Използвате ли суплементи (хранителни добавки) и какви? – 7

• 42 373
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
Някой има ли мнение за този fat burner http://www.allmaxnutrition.com/products-type/rapidcuts-femme/ .. Благодаря, предварително Simple Smile

# 181
От години използвам Омега 3 и ябълков пектин и холестеролът ми спадна без да спазвам диета.

# 182
А някой използва ли хималайска сол?

# 183
Само такава използваме вкъщи  Peace

# 184
А пиете ли "Соле", аз всъщност него имах предвид.
Но като стана въпрос за тази готварската, за този вид какво ви е мнението?

# 185
Да, много го уважаваме Солето вкъщи Simple Smile  Но го правя с по-големи кристали от показаните. Използваме го за миене на зъби, също за пиене сутрин на гладно по една чаша, за почистване на лице, прочистване на синуси(с нети).
Вземам само от тази на Аквасорс. В по-евтини марки съм намирала люспи и парченца тухла.

# 186
Някой ползвал ли е хималайската сол на Green Master?

# 187
Здравейте! Някой знае ли някакви добавки за наддаване на тегло, че твърде много и бързо свалих? Чудя се протеини ли да пия на прах, що ли? Вземам витамин B, но не виждам промяна.

# 188
Вместо протеини, пробвай с това: http://anhira.com/pdf/Aq_SuperEnergy.pdf

# 189
Да се включа и аз... та за добавките...задължителни са ми : Омега 3 и вит Д( само през зимата обаче), сега лятото- Магнезий с Ц и Е, Хиалуронова киселина на таблетки, Биотин...

Тренирам много и се храня стриктно, но въпреки това мисля, че тялото и организма има нужда от допълнение под формата на витамини (колкото и да не ми се иска), но истината е, че в днешно време въобще не знаеш какво хапваш, освен ако баба ти не е го е отгледала.. Peace

п.с. Взимала съм преди години фет бърнъри..ама тогава когато въобще не знаех за какво става въпрос... а имам предвид , че са пълен шит за тялото и организма ви. Хубавото хапване и многото движение е истината ...другото само бели може да докара Peace

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 23:51 от *Semora*

# 190
  • Пловдив
запис сега ами се спи
утре ще чета
  Grinning

# 191
Само рибено масло пия.

# 192
Здр,искам да попитам за лечебните гъби.Някой ако знае нещо ,ако е ползвал да пише.Ние сме с диагноза остеосарком.Минахме химии,операции.Всичко беше наред една година,сега се видя петно на рамото.Чувала съм че много помагат.

# 193
В момента пия Омега 3.

# 194

Как ти се отразява? Аз съм си поръчала и ги чакам, но мисля да ги почвам на есен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт