Използвате ли суплементи (хранителни добавки) и какви? – 7

• 42 389
  • 209
  •   1
Отговори
# 60
От BSN очаквах повече, но нито ми намаляваше апетита както оксито, нито пък ми даваше енергията...
Аз също съм с ниско кръвно и не съм забелязала от оксито да ми става по-зле или да ми влияе на кръвното.
Може би  се коментират едни и същи продукти,защото са по нови на пазара  Thinking
HugЩе видим сл. две седмици от мислене какво съм измислила;)
Предполагам до тогава ще съм поръчала и започнала да пия следващия бърнер.А нещо допълнително към оксито, например добавки за подобряване състоянието на кожата, косата.....незная.???!!Ако си чувала някоя конкретна комбинация от витаминчета за жени събрано в едно на някоя марка? Thinking

# 61
  • Miami
Мисля да си взема за косата специално тези http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0  Други добавки/витамини специално за жени не съм запозната  Peace
Напиши после какво си избрала и как ти действа  Hug

# 62
Мисля да си взема за косата специално тези http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0  Други добавки/витамини специално за жени не съм запозната  Peace
Напиши после какво си избрала и как ти действа  Hug
Дам, като започна да пия нещо ще пиша  bowuu
Колкото до витамини за жени, предимно търся нещо, което да ми се отрази благотворно на кожата, че нещо май се е дехидратила, макар че пия много вода, тоест повече спрямо преди?!Не знам на какво се дължи, мажа се с кремчете, а имам участъци на лицето които си стоят супер сухи без значение с къв крем мажа.Затова ми се струва удачно да допълня с някакви добавки, с коензим ли, зелен чай ли..идея си нямам Simple Smile)))))) newsm78

# 63
Кори заедно с ОКСИТО приема ли някакви витамини,комплексни за жени...сещаш се?Или пък Л-КАРНЕТИН?

# 64
  • Miami
Не, не съм пила друго освен оксито.

# 65
Здравейте хубавици! Искам съвет за добавки,които да ползвам,целта ми е плоско коремче.Иначе съм слаба 173 см 52 кг,но си имам корем.... Ще ви бъда много благодарна,ако ми помогнете да вляза в форма за лятото.Иначе не ям сладко,тренирам всеки ден,спазвам режим,но шкемби не ще да се раздели с мен.... newsm78 Поздрави Hug

# 66
Здравейте хубавици! Искам съвет за добавки,които да ползвам,целта ми е плоско коремче.Иначе съм слаба 173 см 52 кг,но си имам корем.... Ще ви бъда много благодарна,ако ми помогнете да вляза в форма за лятото.Иначе не ям сладко,тренирам всеки ден,спазвам режим,но шкемби не ще да се раздели с мен.... newsm78 Поздрави Hug
Коремчето и т.н паласки са най-трудната част..поне при мен също е така.Доколкото знам мазнинките около талията се топят със активно кардио- бягане,вело и т.н...щом трениташ би трябвало да наблегнеш на именно такива "упражнения" за горене на тлъстинките под кожата, макар,че при твоите мерки се съмнявам да са много?!Да не би нещо неправилно да съчетаваш храните и часовете на хранене и да ти се получава издуване на коремчето?Пий повечко чиста водичка, яж по-малко поне 5 пъти на ден нещо подобно на разделно хранене стремейки се да избягваваш неправилните комбинации храни.А това, че не ядеш сладко не ти гарантира правилен начин на хранене, поне според мен?!Ако пиеш алкохол и газирани напитки....по-добре яж умерено шоколад отколкото първата комбинация, за да си във форма.
Ако въпроса ти е свързан с конкретна добавка за горене, от личен опит препоръчвам комбинация от кардио с огънчето на синтракс или оксито;)))Но все пак да не забравяме, че при всеки организъм различно действат, а и огромно значение има начина на хранене!!!
 Hug

# 67
Мисля да си взема за косата специално тези http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0  Други добавки/витамини специално за жени не съм запозната  Peace
Напиши после какво си избрала и как ти действа  Hug
От седмица съм на оксито и се чувствам супер като енергия и притъпяване на глада;)Ако трябва да направя селекция на добавките на първо място слагам ОКСИТО, после ОГЪНЧЕТО и накрая AX SLIM FX.
Мисля, че при мен огънчето ми даваше най-много енергия, но пък на апетита не толкова, а оксито поне засега успешно комбинира и двете действия;)В края на месеца ще коментирам реални резултати сл.приключване на оксито.Първата седмица пия по едно на ден на гладно преди кардиото,а от втората смятам по две на ден;))))Проблем със съня или някакъв друг страничен ефект нямам!!Опитвам се да се храня по начесто и по-малко, а вода пия поне 3 литра дневно, което ми се отразява супер!!Всяка сутрин на гладно въртя педалите(активно) у дома-45мин.се потя, малко упражнения сл.това и после един хубав топъл и студен душ.Вярвайте ми страхотно е!!
Кори предложи някакъв  антицелулитен крем или гел за да е пълна програмата Joy?Сори за спама!!

# 68
Коремчето и т.н паласки са най-трудната част..поне при мен също е така.Доколкото знам мазнинките около талията се топят със активно кардио- бягане,вело и т.н...щом трениташ би трябвало да наблегнеш на именно такива "упражнения" за горене на тлъстинките под кожата, макар,че при твоите мерки се съмнявам да са много?!Да не би нещо неправилно да съчетаваш храните и часовете на хранене и да ти се получава издуване на коремчето?Пий повечко чиста водичка, яж по-малко поне 5 пъти на ден нещо подобно на разделно хранене стремейки се да избягваваш неправилните комбинации храни.А това, че не ядеш сладко не ти гарантира правилен начин на хранене, поне според мен?!Ако пиеш алкохол и газирани напитки....по-добре яж умерено шоколад отколкото първата комбинация, за да си във форма.
Ако въпроса ти е свързан с конкретна добавка за горене, от личен опит препоръчвам комбинация от кардио с огънчето на синтракс или оксито;)))Но все пак да не забравяме, че при всеки организъм различно действат, а и огромно значение има начина на хранене!!!
 Hug

Благодаря ти за ценното припомняне.Принципно ям малко и много нередовно,понякога само веднъж на ден,но не пия газирано,само вода,а спорта е закон при мен,тренирам от 5 години и с упражнения не постигам нищо в коремната област.Кардио правя по 45 минути на степера вкъщи,силови и аеробни тренировки от сайта на fitnesinstruktor.За жалост имам ужасна лястовичка която се е появила и прави корема ми изглеждащ много мазен,паласки нямам,но отпред неприятна подутина с някаква неприятна цепка (както се казва лястовичка в долната част на корема).

# 69
  • Miami
тирамису, радвам се, че ти действа добре оксито  Hug Убедена съм, че ще имаш отлични резултати, предвид и това, че тренираш и се храниш правилно  Hug

Честно казано преди време съм ползвала антицелулитни гелове, обаче по-евтини, и не съм видяла абсолютно никакъв ефект от тях. Скоро си взех един Алмисан гел(пак евтин), обаче толкова много ми пари на краката, че едва го издържам, освен това съм с разширени вени и май не е много препоръчително да го ползвам, та го спрях. Нямам идея по-скъпите гелове дали ще помогнат. По-добре питай в темата за антицелулитните масажи  Peace

# 70
Има ли опасност л карнитина да ми стопи гърдите много?

# 71
Здравейте момичета! Записвам се тук, за да споделя моят опит.
Аз пия КСАНДРИН. По една таблетка дневно - сутрин. Пих го миналата година и сега пак. Имам около 4-5 излишни килограма. Пия го един месец - април, успявам да смъкна килограмите и ги задържам до ноември, декември. Тъй като начинът ми на хранене е отвратителен, през зимата трупвам отново. Намалява апетита чувствително. Сутрин закусвам мюсли с нискомаслено кисело мляко, на обяд черен хляб с обезсолено сирене, вечер салата с риба тон. Като страничен ефект - понякога ми съхне устата /трябва да се пие много вода, но аз не мога да се наливам много/ и от време на време ме гони безсъние /не съм сигурна дали е от хапчетата, защото по принцип съм като караконджул/. Купувам го от едно магазинче за хранителни добавки и ми струма 60 лева за 30 таблетки.

# 72
Колкото до витамини за жени, предимно търся нещо, което да ми се отрази благотворно на кожата, че нещо май се е дехидратила, макар че пия много вода, тоест повече спрямо преди?!Не знам на какво се дължи, мажа се с кремчете, а имам участъци на лицето които си стоят супер сухи без значение с къв крем мажа.Затова ми се струва удачно да допълня с някакви добавки, с коензим ли, зелен чай ли..идея си нямам Simple Smile)))))) newsm78
Тирамису, препоръчвам ти Есенциални мастни киселини или Течно злато, ако искаш на лични ще ти пиша фирмата, за да не е реклама. Кожата ми е страхотна откакто ги започнах (редувам ги).
Това вместо запис  Peace Иначе едва сега откривам темата - здравейте всички, ще ми е интересно да ви чета  Hug

# 73
  • София
здравейте да ви запитам дали би дал добър резултат http://www.silabg.com/bg/6438-MUSCLETECH-Hydroxycut-Hardcore-X-120-Caps-.html + 4 пъти седмично зумба

# 74
lepidopteria , преди няколко години пиех въпросното хидроксикът, бях го взела от САЩ. След няколко седмици прием имах ужасни странични ефекти - сърцебиене, безсъние (спях по 3-4 часа на нощ), тремор на крайниците и др. Спрях го и скоро след това видях репортаж, че се изтегля от мрежата, защото имаше случаи с чернодробни заболявания след приема. Имаше общо 23 заболели и 1 смъртен случай. Смъртния случай беше на човек с вече съществуващо чернодробно заболяване, който беше приемал таблетките. Честно казано не отслабнах от тях, но тренировките във фитнеса ми бяха 4-5 пъти по-добри, отколкото без хапчетата. Предполагам че ако бях продължила да ги пия щеше да има огромен успех. Но определено не си заслужава риска за здравето.
Тези сега са нова серия и се водят пречистени от онези вредни вещества, но съм сигурна че и без опасност за черния дроб пак ще си има страничните ефекти, които съм описала по-горе.
Аз да ви попитам, има ли нещо, което мога да пия за подтискане на апетита? Само че ми трябва да е нещо, с което да не е задължително спорт или фитнес. Нещо хич нямам време за движение Embarassed
Хубава вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт