Рахми,че какво ще го правим newsm53?!

# 551
  • В Града на липите
Честит празник скъпи дами и момичета /коя, както се чувства/ Hug Желая на всяка от вас любим човек до нея, който да я обича, цени и уважава. Нека той превърне всеки ваш ден в 8-ми март и когато се оглеждате в очите му, да си казвате с абсолютна сигурност: да, той е, човекът за мен.

Желая ви много хубав и усмихнат ден.

И по едно виртуално цвете от мен:

# 552
# 553
  • Разград
Като гледах интервюто , което сте пуснали ми се струва , че тази Мелиса съм я гледала в един друг сериал , ама не му помня името  newsm78 за едно богато семейство , дето бяха осиновили едно дете , което в последствие се оказа , че бащата е пратен невинен в затвора за убийството на майка му , а осиновителя му всъщност го е взел не много законно  Thinking Малко объркано го обясних , ама не съм го гледала много тоя сериал , само няколко серии , ама нея съм я запомнила , защото ми приличаше на актрисата от "Любов назаем" ( мисля , че Сабиха беше героинята)

"Златната клетка"

А тоя канал Д наистина ли никой го няма на "телевизора" си  newsm78 Ние винаги сме го имали на нашата кабелна и направо се учудвам , че всички го гледат онлайн

И аз го имам на кабелната телевизия, но по цифровите телевизии го няма никъде, а съм останала с впечатление че много малко кабелни телевизии имат турски програми.

# 554
И от мен честит празник !  Hug Само здраве и любов да има около всички Ви !

Въпрос на време беше да разгадаят фенките, какъв парфюм използва Енгин :
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429428_1836215417 … 477_9385540_n.jpg  
"Фенки, които бяха влизали в стаята на Керим преди време споменаха, че парфюмът на Кери бил Guerlain Homme. Освен това, когато фенове бяха ходили на снимките при кафе Айналъ, едно момиче беше прегърнала Енгин и сподели, че ухаел на този парфюм. "

Общи условия

Активация на акаунт