Професионални серии за коса - 31

• 57 973
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Ама се разбрахме.  Joy Joy Joy

# 691
Иначе Афоджито много ми харесва  Hug

# 692

Честно казано повечето нови неща на вид ми изглеждат като неща, които в Щатите или другаде се продават по супермаркетите..

Така е, и са от частта за афроам. коса. Но то тук в супемаркетите вече и Керастас се продава  Laughing Понеже някой спомена и Афоджии, в сравнение с тези нови серии коментираните, тук Афоджии е около 2 пъти по-скъп от тях и се продава само в една верига магазини, които се водят специализирани за снабдяване на салони. АКо има някакво значение за някого, просто го подавам като информация.
Като са почнали с този малко странен внос, аз бих искала да видя да внесат Aussie, най-доброто за мен в ценовия диапазон 2-6$, и един от най-любимите ми шампоани въобще, без значение от марката.

Благодаря за информацията !  Hug А керастаз наистина ли ги има в супермаркетите? Нали уж правилото им беше да може да се купят само от "салон съветник керастаз" или нещо такова.

# 693
  • в Кошера
Някой да е ползвал тези продукти на CHI? Отзиви?

Както и този спрей?

# 694
Някой да е ползвал тези продукти на CHI? Отзиви?

Както и този спрей?

Имам приятелка с естествено много чуплива коса, ползва редовно спрея на Лореал и е много доволна.

# 695
  • в 1001-та нощ
...
Като са почнали с този малко странен внос, аз бих искала да видя да внесат Aussie, най-доброто за мен в ценовия диапазон 2-6$, и един от най-любимите ми шампоани въобще, без значение от марката.

тези ли са  Rolling Eyes http://www.boots.com/en/Boots-Brands-A-to-Z/Aussie/

# 696

Би ли споделила малко повече за Aussi Take the Heet, моля... Praynig

# 697
a.l.e.n.a  мисля, че да, но май продуктовите линии за ЮК са различни, тук  всичко е изцяло лилаво:
http://www.aussie.com/en_US/products/?global_nav=0510_products

Фен съм на овлажняващата серия.

Jacquline не е част от тукашните продуктови линии, не мога да коментирам за съжаление.

Chicci да, в супермаркетите. Не всички линии, само най-популярните, и не всички продукти. Предполагам защото тук малко салони работят с европейски марки. В града, в който живея няма нито един салон, който да работи или предлага Керастас, или Лореал Про. Така както и в БГ са малко салоните, които работят с примерно Чи или Мейтрикс сигурно.

# 698
Някой пробвал продуктите Pink в Рибката ? newsm78

# 699
  • София
Благодарение на една мила съфорумка пробвах Байн де Форс на Керастаз
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Bain-de-Force-250ml
 Допадна ми косата ми е обемна и подредена,даже мога да го оприлича на Волюмактив,
вече си го сложих в кошничката и чака следващата ми поръчка  Mr. Green,вие с какво го съчетавате?Какви продукти ползвате след шампоана?

# 700
Това е може би най-любимият ми шампоан. Аз го съчетавам с Ciment Anti-Usure.
Но понеже не съм пробвала Volumactive, ще те помоля да ги сравниш, ако имаш вече достатъчно впечатления.
Също ме интересува разликата между:
Kérastase Resistance Lait Volumintense Toning Care и Kérastase Resistance Masque Volumactive Light Volume-Contouring Care.
Първото може би е като балсам и е по-леко?

# 701
MissNellie, интересно. А Редкен предполагам си има по-разпространено, поне на мен ми бяха казали че Редкен са разработени за US пазара. А иначе топ салоните с какви продукти работят там?

# 702
  • София
Това е може би най-любимият ми шампоан. Аз го съчетавам с Ciment Anti-Usure.
Но понеже не съм пробвала Volumactive, ще те помоля да ги сравниш, ако имаш вече достатъчно впечатления.
Също ме интересува разликата между:
Kérastase Resistance Lait Volumintense Toning Care и Kérastase Resistance Masque Volumactive Light Volume-Contouring Care.
Първото може би е като балсам и е по-леко?
Volumactive го ползвах преди може би около две години,отдавна не съм си го взимала,но косата ставаше плътна,обемна идеален за финна коса,предполагам че използван в комбинация с http://zlatnaribka.com/mlqko-za-obem-kerastase-volumintense-200-ml-296-2350.html ефекта ще е още по осезаем и по-дълго време ще се запазва.

А аз искам да попитам използвал ли е някой тези ампулки
http://zlatnaribka.com/koncentrat-za-zazdravqvene-kerastase-forc … -br-296-1757.html

# 703
Chicci  Редкен са си американска марка, добре са представени и са популярни,и те се намират по суперите между другото. По лични наблюдения, топ салоните работят най-често с  Авида,  защото марката стратегически си направи верига училища за фриз. с много добра репутация,може да ги предлагаш само ако си сертифициран при тях, и типа козметика гарантира до някаква степен и нивото на умения на фриз.

# 704
Edit
Прясна, прясна след баня с новите ми придобивки на Афоджий съм.  Mr. Green Най-накрая са у мен, за което  благодаря още веднъж на милата Раулиста, която дойде чак до нас да ми ги донесе!  Hug  bouquet  Ползвах хидратиращите шампоан и балсам. Жалко, че нямам 2-мин р-р на този адрес, защото първите ми впечатления след подсушаването с кърпа не бяха за особено добре хидратирана и мека коса. Усещах я леко жилава, имах мъничко заплитане. Мисля, че балсамът е доста лек и май (при мен лично) би било почти еднакво със или без него.  Peace След р-ра със зелен чай и изсушаване със сешоар усещам косата мека и пригладена, не сплескана. Ако трябва да обобщя като усещане от първи опит - средно доволна съм, ако мога така умерено да се изразя. Шампоанът, балсамът и кератиновия спрей са ок, но не мисля, че ще ми станат любими продукти.  Peace

Обожавам Ози! Ползвала съм го в UK, там е сигурно любимата марки на британците и разбирам защо. Мисля си, че Афоджий е от този клас продукти - не най-масовите, но не и "професионални". А под професионални аз лично разбирам скъп продукт на небезизвестна компания, използван в по-елитните салони за коса.

Bubble, и на мен Бейн де Форс ми стана любимият шампоан.  Heart Eyes За сега го ползвам с Anti Usure, но може и да имам нужда от по-силната маска от серията и по-натам определено ще я взема.  Heart Eyes А като те чета за Volumactive май и него ще взимам.  Mr. Green

Алена след написаното от теб за действието на тези продукти май хептен си обяснявам защо при предишното зверско изгаряне и след зелени ампула+бустер Керастаз реших, че косата ми се преобразила. Май наистина най-вече приглаждат, прикриват проблема, а не го отстраняват. Sad Но дано пък все пак спомагат за "лечението" на увредената коса, както твърдят!  Thinking За термопротекторите - почти винаги съм ползвала термопротектори.  Peace До момента три вида - Кевин Мърфи, Лакме (с фиксацията, който ненавиждах) и сега последно Цимент термик. Но от Термика, както и предполагах, май нямам никаква ползва, слагайки го вечер, а обработвайки косата сутрин на изсъхнало. Sad Май пак ще се наложи да взема нещо, което да пръскам там на място. Може би именно това леко овлажняване преди е спомагало да не се изгаря така брутално косата.  Thinking

В тази връзка - и преди съм питала, ама пак да си попитам - освен на Кевин Мърфи можете ли да ми дадете идея за пръскащ се термопротектор, който да е лек в смисъла на нелепнещ и без фиксация?  newsm78

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 21:36 от ♥Пандичка♥

Общи условия

Активация на акаунт