Професионални серии за коса - 31

• 58 132
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Feeling, моята приятелка ползва маската с цимент, но тя май не е само една  Rolling Eyes Фризьорката ми ми каза, че е ползвала и тя маска с цимент на Керастаз и от нея започнала да и пада косата, не разбрах защо. Моя позната пък е ползвала някаква маска на Керастаз, която не успя да ми опише и имаше оплаквания, че много и омазнявала косата , че също забелязала, че и пада  newsm78 Спешно трябваше да си взема нещо за гривата и нямаше да успеем да се организираме с моята приятелка, за да ми даде проба на Керастаз с цимент, а и не знам дали още е имала, не се виждаме и чуваме много често  Blush
Не си спомням преди като съм ползвала серията Absolut Repair да съм нямала никакъв обем, само си спомням, че косата ми беше мека и гладка с блясък.
Аз искам възстановяване на косата, да не цъфти толкова често, да е мека, гладка, лесна за оформяне, неотежнена, с блясък  Wink
Сега четах за Нутритив серията на Керастаз и има една, две маски, които много отговарят на това, което търся  Simple Smile

# 106
  • Велико Търново
  Малко снимков материал и от мен Wink Не съм ползвала днес сешоар,четка.....в свободен вид е и затова-малко разхвърчана Wink

# 107
Да кажа за аргановото масло!
Имам това -

Специализирано за коса - ами от него ми падат къдриците. Става лъскава косата - да, но може би защото моята е суха, твърда и обемна си трябва по-голямо количество, а оттам явно се утежнява косата.
Ползавал съм и тази маска .

Не е лоша, но не може да се сравнява с макадамовата маска, или новата на Джойко.

Имам и чисто арганово масло, от iherb -

Но засега не съм го ползвала самостоятелно като финиш за коса. Слагам само по 2-3 капки в шампоана, а миналата седмица си правих маслена маска с арган, шии и кокосова масло и се получи добър резултат.

# 108
  • в 1001-та нощ
И аз съм доволна от лореал, специално тази серия, но керастаз ми харесва 10 пъти повече.  Heart Eyes
Момичета, в рибката е свършил 2 минутния реконструктор от 12лв. дали скоро пак ще има зареждане?  Praynig
Ако някоя иска да се раздели с такова количество, да ми пише. Нямам нищо за размяна, мога да предложа само пари.  Blush

ах, тииии  Blush аз хубаво исках да ти пратя  Blush

..a.l.e.n.a, на кое казваш Афоджи протеина? Започвам да се обърквам..... Shocked

Май се сетих - протеин в две стъпки, нали?

именно  Peace

# 109
Feeling, моята приятелка ползва маската с цимент, но тя май не е само една  Rolling Eyes Фризьорката ми ми каза, че е ползвала и тя маска с цимент на Керастаз и от нея започнала да и пада косата, не разбрах защо. Моя позната пък е ползвала някаква маска на Керастаз, която не успя да ми опише и имаше оплаквания, че много и омазнявала косата , че също забелязала, че и пада  newsm78 Спешно трябваше да си взема нещо за гривата и нямаше да успеем да се организираме с моята приятелка, за да ми даде проба на Керастаз с цимент, а и не знам дали още е имала, не се виждаме и чуваме много често  Blush
Не си спомням преди като съм ползвала серията Absolut Repair да съм нямала никакъв обем, само си спомням, че косата ми беше мека и гладка с блясък.
Аз искам възстановяване на косата, да не цъфти толкова често, да е мека, гладка, лесна за оформяне, неотежнена, с блясък  Wink
Сега четах за Нутритив серията на Керастаз и има една, две маски, които много отговарят на това, което търся  Simple Smile

Ако бързаш, другия път се самоцитирай, понякога поста просто се прескача - я от липса на време, я от друго. Не е нарочно, наистина.    Hug

Понеже започнах професионалните грижи за косата си точно с Абсолют, затова говоря за липсата на обем.
В началото ми се виждаше, че Абсолют-а е върха на сладоледа. Много по-късно разбрах, че просто замазва проблема, без да действа по отстраняването му.
Това, че вече си взела продуктите не е чак такъв проблем - има тема за размени.   Wink

Косъмът ти какъв е? Спомена, че се изрусяваш. Сушиш ли, термозащита ползваш ли? Опиши хубавичко косата, за да знаем от къде да започнем.    Hug

# 110
След плътно използване на шмапоана и маската от месец, което означава 200мл. изхабена маска се съгласявам на 100% с това.

Цитат
В началото ми се виждаше, че Абсолют-а е върха на сладоледа. Много по-късно разбрах, че просто замазва проблема, без да действа по отстраняването му.

# 111
Feeling, моята приятелка ползва маската с цимент, но тя май не е само една  Rolling Eyes Фризьорката ми ми каза, че е ползвала и тя маска с цимент на Керастаз и от нея започнала да и пада косата, не разбрах защо. Моя позната пък е ползвала някаква маска на Керастаз, която не успя да ми опише и имаше оплаквания, че много и омазнявала косата , че също забелязала, че и пада  newsm78 Спешно трябваше да си взема нещо за гривата и нямаше да успеем да се организираме с моята приятелка, за да ми даде проба на Керастаз с цимент, а и не знам дали още е имала, не се виждаме и чуваме много често  Blush
Аз искам възстановяване на косата, да не цъфти толкова често, да е мека, гладка, лесна за оформяне, неотежнена, с блясък  Wink
Сега четах за Нутритив серията на Керастаз и има една, две маски, които много отговарят на това, което търся  Simple Smile

Ако бързаш, другия път се самоцитирай, понякога поста просто се прескача - я от липса на време, я от друго. Не е нарочно, наистина.    Hug

Понеже започнах професионалните грижи за косата си точно с Абсолют, затова говоря за липсата на обем.
Това, че вече си взела продуктите не е чак такъв проблем - има тема за размени.   Wink

Косъмът ти какъв е? Спомена, че се изрусяваш. Сушиш ли, термозащита ползваш ли? Опиши хубавичко косата, за да знаем от къде да започнем.    Hug

Косата ми е гъста Simple Smile Според мен е с тънък косъм, но според фризьорката ми е с дебел. Боядисвам се руса от повече от 10 години, но последната 1 година само с боя  Mr. Green Боясиват ме с Keune. Косата ми по принцип е суха, лекичка е, мога да я моделирам както си искам, не е като на сестра ми примерно, тя я къдри с маша и след 2 часа няма нищо  Mr. Green
След всяко миене първо я опъвам с кръгла четка и сешоар и почти винаги и преса. Верно пресата е с някакви покрития, тефлонови, турмалинови  Crazy или не знам си там какво, но краищата ми почти на два месеца цъфтят Sad А искам да я пусна дълга най-после. Отдавна не съм ползвала тази серия на Лореал, дано да не ми се отрази зле  Rolling Eyes

# 112
Не се въздържах и веднага щом ми пристигна пробвах milk_shake Argan Shampoo
Миризмата му е страхотна: много фина и изискана. Не образува много пяна. Нямах маска на тази марка и след шампоана сложих изпитани неща: Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor, постоях малко и върху него, но само за минута - Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue Conditioner. Но постоях доста с шампоана, няколко минути, така че усещам действието му.

Косата стои плътна, доста подредена, но малко губи откъм обем. Може би шампоанът ще се хареса повече на някого със суха коса. Не мога да кажа, че не съм доволна. Но може би следващия път ще поръчам серията за обем. Това, разбира се, са първи впечатления, отпреди минути. Ще видя как ще е косата ми утре.

# 113
 Vividas, и аз бях като теб, всеки ден почти с пресата, а искам да я пусна дълга. Сега ми е до средата на гърба, а искам още поне 15см. Спрях преса и сега не ми цъфти, а и взех да се харесвам а чуплива коса.
Като цяло за мен пресата е най-големият враг на косата, но и аз веднъж, 2 пъти в месеца се изкушавам. Blush

# 114
Vividas, и аз бях като теб, всеки ден почти с пресата, а искам да я пусна дълга. Сега ми е до средата на гърба, а искам още поне 15см. Спрях преса и сега не ми цъфти, а и взех да се харесвам а чуплива коса.
Като цяло за мен пресата е най-големият враг на косата, но и аз веднъж, 2 пъти в месеца се изкушавам. Blush

Моята коса е чуплива. Попадала съм на продукт, който оформяше много хубави масури - Сънсилк за обем, но го спряха. По принцип и аз се харесвам с чуплива коса на масурчета, но не съм попадала на добър продукт. Ти какъв използваш за оформяне?   bouquet

# 115
Аз не използвам специален продукт за офомяне, нямам къдирици, а ми е просто чуплива и си е добре подредена, не стърчи, когато изсъхне (също така я оставям да изсъхне сама). Използвам само кристали, сега мисля да си поръчам коприната и не се сдържах докато ми приситгне пробичка от милкшейка и го поръчах.  Embarassed
Съжалявам, че не мога да ти помогна. В темата имаше хвалби за активатора за къдрици на тиги, можеш да потърсиш. Но ако има нещо, което да прави от чуплива косата къдрава и мека, бих го изпробвала.   newsm78
Заглеждам честичко това http://zlatnaribka.com/krem-za-oformqne-na-kydrici-loreal-play-b … -ml-102-1630.html но засега не бих рискувала без отзиви.

# 116

Подкрепям напълно! newsm10
Аз направих същото и плюс грижите,и помощта на момичета тук в темата,сега косата ми е супер. Grinning

# 117
Аз не използвам специален продукт за офомяне, нямам къдирици, а ми е просто чуплива и си е добре подредена, не стърчи, когато изсъхне (също така я оставям да изсъхне сама). Използвам само кристали, сега мисля да си поръчам коприната и не се сдържах докато ми приситгне пробичка от милкшейка и го поръчах.  Embarassed
Съжалявам, че не мога да ти помогна. В темата имаше хвалби за активатора за къдрици на тиги, можеш да потърсиш. Но ако има нещо, което да прави от чуплива косата къдрава и мека, бих го изпробвала.   newsm78

Моята коса хич не ме кефи като я оставя да изсъхне сама. Стои хвърчаща и с повече обем настрани отколкото в корена  Mr. Green Joy Иначе е много мека на допир. Сега си взех това, за да предпазва от сешоара, пък ще видим  Wink Чудех се много дали да не си взема и шампоана са супер обем от зелената серия на Лореал и да го редувам с този от серията на Абсолюта. Някакви впечатления от него?  newsm78

# 118
Vividas, мисля, че серията Олео Релакс(шампоан, маска, флуид) ще ти хареса много. Другия вариант е Бейн Сатин 2 + Маскинтенз за съответния тип косъм + флуида.
Може да започнеш с Еластисайзър(предполагам, че Екстрийм е по-подходящ в твоя случай) преди шампоана, за да напомпаш косъма с еластичност.
Задължително термозащита преди сешоар или преса. Нектар Термик е подходящ за сух и изрусен косъм.

# 119
Да, ако все пак не можеш да се откажеш от пресата/сешоара, нектар термик предпазва много хубаво, стига косата да не е тънка.  Peace
И моята лекичко бухва, но с малко кристали я приглаждам и ми харесва много, хем с обемче, хем мека.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт