Професионални серии за коса - 31

• 58 152
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
е, браво сега  Rolling Eyes аз тъкмо лягам, е какво може да сънувам вече  Laughing

аз предположих, че гледаш хидратиращите

аз пък си загледах няколко серийки, като за мен  Heart Eyes

# 406
Понеже имам 4-5 хидратиращи шампоана и маски, реших, че с тях мога да изчакам. Но виж - тониращия шампоан взе да привършва, та...   Whistling   Празно няма.   Laughing

Ясно, пак ще летят проби насам-натам...    Hug

# 407
  • София
Feeling аз ползвам продукти на Кюн; доволна съм като цяло  Peace (a.l.e.n.a препратила по-горе);
специално за матиращите за студени нюанси - изобщо не изсушават за разлика от повечето матиращи, напротив - дори при мен ми омазнява една идея по-бързичко косата, но на първия ден е разкошна (мия през ден); от шампоана мога да пратя за проба  Hug

# 408
Най добрия продукт за коса който съм ползвала до сега е апулите за изтощена коса на Лореал , ботокса за коса  Fiberceutic също  не е за подценяване , но ампулата е направо трепач. Косата ми е с дебел и твърд косъм а с ампулата става като коприна. Знам че ампулата е за изтощени коси , каквато аз нямам , но на мен ми действа изключително добре.

http://zlatnaribka.com/ampula-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-ab … -ml-217-2850.html

http://zlatnaribka.com/zapechatvashta-maska-loreal-fiberceutic-z … -ml-247-1869.html

# 409
  • в 1001-та нощ
Понеже имам 4-5 хидратиращи шампоана и маски, реших, че с тях мога да изчакам. Но виж - тониращия шампоан взе да привършва, та...   Whistling   Празно няма.   Laughing

Ясно, пак ще летят проби насам-натам...    Hug

Peace Peace Peace

a сега какъв тониращ ползваш  Rolling Eyes (който свършва  Rolling Eyes )

# 410
Бихте ли ми препоръчали хубави подхранващи и хидратиращи серии?  Simple Smile
аз бих ти препоъчала това за хидратация
http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-super-charged-moistur … 0ml/10305423.html
много добро според мен  Peace и доста икономично  Simple Smile

# 411
  • София
Бихте ли ми препоръчали хубави подхранващи и хидратиращи серии?  Simple Smile
аз бих ти препоъчала това за хидратация
http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-super-charged-moistur … 0ml/10305423.html
много добро според мен  Peace и доста икономично  Simple Smile

Благодаря, но все още не съм се осъвършенствала да поръчвам от чужди сайтове  Cry
Но ще го имам в предвид  Simple Smile

Очаквам други предложения.

# 412
  • в 1001-та нощ
сигурно си го правила вече, но дай отново, да не ровя назад - опиши си косата:

1. фин/плътен косъм
2. дължина
3. гъстота
4. как я стилизираш
5. третираш ли я
6. ползваш ли преса, сешоар ....
7. какви продукти ползваш сега  Blush

# 413
Отзиви за тази маска http://www.lookfantastic.com/orofluido-mask-250ml/10557765.html. Търся нещо хидратиращо в този ценови диапазон.

# 414
  • София
сигурно си го правила вече, но дай отново, да не ровя назад - опиши си косата:

1. фин/плътен косъм
2. дължина
3. гъстота
4. как я стилизираш
5. третираш ли я
6. ползваш ли преса, сешоар ....
7. какви продукти ползваш сега  Blush

1. Плътен косъм, сухи, късащи се краища, бързо омазняващи се корени.
2. Дълга до средата на гърба, горе - долу
3. Сравнително гъста коса
4. Суша корените със сешоар на всяко миене, преса по-рядко, обикновенно около един път в седмицата.
5. На руси кичури
6. Мия с шампоан и маска форс архитект - Керастас; по твои препотъки взех шампоан за изтощена коса ApHogee и 2 мин р-р, които досега съм слагала два пъти, като веднъж с ампула ботокс - лореал. Взех си и Защитен спрей с керамика CHI, от който не съм доволна и не го ползвам. От преди няколко дни имам  Балансиращ хидратиращ балсам ApHogee и 2 проби Еластисайзър екстрийм, които все още не съм ползвала. Като финиш слагам L'oreal Mytic Oil.

Но след ботокс + 2мин р-р косата беше доста дехидратирана, малко твърда. Та сега се чудя какво да взема за хидратация? 

И ако може да вмъкна още един въпрос - скоро трябва да правя кичури отново. След/преди кои процедури е оптималният вариант? И мога ли да сложа нещо преди самите кичури за защита?

Благодаря за вниманието!   bouquet  bouquet  bouquet

# 415
Алена, с Блонд Ми в студени тонове.

Отзиви за тази маска http://www.lookfantastic.com/orofluido-mask-250ml/10557765.html. Търся нещо хидратиращо в този ценови диапазон.

Имам доза от маската, но не съм я пробвала.

# 416
Момичета, искам да ви попитам за концентрата Renew C  - какъв шампоан е най-добре да използвам след него? В момента разполагам с двата на Aphogee и Deep care на Lakme .
Също искам да ви питам вие как процедирате, че вчера гледах едно клипче, в което сложиха концентрата на измита кога и след това изсушиха, даже минаха и с няква преса на Loreal и тогава измиха пак. Вие на немита суха коса (или леко намокрена) ли го слагате и затопляте ли?

Също и за преди ботокса кой от трите шампоана е най-подходящ? Мерси предварително Simple Smile

# 417
  • в 1001-та нощ
Алена, с Блонд Ми в студени тонове.
....

аз снощи си намерих своя шампоан и видях, че е в топлите - той не тонира, бял е  Peace

sasheto_7737, добре си се ориентирала към ботокса и форсд архитект.

Моят съвет е да пробваш еластисайзера и хидр. ш-н на Афоджи и ако всеоще имаш нужда от още нови продукти 00тогава вземай  Peace

струва ми се, че маските интенс рипеър на лореал и ЧИ Инфра ще ти харесат - като за хидратиране + финиш от типа на коприната  Peace

# 418
sasheto_7737, според мен косата ти е усетила протеините в 2 мин. реконструктор, заради това е станала твърда и дехидратирана.

cveti23, бих измила с хидратиращия на Афоджи, за да запазя максимално ефекта на подхранена коса след ампулата. Ампулата и аз я слагам на измита само с вода коса., подсушавам с кърпа и тогава нанасям.
Преди ботокса бих ползвала шампоана на Лакме или този на Афоджи за изтощена коса.

# 419
Здравейте,искам да попитам на какъв период от време е удачно да се използва реконструктора на Aphogee от две стъпки?Аз вече го пробвах един път и косата ми е видимо променена в положителна насока.Имам и другия двеминутния,но се чудя кое кога да слагам...

Общи условия

Активация на акаунт