Професионални серии за коса - 31

• 58 131
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
От feelunique. Ето я:
http://www.feelunique.com/brands/pureology/pure-volume-system
Любопитна съм да пробвам и останалите серии, но тази за обем толкова ми хареса, че купувах 2-3 пъти продукти от нея.

Обаче едно уточнение: когато пазарувах за последно Pureology, някъде лятото, опаковките бяха по-големи, сега са други.

# 436
  • в 1001-та нощ
ще разгледам  Peace благодаря  Blush

bambi2009   Peace честито, след като ползваш скраба - не го отмивай, а нанеси шампоана върху него, той ще продължи да действа и с шампоана, след това, като изплакваш шампоана, ще ги отмиеш заедно  Peace

# 437
Благодаря, Алена. Като свърша сегашните си шампоани и започвам цялата серия. Пише, че не трябва повече от веднъж седмично.
А протеините колко често се ползват?

# 438
  • в 1001-та нощ
пак толкова - в началото е по-интензивно, после разреждаш - ще усетиш как ти въздействат и колко често имаш нужда от тях

при всеки е различно и зависи от грижите изобщо, третирането, косата, климат .... среда ...

не забравяй да хидратираш междувременно

# 439
Здравейте,
понеже някой по-напред си беше взел термозащитния мус на Aphogee, така и не разбрах дали е добър?
Все пак е на много изгодна цена и затова питам

Благодаря  bouquet

# 440
  • в 1001-та нощ
средна работа, не е лош, не е силен, така, че може да се пробва (и ползва и от хора без голям опит)

като пяна е (в шишето е течен и излиза на пяна), мека, лека пяна, не слепва, създава лек въздушен обем, косата не хвърчи

# 441
Извинявам се за невежеството , но какво се прави при хидратацията и как се редува? Това терапията с масла и загряване ли е?

# 442
  • в 1001-та нощ
шампоан, маска и финиш, които са предназначени да хидратират и в състава им не преобладават протеини

на описанието на повечето си пише, че са за това  Peace

# 443
средна работа, не е лош, не е силен, така, че може да се пробва (и ползва и от хора без голям опит)

като пяна е (в шишето е течен и излиза на пяна), мека, лека пяна, не слепва, създава лек въздушен обем, косата не хвърчи

a.l.e.n.a  благодаря за бързия отговор   bouquet
Знам, че за тази цена не мога да очаквам чудеса, забелязвам, че повечето препоръчват този на CHI  и най-вече Ciment thermique

# 444
  • в 1001-та нощ
нямах предвид цената и качеството, а че не е силен - мусовете са с различна степен на фиксация и колкото е по-висока е по-специфично да се ползва

идеята ми беше, че продуктът не е тежък и "опасен"

мусът на ЧИ - не зная има ли термозащита, може би имаш предвид спрея, на едни им харесва, на други не  Rolling Eyes

цимент термик е крем

и трите продукта са доста различни  Rolling Eyes зависи как стилизираш, какво очакваш от косата - като форма, каква е косата изобщо  Rolling Eyes

# 445
Да, за спрея говорих.
Мен ме интересуваше дали предпазва, а щом е лесно и за употреба наистина ще е още  по-подходящо за мен.

Разбирам, че сте навътре в материята.

Благодаря за мнението и лека вечер

# 446
някой ще даде ли съвет,дали може като финиш да се ползват едновременно коприната на Чи и кератина със зелен чай на Афоджий?

# 447
  • в 1001-та нощ
доста хора ги ползват така  Peace

# 448
Момичета този продукт според вас има ли защита, за да се ползва със сешоар: http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-chi-volume-booster-250-ml-275-2010.html, гледах го някъде по сайтовете и сякаш пишеше, че има, но в рибката не е сложено в раздела за термозащитни  newsm78

# 449
  • в 1001-та нощ
вероятно се заблуждаваш с това, че керамиката се активира с топлина, т.е термо-активен е, а не термозащитен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт