Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 85

• 51 043
  • 744
  •   1
Отговори
# 510

...но налага се да участваме и в реалния живот поне от време на време ....

Joy Joy Много добре си го казала  Hug

sofi_q, благодарности за превода на статията   bouquet

# 511
  • София
evelin
Аз мила, Wink гледам  на филма ,като кауза ,а не като за любовна история .
 Приемам  Фатма  като личност със собствена воля  ,а   не като придатък към някой , който я поиска за жена
Мустафа каза нещо много вярно.Някои раздадоха присъди предварително , по-симпатии ,не според деянието.
Има ли значения за една майка дали мъжа хванал детето и  в нощта  , хвърлил го на животни и след това съзнателно  оставил  го  на произвола на съдбата е   ДОБЪР ИЛИ ЛОШ , ЯДОСАН ИЛИ ДРУСАН,съжаляващ или не  след това?

Ох,Дамон,ще ми се да гледаш на филма като на кауза,ама от постовете ти не личи да гледаш на филма нито като кауза,нито като любовна история...не се сърди,но на мен ми е малко трудно понякога да те разбера,може би пък повредата е в моя тв

# 512
  • В Града на липите
Поста на evelin ми изникна един въпрос.Нека чуя и вашите предположения.
Кога мислите че Фатмагюл разбра за чувствата си към Керим?
(ако е обсъждано се извинявам но не съм чела старите теми)

Рая, аз мисля, че тя осъзна че го обича, когато полицията го отведе след убийството на Вурал. Помня как крещеше името му и тичаше след колата.
Всичко преди това бяха просто крачки към този момент. Според мен чувствата й се промениха плавно и постепенно, малко по малко. Първо доверие, после чувство за сигурност и чак тогава обич.
Момента, който посочваш е твърде рано. Тя бе обзета от такъв гняв и омраза, че просто в сърцето й нямаше място за други чувства.

Детелинка, мненията ни се различават точно с един епизод  Grinning

# 513
Момичета, не мога да хвана канал Д  Sad  Моля,пишете какво се случва Praynig Praynig Praynig

Малеее момичета, реших, че днес е четвъртък и стоя и си чакам сериала  Joy

# 514
  • Разград
Beren Saat Moments innocence

# 515
hrissi_sz аз не говоря за любов,а за чувства.Въпреки целия гняв,който носеше в нея,се виждаше искрица.Не може една жена която мрази някой да го търси с поглед.Преживяла съм такава любов,макар и  за кратко.

# 516
Тази статия за терапевтката от Флорида ме разтърси ooooh!
Жените дали ще намерят своя Керим в живота Praynig
Трябва и техните половинки да ходят на терапия,за да могат да вникнат в душата им и да се опитат да ги разберат Peace Иначе ще им е много трудно ooooh!

# 517
Тази статия за терапевтката от Флорида ме разтърси ooooh!
Жените дали ще намерят своя Керим в живота Praynig
Трябва и техните половинки да ходят на терапия,за да могат да вникнат в душата им и да се опитат да ги разберат Peace Иначе ще им е много трудно ooooh!

Напълно подкрепям.

# 518
Цитат
Цитат на: kurkuma в Ср., 07 Март 2012, 18:55
DAMON, аз пък си викам, добре че си ти да ни отвориш очите. Без твоите коментари сме загубени. Wink
Joy Joy Joy Joy  hahahaтъман-мъман
   Хриси ,недей го кастри,така го оставяй!
Ама и Вени  и Евелин ми се виждат,че са с нова премяна?!Вярно ли сте с нови подписи бе милички?

Тези дни само се говори за лош край, за невъзможна любов и аз реших да си  сложа целувчисата, че да върна любовта при нас.С надеждата скоро да смена подписа с новат целувка - мелувка.

# 519
Муккадес-свещена,благословена

Детелинке, поста ти ми прозвуча като субтитри на подписа ти  Joy  Joy  Joy

М-у другото по БТВ стигнаха до епизода с най-висок рейтинг. Скоро четох, че това е точно 19-ти епизод. Много силен наистина.
Оффф наистина този епизод е уникален на мен ми е един от любимите.Даже одеве така бях залепнала за телевизора и мъжът ми вика "За кой път го гледаш, 100 - тен ли ???"
Според мен точно тук Мустафа не простреля Селим, а уби Мустафа който Фатма познаваше.

# 520
  • Разград
Engin Akyurek ve Beren Saat 2010-2011

# 521
  • София
За Облака

Намерих едно интервю, за съжаление само първа част, ако някой изнамери другата, моля да сигнализира :
Скрит текст:

Привет и от мен Flutter!Не съм чела няколко страници назад, но ще си забравя мисълта.

Колко са симпатични и тримата в ролята на "себе си" Heart Eyes. Мелиса е голяма чаровница.
Блясъкът в очите на Енгин Акюрек издава, че е притеснителен човек... и е нервен тип, не спря за секунда да се движи.Много чаровен и изключително магнетичен!
Винаги ми е било интересно да видя актьорите в реалността, но Енгин хич не е щедър, много трудно се намира нещо истинско с него. Heart Eyes
Ех, че няма втора част, сигурно там ще взима повече участие.

п.п. Нищо не разбрах от интервюто, но се посмях на воля без да зная и аз защо се смея Simple Smile.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 23:53 от Л_Д

# 522
Муккадес-свещена,благословена

Детелинке, поста ти ми прозвуча като субтитри на подписа ти  Joy  Joy  Joy

М-у другото по БТВ стигнаха до епизода с най-висок рейтинг. Скоро четох, че това е точно 19-ти епизод. Много силен наистина.
Оффф наистина този епизод е уникален на мен ми е един от любимите.Даже одеве така бях залепнала за телевизора и мъжът ми вика "За кой път го гледаш, 100 - тен ли ???"
Според мен точно тук Мустафа не простреля Селим, а уби Мустафа който Фатма познаваше.

Не мисля,
Фатма каза ,че очаква мустафа да застреля всички и се разочарова ,че не го е направил ,а я е забравил и намерил любовница

# 523
  • В Града на липите

Л_Д, имаш много интересен подпис.
Явно с приближаването на пролетта, всички, е почти всички се пременяме.

И аз забелязах, че Енгин не спря да се движи на интервюто. Мелиса също изглеждаше притеснена и много красива.

# 524
В тази тема коментираме,но сме гледали всички серии дотук.Иначе постовете звучат напълно неадекватно.Впредвид последващите постъпки на героите знаем кой се запътва с бързи крачки към АДА.В другата тема са до 19 серия Peace

Общи условия

Активация на акаунт