Професионални серии за коса - 31

• 58 162
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Jacquline, по-добре ползвай истинските професионални, коити имаш (Афоджий и Лореал).  Simple Smile Маската и серума, които си ползвала сега не са такива и не трябва да се учудваш от липсата на резултата, който гониш.  Hug Не се подвеждай, че защото само защото някаква марка има бои е професионална. Не се доверявай и на продавачки в квартални магазинчета, които те убеждават, че нещо е професионално. Wink  

# 226
О.К, взимам си бележка.
А, може ли да помоля да прецениш, дали правилно подхождам в момента с терапията на косата си?  Praynig
В следствие на по-честичко боядисване в последните месеци, косата ми се пресуши, а по-принцип е нормална. Реших, че нямам нужда от протеинова терапия ( според прочетените досега мнения в темите ), а по-скоро от хидратиране и взех Афоджий. Но винаги съм целяла и да я омекотявам максимално. Как да го постигна ( по-скоро с кой конкретен продукт ), едновременно с използването на Афоджий-то?
Благодаря предварително.

# 227
  • В мечтите
Да споделя и аз..поръчката ми пристигна..с въпросния Афоджий..шампоана,кератиновата 2мин, и зеления чай,термо-защитата срещу накъсване на Лореал и две ампули на същата серия и боя 734 на Луоколор.Та почвам мацане,дано е хубава тази серия на Афоджий,че чета че на някои не им допада..Може ли само да ми кажете, като позлвам Афоджий,тези ампули на кой етап са...и да позлвам ли паралелно с тях този двуминутния реконструктор?  Peace

# 228
  • София
Не мога да смогна да ви изчета  Hug

Пак видях хубава коса в темата.
Престрашавам се да пусна и моята, нещо не успях да си я снимам хубаво сама, така че съм поизрязала други снимки, колкото да се види къдрава и леко чуплива

# 229
О.К, взимам си бележка.
А, може ли да помоля да прецениш, дали правилно подхождам в момента с терапията на косата си?  Praynig
В следствие на по-честичко боядисване в последните месеци, косата ми се пресуши, а по-принцип е нормална. Реших, че нямам нужда от протеинова терапия ( според прочетените досега мнения в темите ), а по-скоро от хидратиране и взех Афоджий. Но винаги съм целяла и да я омекотявам максимално. Как да го постигна ( по-скоро с кой конкретен продукт ), едновременно с използването на Афоджий-то?
Благодаря предварително.

Ооо аз все още се смятам за начинаеща, сравнявайки опита си с този на немалко от момичетата тук.  Blush Но мисля, че правилно си тръгнала в посока на хидратация и подхранване. Можеш да пробваш и нещо протеиново - например като маска 2мин р-р Афоджий (този с отмиване) или пък нещо от серията Редкен Екстрийм. Иначе за хидратация може би засега си си добре с Афоджий, а по-натам можеш да последваш съветите на момичетата и да пробваш нещо от серията Нутритив на Керастаз, или пък от хидратиращите продукти на Филип Кингсли. Все още не съм ги ползвала лично, защото косата ми е различна. Предложението ми е базирано единствено на това, което и аз чета тук, особено в тази и предната теми.  Peace Бих препоръчала поне веднъж в месеца Ампула Renew C или някой от концентратите на Керастаз (със или без бустер). Аз съм ползвала само зеления и както може би си прочела постигнах невероятен ефект на хидратирана, съживена и меееека коса!  Heart Eyes Скъпи са, но ако е веднъж месечно определено си заслужава.  Peace

# 230
Да помоля за мнения на този продукт http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Revitaluxe-Bio-Advanced- … e-Treatment-480ml , помня че го бяхте поръчали.

# 231
Алена вече е писала за него.

# 232

Престрашавам се да пусна и моята, нещо не успях да си я снимам хубаво сама, така че съм поизрязала други снимки, колкото да се види къдрава и леко чуплива

Косата ти е просто страхотна Crazy.Би ли споделила моля те с каква боя я боядисваш и номер, ако е  възможно, защото от доста време се опитва м да постигна такъв цвят, но досега опитите са доста неуспешни Mr. Green  bouquet

# 233
  • Варна
 Мисля,че по-назад в темата беше станало на въпрос за ш-ана Бейн Сатин1.Ползвам го след протейн.На следващото миене.В никой случай не ми омазнява ,утежнява или сплесква косата.Харесвам го повече от хидратиращия на Афоджий.По-нежен е,като коприна.
 И още, за себе си открих ,че когато ползвам всичко от дадена серия на Керастаз,тогава косата ми дава всичко от себе си.Шампоана,маската Маскинтес,Нектар термика и малко Олео Релакс.Усещането е едно- копринен лукс за косата ми.
 А тя милата е нормална към тънка и я мия през ден Simple Smile

# 234
Daniela S, поздравления   bouquet кой шампоан на Клоран ползва?

ако е бил противокосопадния (един кафяв) - имай прдвид, че той е доста пресушаващ и обемът в корените може да се дължи на него

Нещо не се оправих с цитатите! Но шампоанът ми е с мак, за чувствителен скалп, не е кафявия, нещо червеникаво-розово е!

# 235

Heart Eyes Чудна- цвят, форма, косъм! Чудна!  Heart Eyes

Има много питания в темата и обещавам да се включа след около 30 мин. със съвети.  Hug

Само набързо да напиша, че балсама без отмиване на Афоджи също има протеини и от него може да се очаква втвърдяване при някои коси, не омекотяване.  Jacquline, това е към теб. А след хидратиращия шампоан не усети ли омекотяване?  Rolling Eyes Той е доста силно хидратиращ шампоан.  Rolling Eyes

# 236
Да помоля за мнения на този продукт http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Revitaluxe-Bio-Advanced- … e-Treatment-480ml , помня че го бяхте поръчали.

Снощи правих терапия с Revitaluxe и ултрасоник.
Да поясня, че преди това измих косата си с дълбокопочистващия шампоан на CHI, който като всеки дълбокопочистващ шампоан, ми заплита косата. След това измих с тониращия Блонд Ми за руси коси в студени тонове, който разплете, но си остана твърд косъма. В тази връзка, за тониращ шампоан е невероятно нежен - никакво пресушаващо усещане.

Така...
Та, след старателното измиване, подсуших леко косата си, нанесох Revitaluxe, след 10 минути минах с ултрасоника, след още 10 минути - отново. Постоях още 5-10 минути и отмих.
Резултатът е копринено нежен косъм, искрящ. Никаква следа от утежняване. Косата пада тежко надолу, не хвърчи.
Резултатът толкова ми хареса, че почти не се наложи да ползвам други продукти - само 2-3 капки коприна и оставих да съхне сама.   Heart Eyes

~Еtoile~, прекрасна е!   Heart Eyes

# 237
  • в 1001-та нощ

дълбоко-хидратиращ  Peace

Здравейте момичета,поздравявам ви с отминали празник( на патерици)  bouquet
Искам да помоля за отзиви:
http://angelcosmetics.bg/product/144/alfaparf-midollo-maska-za-k … vashta-250ml.html
http://angelcosmetics.bg/product/155/alfaparf-midollo-pro-concen … a-kosa-500ml.html
Ако някой ги е използвам в комбинация с други продукти освен серията на Алфапарф много ще се радвам да сподели.
http://angelcosmetics.bg/product/129/alfaparf-nutri-luxury-maska … a-kosa-500ml.html

мидоло са хубави, протеинови за жилавост и блясък, не пресушават, балансирани са, но протеинът се усеща умерено-добре; в резюме - за жилавост и блясък  Peace

# 238
  • В мечтите
~Еtoile~ невероятен цвят и коса..и аз ако може да попитам за боята  Peace..Да доклавам и аз за Афоджий да отбележа,че не става косата мека наистина,но пък има блясък след 3-те продукта.И да повторя питането си от предния пост:ампулите срещу накъсване след 2мин реконструктор ли да ги ползвам Rolling Eyes?

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 16:01 от Belloslava

# 239
  • в 1001-та нощ
не знам за кои ампули говориш, но ако са с отмиване - то ползвай ги преди 2 мин р-р  Peace и го слагаш върху тях, без да ги отмиваш  Blush

кои са ампулите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт