Професионални серии за коса - 31

• 58 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • в 1001-та нощ
точно вчера гледах, че в серията има такъв шампоан, балсам и спрей и са по 3-4 долара, с безплатна доставка до UK

аз като че ли не смея да ги ползвам и затова се въздържам  Blush

# 197
Честит празник , мили дами! newsm51 Да даряваме любов , нежност и красота и естествено да бъдем мнооого обичани ! newsm03

Искам да похваля и възстановяващия спрей-лосион от бамбуковата серия , много добър финиш - хидратирана , жилава и с много блясък коса. За протокола ( тъй като се коментираше по-напред серията ) последния път ползвах само про - концентрата( без серума) и след това спрей - лосиона за финиш - доволна съм .... с една дума експериментирайте   Wink.

И на края едно ревю на моята коса Simple Smile ..... ще бъда благодарна ,ако дадете идеи как да постигна такива "чупки" без преса. Simple Smile

# 198
  • в 1001-та нощ
охооооо, прекрасна коса  Heart Eyes

за чупките, ако идеята е да няма термо-инквизиция - вероятно ролки, но няма да държи дълго

аз като ги правя с преса - държат 4-5 дни - докато не я измия и са като току що направени, а приятелката ми, за нейната коса - ползва ролки и ефектът е няколко часа  Confused

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 15:13 от a.l.e.n.a

# 199

И на края едно ревю на моята коса Simple Smile ..... ще бъда благодарна ,ако дадете идеи как да постигна такива "чупки" без преса. Simple Smile

Ех, всеки търси това, което си няма... Моята коса е естествено с такива чупки, а аз се чудя как да ги загладя...

# 200
  • sofia
Здравеите мили дами , честит празник и от мен ! Искам да похваля серията с бамбук на  алпафарф , която ми беше препоръчана тук , ползвам шампоан после про концентрат и затоплящ серъм вече няколко пъти , даже снощи  не се изсуших с дифузера слагам и кератинов спреи на чи , но някакси не ми стоят оформени къдриците , а по скоро разровени , и затова искам да попотам някоя кудрокоска като мен да дали ползва подходящ финиш , имам един спрей на вела но ми я прави на клечки самата коса , може  би защото е спреи Rolling Eyes, също така правя едн арганова терапия в салон вече 2 пъти  и определено се отразява добре на моята коса, мисля да редувам с хидртиращия шампоан и 2 мин реконстръктор също и сега взех една проба еластаизер да видим Heart Eyes, но тъи като лекъвам и косопад искам да поитам дали според вас около 30 - 40 косъма е нормално да падат на едно миене , защото ас само мокра се реша?  bouquet
самоцитирам се , моля за мнения   bouquet

# 201
a.l.e.n.a  Hug , идеята е точно такава " да няма термо инквизиция" ... с ролки не съм пробвала , а иначе и при мен с преса е така - докато не я измия и то без продукт с фиксация. Peace
Какви ролки ползва твоята приятелка ?

Jacquline , моята коса е чуплива , но без оформени чупки  Laughing ( дано ме разбра) .... или я изправям , или трябва да я доначупя .
За заглаждането при мен най-добър ефект - серума олео релак , ботокс , коприна , термопротектор с фиксация или вакса. Peace и естествено преса.

# 202
krisi007, не знам колко, като брой косми е нормално да падат дневно и при миене на косата, но аз никога не реша мокра коса. Влажна да, но мокра - изключено. И при миене на косата забелязвам много малко паднала коса, даже се учудвам колко малко косъмчета остават в ръката ми... Shocked Сешоар ползвам изключително рядко, да не кажа изобщо. Опитай да не решиш мокра косата и направи наблюдение за падналите косми.
Относно финиша, не мога да предложа нещо... Confused

# 203
dachita, страхотна коса  Heart Eyes И наистина прическата ти прилича на моята, от доста отдавна ми се искаше да видя снимков материал Blush  bouquet
Аз, в моменти, когато искам да си почине косата ми също слагам ролки от лепящите с диаметър за тази дижина 40-43 мм. След измиване слагам малко коприна по крайчетата и слагам топка като мандарина пяна за обем в корена, навивам и стоя почти до пълно изсъхване, духвам малко преди да сваля ролките със сешоара, защото забелязах, че така пяната после задържа най-дълго.
При мен ефекта е по-начупена коса в първите един два дни и след това чупките са по-леки, но за мен е важно, че в корена си имам обем Blush Иначе за това подстригване на етажи повече се харесвам изправена с четка и сешоар иначе като сваля ролките и горния ми най-къс пласт щръква не особено красиво първите часове ooooh!. Rolling Eyes

# 204
dachita, тя и моята е с не много оформени чупки, но и без да я оформям с нещо, стои добре. Ама, пусти мерак за права коса... Laughing
Ако реша да я начупя повече с ролки, плитки или нещо друго - след 20мин. престой съм Даяна Рос - косата ми е супер податлива на такива неща.
Правя и една техника за извиване с усукване на кичури, които от самосебе си зе завъртат и стават като "ако", така да се каже ( извинявам се за сравнението, но е точно ) и захващам с обикновена фиба. Но в този случай косата става по-скоро на масури. Иначе си правя и хартиени ролки от листя, сгънати на хармоника, в този случай кичурите са по начупени, защото листята имат ръбче и так косата се "чупва" повече.
Ох, дано ме разбрахте какво искам да кажа... Joy
Този пост май е за другата тема, амм нищо...

# 205
Поръчката ми пристигнааа.... Joy
Имам и мострички на неща, които точно исках да изпробвам. Но няма да слагам всичко наведнъж, защото няма да знам кой ефект от кой продукт е. Така че ще докладвам поетапно. Имам идея за процедурата довечера и ще споделя. Peace

# 206
aiki_ira , Jacquline    Hug  .... благодаря ви за включването   bouquet .... ще пробвам с ролките , идеята за масурите , усукването и фибите също ми хареса  Grinning.... аз когато сложа пяна или фиксатор , сушене със сешоар и леко намачкване с ръце съвсем си го докарвам на Даяна Рос  Laughing , но не това ми е идеята. Wink

# 207
Включвам се да изкажа и аз разочарованието си от балсама на Афоджий. Правя разлика между хидратация и подхранване, но хидратация не усетих - тъкмо обратното. И това при все, че преди това измих с хидратиращия шампоан. В допълнение - мирише непоносимо  Sick След това напръсках с огромно количество Л2 (освен за да разплета, да неутрализирам и миризмата), а после косата "глътна" и нереално количество кристали. В резултат сега е доста по-слегнала от обикновено и въпреки това - твърда и заплетена  Crossing Arms

# 208
Аз продължавам да наблюдавам как се държи шампоанът на Милк Шейк с арган. Наистина обемът се намалява, а и другото, което ми прави впечатление, е, че косата се изправя. Изглежда, сякаш съм я минала с преса, а аз дори я навих за малко с един ролки, няма и следа от навиването, а даже изглежда по-изправена от обикновено. Дами със суха, непокорна коса ще харесат този шампоан.
Обаче, може би още един минус: такива дами искат повече мекота, а не забелязвам косата да става мека. Пригладена е, но не е много мека.

# 209

Честит празник мили дами! Желая ви много любов, здраве, щастие и сбъднати мечти!

Имам толкова много неща да изпробвам, а сама си налагам забрана докато ен свърша абсолюта да изпозлвам само най-належащото. Не знам ще удържа ли.  Blush
Благодаря на една прекрасна дама, тя си знае коя е.   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт