Професионални серии за коса - 31

• 58 035
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
за него производителят е предвидил шампоана за изтощена коса (на Афоджи)  Peace

# 586
Не трябва ли да е добре измивен шампоана?Срещала съм такива коментари и насоки.  На Афоджии такъв ли е?

# 587
Ох, от около седмица чета тази тема и вече ми се струва, като висша математика.  Shocked Не знам как съм успявала досега да си измия косата.

# 588
  • София
Ох, от около седмица чета тази тема и вече ми се струва, като висша математика.  Shocked Не знам как съм успявала досега да си измия косата.
Joy и аз се чувствах по същия начин в началото
сега влизането в банята си е цяло преживяване, за което нямам търпение   Laughing

# 589
  • в 1001-та нощ
Не трябва ли да е добре измивен шампоана?Срещала съм такива коментари и насоки.  На Афоджии такъв ли е?

да, точно така, този, който ти предложих е точно такъв  Peace в приложението на протеина пише да се ползва с него - за най-добри резултати  Peace

# 590
  • В мечтите
Joy Искренно ме засмя

# 591
  • София
Утре чакам да ми пристигне Еластисайзър екстрийм ( взех си единични дози за проба) и сега се чудя с какво да го ползвам след това, имам Дийп кеър(не ми се вижда подходящ), Нуриш интенз на ЧИ- маската и балсама, хидратиращия на Афоджии и също утре ми пристига Smooth Down - шампоан и макса( които също нямам търпение да пробвам).
Кое според вас е най-подходящо?

И аз често си задавам този въпрос Joy

# 592
  • в 1001-та нощ
някакъв лек балсам, от типа на витамино колор или подобен, който ще подчертае блясъка  Peace

Аз не бих ползвала още хидратиращи или протеринови след него  Peace

# 593
Ох,и аз малко се обърках....Каква маска да ползвам след шампоан без сулфати? newsm78 А реконструктора на Джовани може ли да се ползва след такъв шампоан-без  сулфати?

# 594
Момичета,сега съм на тема повече твърдост,мисля да поръчам протеина на Афоджии?Добър вариант ли е? Трябва да е със силно измивен шампоан,нали така?Кой бихте ми препоръчали?
Добър вариант за твърдост е балсам-спрей про-витамин без изплакване на Афоджий. Аз го ползвам и ефектът е наистина уплътняващ, което за моята коса е равнозначно на втърдяване. Затова го пуснах в размените - не е за мен. Искам да пробвам хидратиращия балсам.

# 595
  • София
Имам питанка, дами  Heart Eyes

Искам да си купя термозащитен крем, че нещо от моите не съм впечатлена, не ми предпазват косата от пресата  Close

Спрях се на Керастаз и се колебая м/у Chroma Riche, Nectar thermique, Ciment Thermique.

Правих си диагностика в сайта на Керастази там много изненадващо ми показа, че шампоан и маска  BAIN FORCE ARCHITECTE са подходящи за мен. Така че си мисля, че и термичния цимент е подходящ.

Косата ми е естествен цвят, плътна, чуплива, до средата на гърба. Третирам я два-три пъти седмично със сешоар + преса. Имам чувството, че проблемът идва от пресата- започна да цъфти. Преди избягвах пресата и косата ми беше по-добре. Като цяло е добре, но се поизсушава в краищата, губи обем на втория ден и форма, омазнява се в корените. Притеснявам се Нектара да не ми омазни много косата  Rolling Eyes

За шампоан и маска си ползвам : хидратиращ Афоджий и Форс Вектор; редувам Форс Вектора с Абсолют и една маска с маслина. Мисля да си взема и някоя серия на Дж. Фрида.

bouquet

Дайте малко помощ, моля ви  Laughing Чудя се кое да взема и не мога да реша  Rolling Eyes Praynig  bouquet

# 596
IL. ще се опитам да ти помогна.
Chroma Riche придава една невероятна мекота и блясък,леко приглажда и съответно защитава .
Nectar thermique- не случайно е наречен хранителен,придава и  невероятна свежест на косата.
Аз лично обожавам Ciment Thermique  Heart Eyes , защото търся уплътняване и заздравяване .
Според мен който и от продуктите да вземеш ще си доволна.Въпроса е дали търсиш повече блясък и мекота ,повече подхранване,виталност или плътност.

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 13:10 от Си♥си

# 597
ползвала съм и трите термомлека на керастаз, нутри термика въобще не ми хареса, нито като ефект (сплескана коса, като, че ли и действието на термозащита е най-слабо при него);
от розовата серия е мнооого хубав, мирише хубаво и добре фиксира косата;
зеления уплътнява, препоръчвам при дълга коса (под раменете, краищата винаги са в известна степен изтънели независимо от грижите) и третирана, също.

# 598
  • София
Си♥си, Horvat, благодаря ви много. Ще взема Цимент термик-а тъй като косата ми е дълга и мисля, че ще й подейства добре  Grinning Peace

# 599
  • Пловдив
Привет от мен!
В ЗР най-накрая са заредили продукти на Керастаз. Мин. седмица си взех ампулите вита цимент. Сега не зная коя маска да избера Architecte  или Ciment Anti  или и двете. Аз се обадих да си запазя втората, но мацката ми обясни, че тя е по-слабата от двете. Не съдържат ли различни неща  newsm78? Едната вита цимент, а другата интра силан? Коя е по-добра за накъсана коса?

Задължително ли е след термо мляко да се суши косата със сешоар?

Няма ли вече отзиви за новата маска с аргана?

Общи условия

Активация на акаунт