Хайде на театър 2

• 266 705
  • 1 843
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Има ли вече посетили "На ръба" на Морфов?
Моля за отзиви!   bouquet

Ние го гледахме в неделя - изобщо не ни хареса Naughty
Крещене, силна музика, прекаляване със сценичните ефекти, натрапчиви повторения на една и съща сцена около 10 пъти... Единственото хубаво нещо за мен е, че пиесата е кратка. Макар че и тези 80 минути едва ги издържах Tired

# 1 816
  • София
Моят билет за "На ръба" беше отстъпен на приятелка и не успях да ходя да го гледам. Отзивите от нея бяха, че не й е харесала грам постановката  Confused. Но мога да кажа, че на двама други посетили я им е допаднала. Въпрос на виждане отново.

# 1 817
  • На ръба..
"Арт" или "Спанак с картофи" - коя постановка ви допадна повече?

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 11:02 от *DiDora*

# 1 818
  • София
Определено "Спанак с картофи" ,гедахме го преди около 2 седмици и бяхме много доволни,аз много се смях."Арт" не ми хареса особено на мен  Simple Smile

# 1 819
  • На ръба..
Определено "Спанак с картофи" ,гедахме го преди около 2 седмици и бяхме много доволни,аз много се смях."Арт" не ми хареса особено на мен  Simple Smile
seangelova Благодаря  Hug

# 1 820
"Сако от велур" - една от най-лошите постановки, които съм гледала. Едва издържах два часа. Това представление не е за репертоара на Народен, а за Сълза и Смях или Сатирата. И не стига, че представлението е трагично, ами и публиката е малоумна. Жени, уж натокани и издокарани, а се държат сякаш са си вкъщи и гледат поредния турски сериал.  #2gunfire  #Crazy

# 1 821
Абе, хора. Сега има малък театрален сезон в Сфумато до 06.07 (включително). Няма вход. По няколко постановки след 16 - 17 ч.

# 1 822
  • София
Интересно,не знаех  Laughing Ние ще ходим днес да гледаме "Лице" в "Сълза и смях"  : )

# 1 823
"Сако от велур" - една от най-лошите постановки, които съм гледала. Едва издържах два часа. Това представление не е за репертоара на Народен, а за Сълза и Смях или Сатирата. И не стига, че представлението е трагично, ами и публиката е малоумна. Жени, уж натокани и издокарани, а се държат сякаш са си вкъщи и гледат поредния турски сериал.  #2gunfire  #Crazy
Тази постановка не се ли играе на Открита сцена Сълза и смях  newsm78 с Кръстьо Лафазанов  newsm78 ?

# 1 824
Тази постановка не се ли играе на Открита сцена Сълза и смях  newsm78 с Кръстьо Лафазанов  newsm78 ?
По принцип там и е мястото, но не. Играе се на голямата сцена в Народен. Надявам се от другия сезон вече да я няма.

# 1 825
По принцип там и е мястото, но не. Играе се на голямата сцена в Народен. Надявам се от другия сезон вече да я няма.
http://www.salzaismyah.bg/page.php?c=3&d=193
http://new.nationaltheatre.bg/bg/repertoire/item/124-sako-ot-velur
Явно са две различни

# 1 826
  • София
"Арт" или "Спанак с картофи" - коя постановка ви допадна повече?

и на мен "Спанак с картофи" ми хареса повече от " Арт"

# 1 827
Независимият театър (на мястото на бившия Модерен) ще има постановки до края на месеца. Снощи бяхме на "Фенове" с Гърбов и В. Танев. Беше забавно и приятно.

# 1 828
  • София
199 също имат постановки до края на месеца. Набелязала съм си 1-2 неща, кой да предположи, че и месец юли би могъл да е театрален! Мой приятел, който живее в чужбина и си идва тук само през летните месеци, миналата година изгледа почти всички постановки в 199. Бяха го направили почетен член и му продаваха билетите с намаление.
Иначе последното ми театрално изживяване беше в Народния - "Жана". Препоръчвам с две ръце! Трудно е да се сдобиеш с  билети и се чудя защо има по 1 постановка месечно...

# 1 829
199 също имат постановки до края на месеца. Набелязала съм си 1-2 неща, кой да предположи, че и месец юли би могъл да е театрален! Мой приятел, който живее в чужбина и си идва тук само през летните месеци, миналата година изгледа почти всички постановки в 199. Бяха го направили почетен член и му продаваха билетите с намаление.
Иначе последното ми театрално изживяване беше в Народния - "Жана". Препоръчвам с две ръце! Трудно е да се сдобиеш с  билети и се чудя защо има по 1 постановка месечно...

Да за жалост той е до най-късно. Но пък залата не е много голяма и въпреки отлива на публика се пълни (особено ако е яко представление). Последно даваха някакви талончета, които да попълниш и участваш в томбола за безплатни билети през следващия сезон. #Crazy Аз там най-много харесвам "Колекционерката" с Мая Бежанска.

Общи условия

Активация на акаунт