Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за добавката AX SLIM FX?
Какви са вашите възгледи относно L-карнитина и добавка за ставни подсилвания?
Как мога да потвърдя дали добавките, които купувам, съдържат описаното на етикета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за добавката AX SLIM FX?
Добавката AX SLIM FX получи положителни отзиви от някои потребители, които съобщават за намален апетит и подобрено настроение. Важно е обаче да се отбележи, че ефектите на добавките могат да варират в зависимост от индивида. Препоръчително е също така да се консултирате със специалист, преди да започнете приема на подобни добавки.
-
Какви са вашите възгледи относно L-карнитина и добавка за ставни подсилвания?
-
Как мога да потвърдя дали добавките, които купувам, съдържат описаното на етикета?
-
Какво мислите за продукта OLIMP CLA с екстракт от зелен чай и L-карнитин?
-
Какво мислите за добавката Total Fat Burner 2?

.
, един казва - взимай по две таблетки сутрин, или преди транировка... друг ми казва - взимай по две сутрин, обед и вечер. Ъ? Преди около месец свърших една опаковка, стигна ми за 15 дни, като взимах по 2 сутрин, обед и вечер. Свалих яко килца, видимо, но от около месец съм спряла фитнеса, поради разни причини (местене от чужбина в БГ и такива разни)... Та сега нямам търпение да подновя транировките и плуването (отиваха ми общо около 4-5 часа на ден, ако съчетавах фитнес и плуване), та питам, какъв L carnitin да си взема, каква марка и дали можете да ми препоръчате някакви други добавки за разграждане на мазнини? Като попитам батковците във фитнеса, вечно спорят помежду си и не знам вече кого да слушам, аз съм просто едно едно неуко и нахъсано девойче, дето много държи да изгуби 4-5 кила от себе си 
. В аптеката казаха, че се произвеждат в БГ.
.