Професионални серии за коса - 31

• 58 143
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
До колкото разбрах, става въпрос за концентрата Форс Вектор. 

Аз бих го ползвала отделно от 2-минутния.   Peace
Ползвала съм концентрата ударно с нагряване против накъсване.

# 241

Аз също. Peace

# 242
  • В мечтите
не знам за кои ампули говориш, но ако са с отмиване - то ползвай ги преди 2 мин р-р  Peace и го слагаш върху тях, без да ги отмиваш  Blush

кои са ампулите  Rolling Eyes
Взех си на Лореал Форс Вектор

# 243
  • В мечтите

Аз също. Peace
Мерси   bouquet

# 244
  • Пловдив
О.К, взимам си бележка.
А, може ли да помоля да прецениш, дали правилно подхождам в момента с терапията на косата си?  Praynig
В следствие на по-честичко боядисване в последните месеци, косата ми се пресуши, а по-принцип е нормална. Реших, че нямам нужда от протеинова терапия ( според прочетените досега мнения в темите ), а по-скоро от хидратиране и взех Афоджий. Но винаги съм целяла и да я омекотявам максимално. Как да го постигна ( по-скоро с кой конкретен продукт ), едновременно с използването на Афоджий-то?
Благодаря предварително.
По описание косъмът ти прилича на моят, затова ще споделя моя опит с продукти за омекотяване и укротяване на косата. Renew C прави чудеса с моята коса(веднъж в месеца ползвам ампулката, лятото и по често). Шампоани...абсолютен фаворит ми е този - http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-lakme-active-300-ml-268-1740.html, използвам го не защото ми капе косата, а защото я усещам превъзходна след него. Харесвам и - http://zlatnaribka.com/silno-hidratirasht-shampoan-philip-kingsl … -ml-315-2685.html.  От маските..., много мекота постигам след Интенс Рипеар на Лореал. Тази серия - http://zlatnaribka.com/category/smooth-down-br-izglajdashti-261.html, също много приглажда и омекотява.
....От продуктите на Афоджии моято коса не е особено щастлива Rolling Eyes

# 245
  • в 1001-та нощ
не знам за кои ампули говориш, но ако са с отмиване - то ползвай ги преди 2 мин р-р  Peace и го слагаш върху тях, без да ги отмиваш  Blush

кои са ампулите  Rolling Eyes
Взех си на Лореал Форс Вектор

ако ще ползваш концентрат - ползвай го директно върху косъма  Peace (а не върху маска)

лично за мен форс вектор + 2 минутния е добра комбинация, със сила и потенциал, вече дали ще ти е силна е въпрос на проба

дори при първо ползване бих ползвала измивен шампоан, ампулата и 2 мин р-р и след това според състоянието на косата - финиш, ако има нужда от по-хидратиращ или омекотяващ ...

# 246
  • София
Благодаря ви много момичета, от вас наистина значи много  Hug

yanads, Belloslava, боята е Фармавита, не е един цвят, фризьорката ми смесва два , следващата седмица ще ходя да се боядисвам и ще я питам кои са точно номерата и в какво съотношение. Peace
Аз съм скарана с боите и сама нищо не мога да направя Confused

# 247
Alena, специално към теб, понеже малко по-назад беше говорила за протеините в две от маските на Милк Шейк. Моля за малко повече инфо за Active Yogurt й Active Milk. Коя за какво е? Чудя се коя би била по-подходяща за моята коса.  Thinking В момента и във ФЮ и в ЛФ има само йогуртовата, но мисля по принцип съм виждала при тях и млечната...  newsm78

Който ги е ползвал моля нека сподели ефекта и усещането.  Hug  

Фийлинг, ти коя тяхна маска беше ползвала?

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 18:39 от ♥Пандичка♥

# 248
a.l.e.n.a -много благодаря за отговора-аз мислех след еластисайзера и шампоана да сложа р-ра от ихерб,но сега ще го заменя с маска.След като според теб съм прехидратирала дали сега ще е удачно да сложа 2 стъпковия протеин и р-ра  от ихерб след него или да си сложа 2 минутния? Rolling Eyes
Косата ми е боядисана и използвам редовно дифузер.Усещам я изтъняла,но няма сухи и стърчащи краища - може би само когато вече доста време не съм я подстригвала Embarassed.Искам да стане по-плътен и подхранен косъма по дължините.
Сега се чудя кой шампоан да си поръчам....?Не знам дали Диип кеар няма ми дойде силен или на редкен за боядисана коса?
Благодаря още веднъж Hug

# 249
Момичета, благодаря много за конкретните ви отговори по моите въпроси. Златни сте!  Hug Hug Hug

# 250
Само набързо да напиша, че балсама без отмиване на Афоджи също има протеини и от него може да се очаква втвърдяване при някои коси, не омекотяване.  Jacquline, това е към теб. А след хидратиращия шампоан не усети ли омекотяване?  Rolling Eyes Той е доста силно хидратиращ шампоан.  Rolling Eyes

Честно да кажа - очаквах повече омекотяване, а беше леко, даже почти ми "скръцна" косата. Което не се беше случвало от години... newsm78...чудна работа общо взето. Но все пак беше първо измиване.
А имах и едно наум за балсама, защото има протеин, че няма много да омекоти, но исках всичко да е в серия...

# 251
  • София
момичета ползвали ли сте някои от тези шампоани
http://www.feelunique.com/p/Joico-Colour-Endure-Violet-Shampoo-300ml
http://www.feelunique.com/p/Fudge-Clean-Blonde-Violet-Toning-Shampoo-300ml
http://www.feelunique.com/p/KMS-California-ColorVitality-Blonde-Shampoo-300ml
обмислям много скоро да си взема тонален шампоан

# 252
  • В мечтите
a.l.e.n.a   мерси за съвета  Peace

# 253
  • в 1001-та нощ
♥Пандичка♥  Peace за теб млечната  Peace

йогурт маските са за суха коса, а млечните за третирана - като твоята, затова - по-добре млечна; предполагам, че и другата ще ти хареса, но би следвало да е по-маслена, а млечната е по-възстановяваща  Peace

tedince - сега след  двустъпковия протеин  сложи 2 минутния р-р  Peace , а този от iherb на следващо измиване

този от iherb е по-силен от 2 минутния и може да стане прекалено - затова сле силния протеин ползвай 2 мин р-р, а на следващото измиване този от iherb и него можеш да редуваш с 2 минутния, докато не усетиш нужда от хидратация  Peace

# 254
  • София
Обмислям покупка на флуида Олео релакс, но ме притеснява дали отежнява много? Косата ми е нормална към тънка; не съм ползвала нищо от серията  Blush

Общи условия

Активация на акаунт