Професионални серии за коса - 31

• 58 069
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Jaquiline, аз ползвам коприната на CHI, кристалите на Lakme, Терапевтичния спрей за блясък Aphogee От всички съм доволна, но коприната ми е фаворит за заглаждане и цялостно финишово усещане, а спреят на Афоджий за блясък! След няколко дни като получа кератиновия спрей със зелен чай Афоджий ще пробвам и него. Simple Smile По-натам ще пробвам и някое арганово масълце.

В Рибката са пуснали някаква нова марка Hollywood Beauty с арганови продукти.  Simple Smile Някой вече има ли впечатления от тях?
А аз искам да си поръчам спрея с масла на Афоджий - http://zlatnaribka.com/spreji-s-masla-za-blqsyk-aphogee-340-gr-424-3413.html
Дали ще има и омекотяване, освен блясък от него? Ще сподели ли някой, моля... Praynig

# 481
  • В мечтите
♥Пандичка♥  този Терапевтичен спрей на Aphogee,като консистенция мазен ли е?

# 482
  • София
Имам питанка, дами  Heart Eyes

Искам да си купя термозащитен крем, че нещо от моите не съм впечатлена, не ми предпазват косата от пресата  Close

Спрях се на Керастаз и се колебая м/у Chroma Riche, Nectar thermique, Ciment Thermique.

Правих си диагностика в сайта на Керастази там много изненадващо ми показа, че шампоан и маска  BAIN FORCE ARCHITECTE са подходящи за мен. Така че си мисля, че и термичния цимент е подходящ.

Косата ми е естествен цвят, плътна, чуплива, до средата на гърба. Третирам я два-три пъти седмично със сешоар + преса. Имам чувството, че проблемът идва от пресата- започна да цъфти. Преди избягвах пресата и косата ми беше по-добре. Като цяло е добре, но се поизсушава в краищата, губи обем на втория ден и форма, омазнява се в корените. Притеснявам се Нектара да не ми омазни много косата  Rolling Eyes

За шампоан и маска си ползвам : хидратиращ Афоджий и Форс Вектор; редувам Форс Вектора с Абсолют и една маска с маслина.

bouquet

# 483
  • София
А аз искам да си поръчам спрея с масла на Афоджий - http://zlatnaribka.com/spreji-s-masla-za-blqsyk-aphogee-340-gr-424-3413.html
Дали ще има и омекотяване, освен блясък от него? Ще сподели ли някой, моля... Praynig

Аз го имам, пределено има омекотяване и блясък,  но аз го използвах на суха коса и доста ми омазни, а не съм прекалила с количеството. Rolling Eyes
На влажна коса незнам дали става... не пише, но не пречи да се пробва.

Според мен на най-голям ефект ще има на твърдите къдрави тъмни коси... знам ли.... Rolling Eyes
Харесва ми де, но още не съм намерила начин да не намалява обема и да не омазнява толкова.

# 484
редувам Форс Вектора с Абсолют и една маска с маслина.
 bouquet
Абсолюта не ти ли идва много силен на небоядисваната коса? Питам, понеже моята я изсветлявах няколко месеца с 12 % и Абсолюта ми идваше идеален. Този месец се направих тъмно кафява с много нисък % оксидант. Имам още от шампоана и маската Абсолют и реших да ги доизразходя, обаче се отказах - косата ми се омазнява още на другия ден, все едно съм се мазала с олио. Явно след като спрях да я третирам с 12 % и веднага косата ми сама си показа, че Абсолюта е прекалено силен.

# 485
  • София
редувам Форс Вектора с Абсолют и една маска с маслина.
 bouquet
Абсолюта не ти ли идва много силен на небоядисваната коса? Питам, понеже моята я изсветлявах няколко месеца с 12 % и Абсолюта ми идваше идеален. Този месец се направих тъмно кафява с много нисък % оксидант. Имам още от шампоана и маската Абсолют и реших да ги доизразходя, обаче се отказах - косата ми се омазнява още на другия ден, все едно съм се мазала с олио. Явно след като спрях да я третирам с 12 % и веднага косата ми сама си показа, че Абсолюта е прекалено силен.

Не съм сигурна вече и аз как й се отразява. Косата ми си е природно по-скоро суха, отколкото нормална- от дете си ми е така. Първият и вторият ден ми е добре косата след Абсолют, така че ми се струва, че ми е добре. Аз я ползвам без нагряване, мажа за 4-5 мин в банята.
Най-голямо значение ми оказва шампоана- когато ползвам с шампоан Абсолют или Афоджии- ми е тежко и омазняващо. Ако ползвам с един шампоан на Боди шоп с банан за нормална коса- тогава ми е супер.  Rolling Eyes

# 486
Desi_8313, благодаря за отзива, който си споделила. Аз съм с твърд, но не дебел, чуплив косъм и мисля, че ще ми е добре. Другата седмица ще си го поръчам, щом има и омекотяващ ефект.

# 487
  • София
Пробвах си новия хидратиращ шампоан на Афоджий, просто съм влюбена вече в него! Не искам да се превъзнасям, обаче то просто ми идва отвътре  Crazy Прекрасен! Мек, пенлив, ухае жестоко, икономичен, и супер щадящ, не мога да го опиша, не ми идват слова. Всичко, което от което има нужда косата ми! Добре че си взех голямата опаковка  Heart Eyes В комбинация с маската Ейдж сюприм и коприната на Чи като финиш, косата ми е превъзходна!
Само едно ме озадачи и искам да питам - сложих от коприната доста, свикнала съм да слагам по една дозичка досега (от всички кристали и серуми, които съм ползвала), а този път косата ми глътна четири  Thinking и не мазнее. Сякаш всичко попи и си намери мястото. Много странно.
Да ви се е случвало в началото, когато сте почнали коприната?

Другата седмица поръчвам и 2 минутния реконструктор и реконструктора със зелен чай, просто умирам от яд, че е петък днес, иначе моментално ги пускам.

И аз чакам впечатления от маската на Hollywood Beauty с арган.

# 488
Вивиан и на мен в началото ми се случваше да ползвам повече като количество от коприната, сега ако съм ползвала протеин също може да се случи да сложа по-щедро, но все по-рядко ми трябват големи количества. Има периоди, в които слагам не толкова от нужда, а защото обожавам миризмата и съм свикнала да слагам нещо.  Flutter
Шампоана на Афоджий и на мен ми допадна, но сякаш не го чувствам толкова пенлив и икономичен  Rolling Eyes

# 489
+1 и от мен за дълбоко хидратиращия шампоан на Афоджий. Наистина много пенлив и икономичен. Трябваха ми 3 пъти, за да нагодя точното количество, което да сложа. Направо се опулих  Shocked , като видях колко малко ми трябва за моята супер грива...

# 490
  • в 1001-та нощ
Чудесно  Hug а какви продукти ползва  Blush

# 491
Чудесно  Hug а какви продукти ползва  Blush
Активатор за къдрици на Лакме Heart Eyes

# 492
  • в 1001-та нощ
кремообразен ли е?

# 493
  • В мечтите
sladurka какъв цвят ти е косата,нещо русо медно ли е?Искам да се боядисам в нещо подобно,та ми се струва че цвета ти е такъв  Peace

# 494
Има цели нови три раздела в Рибката. Чакам с нетърпение какво ще заредят.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт