Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 166
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Cruela  Embarassedами що си мислех,че си ти бе джанъм?Явно съм в заблуда,имаше някой,но не се сещам newsm78

Хич не си се заблудила, ама тя е фенка под прикритие , само когато и отърва

ППХриси, отрази ли допълнението ми в подписа  newsm03

Момичета, ако има излезли англ. субт. ,до няколко часа има и бг  Peace Така че,търпение  Grinning

# 61
Като няма трейлър и се захванахте с Cruela.  Wink Давайте! Нали знаете, че аз нося много?! А кое харесвам? Ами харесвам хубавото! Cruela е естет!  bowuu

# 62
Ваня -е  все пропускам да ти благодаря за хубавите и най-вече най-новите клипчета, които пускаш. Hug  bouquet Знам си те тебе, аз, че все надушваш новото и хубавото... Peace

А тук наш Селимчо, дали не е преди да си надене новата /неузнаваема/ премяна от сънят на Хриска??? newsm78 newsm78

# 63
  • Стара Загора
Честит ти д-р Сердар в подписа Злати !
Мерси за бързите отговори на Гони,Злати и Детелинка...Знаех си аз,че е тя,ама като ми отговори така и ме хвърли в размисъл Laughing...
Гони от сутринта се каня да те поздравя и да ти благодаря за снимките,клипчетата и ранното кафе!

# 64
Честит ти д-р Сердар в подписа Злати !
Мерси за бързите отговори на Гони,Злати и Детелинка...Знаех си аз,че е тя,ама като ми отговори така и ме хвърли в размисъл Laughing...
Гониот сутринта се каня да те поздравя и да ти благодаря за снимките,клипчетата и ранното кафе!

Ох, миличка напоследък свободното ми време е лукс, но пък ми доставя огромно удоволствие да бъда в тази супер компания. Не знам доколко се вписвам, но поне се старая! Peace Peace

# 65
Гони,ти изобщо спа ли тая вечер newsm78 Какви са тия постове по никое време LaughingДа не са те хванали Карастанчовите като мен Joy Joy Joy

# 66
Гони,ти изобщо спа ли тая вечер newsm78 Какви са тия постове по никое време LaughingДа не са те хванали Карастанчовите като мен Joy Joy Joy

Joy Joy  Joy Ами какво да правя , бе дете, като по друго време не мога да се класирам за компа.... А освен това, мен Карастанчовите, ако знаете  още от време оно са ме хванали и няма пускане сестрички Joy bowuu Joy bowuu

# 67
  • София
Ей този Енгин видях за първи път и хич ама хич не ми допадна, стори ми се захаросан. А и ми се струва, че тук изобщо не прилича на себе си. newsm78

Все се каня да споделя за ФГ едно мое желание относно последната сцена на 64 епизод.
Иска ми се да е стреляла Фатмагюл, защото това би значело много за Керим и Мустафа. Ще им се изясни и на двамата, към кого какво точно чувства за секунди!
Като няма трейлър и очакване за скорошен епизод взех да философствам и не съм хич по темата Crazy.

# 68
  • В Града на липите
Л_Д, според мен Керим няма нужда от повече доказателства. Намери я вързана, явен признак, че е държана насила, първите й думи към него изразяваха, страх Мустафа да не го убие, насочи пистолета срещу Мустафа... Дори самият Керим й каза да не го прави, за мен това беше един от най-силните моменти до тук. Беше готов да умре, но не й да стане причина за още един неин товар.
А на Мустафа, ако и след всичко това не му се изясни картинката, е... направо няма смисъл някой да се хаби да му обяснява и да си влиза директно в лудницата.

# 69
Л_Д, според мен Керим няма нужда от повече доказателства. Намери я вързана, явен признак, че е държана насила, първите й думи към него изразяваха, страх Мустафа да не го убие, насочи пистолета срещу Мустафа... Дори самият Керим й каза да не го прави, за мен това беше един от най-силните моменти до тук. Беше готов да умре, но не й да стане причина за още един неин товар.
А на Мустафа, ако и след всичко това не му се изясни картинката, е... направо няма смисъл някой да се хаби да му обяснява и да си влиза директно в лудницата.

newsm10 newsm10 newsm51  love001

# 70
Хайде и аз се записвам в новата тема и само да вметна, че тези от  в-к Стандарт яко преписват от Славенчето, както и тя е забелязала по-назад!  Grinning

# 71
... Дори самият Керим й каза да не го прави, за мен това беше един от най-силните моменти до тук. Беше готов да умре, но не й да стане причина за още един неин товар.

Съвършенно вярно! Дори в този момент той мислеше за нея! Извънземен мъж! Щото земен такъв не съм срещала  Mr. Green

# 72
  • В Града на липите
В очакване на трейлъра, ето ви един фрагман от моята глава:

Скрит текст:
Първа сцена: К и Ф прегърнати. Той шепне в косите й:
- Умрях милион пъти, докато те намеря Фатмагюл.
- Много те обичам, Керим. Толкова се страхувах, че няма да те видя повече.
Втора сцена: Полицейското управление. От едната страна полицаите водят Ердоан и Селим, а от другата Решат Яшаран. По средата Мюнир, гледа наляво- надясно, прилича на разноглед.
Селим: - Вуучооо, помогни ни, моля те.
Решат: - Мюнир, имаш 10 минути да ме измъкнеш от тук.
Полицай се приближава към Мюнир:
- Вие ли сте Мюнир Едикойси? Имам заповед за задържането ви, моля последвайте ме.
Трета сцена: Мукадес рови в гардероба на Мерием.
М: - Ей, много скучни хора тия двамата бе, то поне да бях намерила една рецепта за любовна отвара, че това полицайче долу в двора, много засуканко. Оххх, чакай да ида да се начервя.

Извинявам се, но май излязах от 30-те секунди.

# 73
Момичета, предлагам ви едно след обедно кафенце! Коя ще ми прави компания??? bowuu bowuu bowuu

# 74
  • Стара Загора
Нареждаме се всички от балкона-мерси!
Хриси ,супер е фрагмана ,само за Мукито да си облече блузка с  по-дълбоко деколте hahaha

Общи условия

Активация на акаунт