Професионални серии за коса - 31

• 58 179
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Темата се движи със светлинна скорост.
Дано може някой да ми отговори на питането.
Предстои ми пътуване до Италия. Искам да си взема някои продукти на Милк шейк.
Къде да ги търся, в козметични магазини, фризьорски салони, аптеки или др. Ако някой знае, моля да ми помогне.
  bouquet  bouquet

# 211
  • в 1001-та нощ
нямам идея как се търгуват в Италия, но можеш  да попиташ тук http://z-oneconcept.com/ConceptContatti.aspx

а тук са дистрибуторите за Италия  Peace  Blush

# 212
  • Плевен
Честит празник мили дами  bouquet
да се запиша и аз, че ще изпусна темата Laughing

Да споделя впечатленията си от използването на циментената серия на Керастаз няколко поредни измивания - на вид ужасна и много трудна за оформяне коса Sad обаче на допир е прекрасна, плътна, жива и с блясък  Simple Smile
Сега мисля да използвам повече хидратиращи продукти Simple Smile

# 213
  • София
sasheto_7737, защо спрея с керамика на CHI  не ти харесва?
Понеже  обмислям покупката му. Благодаря.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ!

Бъдете винаги щастливи и красиви!!!

bouquet Hug

# 214
Здравейте и честит празник, дами! Simple Smile

Да споделя впечатленията си от ефекта на зеления концентрат+бустер Керастаз след ВТОРО измиване: все още страхотна коса!  Heart Eyes Просто уникално хидратирана и подкхранена! Дано продължи още поне 2-3 измивания...  Praynig

Видях, че сте споделяли за балсама Афоджий - жалко, че темата не беше повдигната ПРЕДИ да го поръчам, сега май малко се разочаровах от повечето изразени мнения, но дано пък на мен ми хареса...

Трябва да ви доизчета, че много пишете. Simple Smile

# 215
Здравейте, момичета!
Поръчката ми пристигна и вчера пробвах следната последователност - измиване с шампоан клоран, ампула ботокс и маска ботокс за фина коса, след тях Л2, изплакване и коприната на Чи.
Много добре ми се отрази, честно казано не съм очаквала. Косата ми имаше повече обем в корените, дължините бяха някакси живи, почти без заплитане, което е невероятно и съм много доволна. Благодаря на всички, които ми помогнахте в избора!

Имам обаче и едно питане - този Л2 дали го сложих правилно върху маската преди да я измия или трябваше първо да я измия и тогава да напръскам с Л2?
И още нещо - как е най-добре да се ползва аргановото масло? Преди или след измиване, или по друг начин? Целта ми е да съхраня сухите дължини, да ги предпазя от цъфтежи и накъсване. Косата ми е с тънък косъм, но е нормално гъста, боядисана. Мисля, че ако го слагам на суха коса след сешоар, ще ми омазнява и сега се чудя как да го употребя.

# 216
Л2 се ползва след изплакване на маската. Той е финиш продукт т.е. нанасяш след като си попила водата от косата.
Аргановото можеш да го ползваш преди шампоан като маска или като финиш, но трябва много да внимаваш с количеството.
Иначе поздравления за хубавите резултати. Simple Smile

# 217
здравейте:)И аз направих поръчка от ЗР- 2-мин реконструктор и този със зелен чай,ботокса и еластисайзера.Имам от отзи шампоан http://zlatnaribka.com/shampoan-za-hidrataciq-schwarzkopf-moistu … -ml-420-3371.html -пъво измих с него,после ботокса, за запечатка 2мин р-р,после със зеления чай и финиш.Нещо обаче не се получиха нещата много добре.Хубава ми беше косата,но бързо се омазни в корените.Май шампоана не е подходящ.... newsm78А косата ми е тънка,но по-гъста и чуплива,боядисана.
Поръчах си и това от ихерба-някой ползвал ли го е и може ли да даде отзиви?http://www.iherb.com/Giovanni-Nutrafix-Hair-Reconstructor-6-8-fl … -200-ml/6420?at=0
Искам да го ползвам, след еластисайзера,шампоана и накрая този реконструктор.Дали ще е добре?

# 218
  • София
sasheto_7737, защо спрея с керамика на CHI  не ти харесва?
Понеже  обмислям покупката му. Благодаря.

Предполагам, че проявих чувствителност, защото много почна да ме сърби главата.  Sad
Може би не е точният продукт за моята коса, иначе мирише малко странно, но хубаво странно   Simple Smile

# 219
  • в 1001-та нощ
Daniela S, поздравления   bouquet кой шампоан на Клоран ползва?

ако е бил противокосопадния (един кафяв) - имай прдвид, че той е доста пресушаващ и обемът в корените може да се дължи на него

Л2 е спрей без измиване и се ползва накрая - понеже е с нискo ph - да затвори косъма

една съфорумка  го ползва след маската с отмиване - пак по тази причина, но за тази цел можеш да ползваш и капки оцет, лимонов сок ...., а спрея да си го ползваш накрая, както е предвиден  Peace

tedince, аз също мисля, че този шампоан ти е дал трамплин за хидратация и с ботокса е станало съвсем в повече от нужното, това бързо омазняване ми оприлича на прехидратиране  Peace

аз лично харесвам ботокса повече с по-измивен шампоан  Peace но ти ще пробваш с различни и ще усетиш правилния за теб

по 2 въпрос  - реконструкторът е много хубав, най-силния от сайта, който съм ползвала, по сила ми е близък до маската дийп кеър на лакме, по консистенция също - гъстичък е

след еластисайзер - няма да го усетиш много силно

не знам какво целиш, като цяло, но аз на твое място - бих ползвала еластисайзер със слаба маска или балсам и на следващо измиване реконструктора  Peace

и в двата случая не бих ползвала хидратиращия шампоан, но би бил подходящ за след тоа - на следващи измивания  Peace

# 220
  • Бургас
Здравейте момичета,поздравявам ви с отминали празник( на патерици)  bouquet
Искам да помоля за отзиви:
http://angelcosmetics.bg/product/144/alfaparf-midollo-maska-za-k … vashta-250ml.html
http://angelcosmetics.bg/product/155/alfaparf-midollo-pro-concen … a-kosa-500ml.html
Ако някой ги е използвам в комбинация с други продукти освен серията на Алфапарф много ще се радвам да сподели.
http://angelcosmetics.bg/product/129/alfaparf-nutri-luxury-maska … a-kosa-500ml.html

# 221
Здравейте, дами,
Да споделя сега и аз ефекта и впечатленията от някои продукти върху моята коса.
Снощи измих с дълбоко хидратиращия шампоан Aphogee, след него сложих ето тази маска : Маска за боядисана и третирана коса с кератин - Vanilla Light - Imperity Cosmetics, постоях 10-ина минути под шапка, измих, леко подсуших и напръсках с балсама без отмиване на Aphogee, накрая сложих флуид за термозащита и изглаждане. Оставих косата да изсъхне сама. Крайният ефект - не усещам съществена разлика при допир на косата, не я чувствам по-различна. Веднага след напръскването със балсам-спрея очаквах да омекне, но не, което ме разочарова, но се надявам нещата да се подобрят. Peace
Ще се надявам след неколкократно ползване на продуктите да има видим и осезаем ефект.
Както споделих, косата ми е гъста и жилава. Моля, препоръчайте ми продукт ( може би - финиш, без отмиване ) за омекотяване. Praynig
Спирам, че стана дълго...

# 222

Поправете ме, ако греша, но тази козметика май не е професионална. Някой тук ли те посъветва да я в вземеш? А термозащитният продукт какъв беше и защо го сложи, при положение, че оставяш да съхне от самосебе си? Питам, защото може действието му да се усеща само, ако има термообработка на косъма.  Thinking

# 223
Пандичка, маската си я имах, марката се води някаква уж професионална, имат и бои, но бих казала, че е слабичка, в смисъл не усещаш нещо супер специално, като я използваш. Флуидът, който сложих е този : Linea bio micro-cristal smoothing cream. Него го сложих, защото косата не ми омекна след спрей-балсама на Афоджий с ясната идея, че няма да суша.
Тъкмо започвам да  трупам професионални продукти и ползвам и все още ползвам и масовите...
То, ясно, че от първия път няма да станат чудеса. Но съм много положително настроена за по-нататък, че косата ми ще остане очарована от професионалните продукти.  Peace
Иначе вкъщи имам и приглаждащия шампоан L'Oreal Liss Ultime и маската от серията Absolut Repair Cellular, но не съм ги пробвала. Искам едно по едно да опитвам нещата, за да усетя отделните ефекти.
Съвети, обаче, приемам всякакви.
А, ако някой има интерес - бих могла да покажа гривата... Laughing

# 224
http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-pyrhot-i-suh-skalp-kerast … -ml-297-3560.html или http://beautiful.bg/index.php?route=product/product&path=36_ … amp;product_id=69  Здравеите, някакви отзиви за тези продукти ако имате, моля да споделите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт