Професионални серии за коса - 31

• 58 133
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,искам да попитам на какъв период от време е удачно да се използва реконструктора на Aphogee от две стъпки?Аз вече го пробвах един път и косата ми е видимо променена в положителна насока.Имам и другия двеминутния,но се чудя кое кога да слагам...
Oт двете стъпки е протеин и балсам.  Rolling Eyes

# 421
Raulista, къде видя, че във ФЮ има млечната маска на МШ?  newsm78 Аз намирам единствено йогуртовата и ето този балсам без отмиване който също звучи страхотно. Някой ползвал ли го е? Нещо като Л2 на Лакме ли е?  newsm78

# 422
Анч, мерси за предложенията Simple Smile и аз така ще направя
а интересното в клипчето беше, че не нанесоха концентара само на измита с вода коса а и с шампоан, за това аз да си попитам Simple Smile а да загрявам ли с нещо или да постоя 15 мин. и да мия направо ?

# 423
Raulista, къде видя, че във ФЮ има млечната маска на МШ?  newsm78 Аз намирам единствено йогуртовата

http://www.lookfantastic.com/milk-shake-active-milk-mask-200ml/10556228.html  Hug

# 424
Ясно, не сме се разбрали.  Hug Мислех, че си писала, че я има във ФЮ. Аз от ЛФ повече няма да поръчвам, вероятно никога, след двумесечното им разиграване, за което знаеш и ти!  Mr. Green

# 425
  • София
а освен нея какво друго ползваш?  Rolling Eyes

Аленка, нищо друго не ползвам мила, много рядко си впръсквам в корените спрея на Керастаз Densitive GL, но това е веднъж на две седмици, максимум, даже от както забелязах появата на пърхут, спрях да го впръсквам, имам чуството, че е от ампулите. Някак докато ги слагам и ми щипят на скалпа, най-вероятно са го раздразнили и това е естествена реакция на скалпа.......иначе пърхута не е мазен, сух е, на големи люспи, сякаш от изгорено. Е имам още една ампула и приключвам.
 Peace Peace

# 426
  • София
Момичета, отзиви за тази маска:

# 427
  • в 1001-та нощ
лека, омекотява, по-течна е, преди имаше микроброкат, който не се забелязва особено, след това

# 428
Днес пак се изкъпах с конския шампоан. Еми страхотен е Heart Eyes След като свърши ще трябва да търся начин да си го набавя отново.

# 429
Raulista, къде видя, че във ФЮ има млечната маска на МШ?  newsm78 Аз намирам единствено йогуртовата и ето този балсам без отмиване който също звучи страхотно. Някой ползвал ли го е? Нещо като Л2 на Лакме ли е?  newsm78
Аз имам от него около 50мл.даже съм го пуснала в размените. Но на мен ми идва лек,може би на твоята по-тънка коса ще дойде ок.

# 430
  • София
Поръчах си два продукта от Милк шейк,надявам се да нямам проблем с доставката и да пристигнат в цяло състояние,като ги получа ще споделя впечатления Simple Smile
http://www.lookfantastic.com/milk-shake-active-milk-mask-200ml/10556228.html
http://www.lookfantastic.com/milk-shake-leave-in-conditioner-350ml/10556224.html

# 431
Алена, с Блонд Ми в студени тонове.
....
аз снощи си намерих своя шампоан и видях, че е в топлите - той не тонира, бял е  Peace

Този, за студени тонове, е с цвят на теменужка - наситено лилав.   Heart Eyes

# 432
Здравейте, момичета. Аз вече трета седмица съм руса и днес си взех поредна серия за коса да видя дали става. Това е марката http://www.selectiveprofessional.it/ , но не мога да изведа отделно продуктите, не знам защо не става. Взех дълбоко почистваш скраб(ако някой има идея как точно се ползва това чудо, моля да ми сподели), на който пише, че е за отстраняване на натрупванията на скалпа и отпушване на порите, но ме обърква това, че пише "не измивайте, а продължете с подходящия шампоан". Шампоан за боядисвани, изтощени коси, крем за увредени коси , интензивен протеин и ампули минерал. Водят се професионални, бяха на промоция и взех да пробвам и се надявам да остана доволна.
Слагам един продукт , който уж предпазва когато се суши косата, но нещо все едно , че ми е мръсна една такава косата след това. Дали не слагам по много и за това, не знам.

# 433
Искам да похваля серията за обем на Pureology. Бях с прекрасни впечатления от нея, но от желание да експериментирам с други продукти не я бях ползвала известно време. Днес пак се върнах към нея. Много повече ми харесва от аргановия шампоан на Милк Шейк (знам, съвсем различни продукти са, но все пак да си кажа), но сякаш повече ми харесва и от серията на Джойко за обем, от която съм впечатлена. В личната ми класация Pureology явно дели място с Керастаз.

След употребата на шампоана и балсама косата ми е обемна, лека (но не хвърчаща, има необходимата тежест), блестяща.

# 434
  • в 1001-та нощ
от къде я купуваш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт