Професионални серии за коса - 31

• 58 150
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Да, ако все пак не можеш да се откажеш от пресата, нектар термик предпазва много хубаво, стига косата да не е тънка.  Peace
И моята лекичко бухва, но с малко кристали я приглаждам и ми харесва много, хем с обемче, хем мека.  Hug

Какви кристали ползваш? И на суха или влажна коса ги слагаш? Simple Smile Hug

# 121
Така...няколко са, ще ти ги изброя, но подчертавам, че моята коса не изисква кой знае колко, и не гарантирам, че ефектът от тези продукти ще е същия и при теб.
Използвала съм серума олео релакс- много хубав продукт, но моята коса не е много изтощена и е тънка и винаги прекалявах с него, но иначе предпазва от цъфтежи.  Peace
Серум сюблимшайн на лореал от серията текни арт, дават го за блясък и приглаждане, блясък ослепителен няма, но хубаво приглажда и ми прибира косата.
Серумчето супер скини на Пол Мичъл-много гъст продукт и е тежък, доста ми хареса, особено аромата.  Heart Eyes
Но аз винаги търся нещо ново, сега смятам да изпробвам коприната, възлагам големи надежди на нея.
Но ти кажи какво точно търсиш, продукт оформящ къдрици, или нещо за предпазване и приглаждане? Защото изброените от мен особено 1 и 3 ще ти свършат добра работа след работа със сешоар и преса, ако я оставиш да изсъхне сама не гарантирам.  Laughing
Винаги слагам на влажна, ако сложа на суха ми отнема от обема.
Допълвам
Серумът от абсолют рипеър серията има страхотен аромат и дава блясък, но е много неикономичен. Определено е продукта с най-хубав аромат, който съм използвала, но не забелязах да предпазва от цъфтене.
Серума от серията за боядисана коса на Керастаз-както и олео релакса, тежък ми беше.
Серумите на Керастаз определено не са за моята коса, но шампоаните и маските им са супер за мен.  Peace

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 17:52 от anonimnite

# 122
Така...няколко са, ще ти ги изброя, но подчертавам, че моята коса не изисква кой знае колко, и не гарантирам, че ефектът от тези продукти ще е същия и при теб.
Използвала съм серума олео релакс- много хубав продукт, но моята коса не е много изтощена и е тънка и винаги прекалявах с него, но иначе предпазва от цъфтежи.  Peace
Серум сюблимшайн на лореал от серията текни арт, дават го за блясък и приглаждане, блясък ослепителен няма, но хубаво приглажда и ми прибира косата.
Серумчето супер скини на Пол Мичъл-много гъст продукт и е тежък, доста ми хареса, особено аромата.  Heart Eyes
Но аз винаги търся нещо ново, сега смятам да изпробвам коприната, възлагам големи надежди на нея.
Но ти кажи какво точно търсиш, продукт оформящ къдрици, или нещо за предпазване и приглаждане? Защото изброените от мен особено 1 и 3 ще ти свършат добра работа след работа със сешоар и преса, ако я оставиш да изсъхне сама не гарантирам.  Laughing
Винаги слагам на влажна, ако сложа на суха ми отнема от обема.

Искам нещо, което да оформя добре масурчета, да заглажда, да не отнема от обема и да отежнява и да я оставям сама да си съхне, след като съм нанесла въпросните кристали или някакво кремче върху влажна коса  Flutter
Сега гледам това, това и това. Чудя се дали някое от тях ще ме удовлетвори, май най-много това на Лакме отговаря на изискванията ми  newsm78 Впечатления от тези продукти?  Hug

# 123
Аз също да кажа,че откак не използвам преса от месец,косата ми е по-добре,,даже фризьора ми го отбеляза днес,а и поне месец преди това само дръпвах бретона и най-отпред кичурите. Сега по-често се начупвам с активатора за къдрици на Лакме+дифузер(гледам,че се обсъжда).

# 124
Нямам впечатления, нека другите момичета споделят.
Мога само да кажа, че съм чела добри отзиви за балсама на чи, бих го купила занапред.
Моето лично мнение е, че за ефекта, който ти търсиш, по-специално оформяне на косата нещо под формата на крем/балсам ще е по-подходящо от кристали.
СЛдурка, активатора на лакме без дифузер изпозлвала ли си го, гледам, че го дават и така?
И аз искам тези неща като теб, но на моята коса крем би и натежал и си поръчах спрей-балсам на милкшейк, въпреки че не го дават за къдрици. НО той не е за много изтощени коси. Като пристигне ще споделя впечатления.

# 125
Аз също да кажа,че откак не използвам преса от месец,косата ми е по-добре,,даже фризьора ми го отбеляза днес,а и поне месец преди това само дръпвах бретона и най-отпред кичурите. Сега по-често се начупвам с активатора за къдрици на Лакме+дифузер(гледам,че се обсъжда).

Този ли?  Hug Много се чудя дали да не си го поръчам, не е скъп Wink

# 126
Днес много си харесах тази коса и искам да ви я покажа http://gotvach.com/sks2_upload/advices/healthy-hair2.jpg

# 127
Да,този ползвам,пояснявам,че моята коса е склонна към начупване,но не е къдрава. Обаче точно затова го харесвам,че ми огормя къдрици с дифузер много добре и държат форма и на следващия ден. Чудесно се комбинира с малко от топката на Тиги за обем в корените,подвижна и чуплива коса. Не съм пробвала без дифузер,защото на моята коса няма какво да оформи.

# 128
Vividas , в размените тъкмо се търси Абсолют.   Wink

# 129
Много моля за помощ за боя за коса  Praynig  Praynig  Praynig преди съм се боядисвала с Луоколор 6.35 и много ми хареса цвета.Сега понеже съм с повечко бяла коса (към 10-20% но се забелязва все пак) реших да заложа на Мажирел,но нямаше 6.35 и се боядисах с 7.35 и 6% оксидант 1:1.5 но резултата беше доста по-светъл цвят,основата ми е към 5-ца,но явно Мажирел изсветлява значително повече от Луоколор  newsm78 И сякаш цветът е по-наситен и не толкова естествен или аз оставам с такова впечтление  newsm78 Учудването ми беше и че сякаш не е особено добре покритието на белите коси  Thinking СЕга се чудя дали да заложа пак на Луоколор,но да взема може би 6.35 цяла туба с 1/4 6-ца,за да покрие добре белите коси,нали самата боя май е по-слаба като покривност от Мажирел?А с какъв процент оксидант,пак ли 6% Ще се радвам да споделите мнения за двете бои  Hug

# 130
  • София
Измих с шампоан на Кюн, сложих ампула Витамино колор, после върху нея поддържащата ботокс маска, за финиш Л2 и коприна и косата ми е разкошна  Heart Eyes жилава, еластична, идеално пригладена, като последното го постигам изключително трудно, направо не мога да й се нарадвам

# 131
  • София
Лелеее колко сте бързииии ooooh!
Не мога да ви изчета!
 Ползвали ли ли сте продуктите за обем на Милк Шейк,шампоан и балсам?
http://www.feelunique.com/p/milkshake-Volume-Solution-Shampoo-300ml
http://www.feelunique.com/p/milkshake-Volume-Solution-Conditioner-300ml
 Колебая се между тях и CHI,кои първи да пробвам  newsm78

# 132
В две поредни измивания на косата използвам този шампоан http://www.seriousstyle.co.uk/images/Honey&Oat%20Shampoo%20300ml.jpg и съм много доволна.Измива добре, прави пяна, аромата е приятен, а най-важното е, че косата е супер хидратирана, но не става разхвърчана, а много подредена и жива.

# 133
Харесах си този шампоан и маска. Някой да има отзиви?
http://mgcosmetics.bg/product_info.php?cPath=18_23&products_ … q4g1l3ffa9oq40f35
http://mgcosmetics.bg/product_info.php?cPath=18_25&products_ … q4g1l3ffa9oq40f35

Ох, и аз лекувам пристрастяване към покупки за коса. Трудно удържам фронта, но здравият ми разум се поддава на изкушения.

# 134
  • в 1001-та нощ
тези точно не съм ползвала, но всичко на марката ми е харесвало, млечният протеин много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт