Професионални серии за коса - 31

• 57 987
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • София

от утре може да започна да ходя само с права коса, но за сега не ми идва отвътре  Blush
А къдриците на снимката с дифузер ли са правени?

# 676
  • в 1001-та нощ
с преса  Blush - това имах предвид, като писах, че я ползвам на няколко месеца веднъж и не за изправяне, прави ме фризьорката  Blush но в къщи с моята преса; пробвала съм един два пъти сама - не е същото, по-удобно е някой друг да го прави - и по-бързо става и с по-малко поражения  Blush (предпочитаам да не добивам тренинг  Mr. Green )

с дифузера стават по-ситни и на по-тънки кичури

♥Пандичка♥  Rolling Eyes а може да си носиш и нещо за предпазване от топлина; дори да е леко  Blush

за кутикулата - на първо време се сещам за вита цимента или ампулките форсинтенз - те са двукомпонентни, на всяко ползване има една за кортекса и една за кутикулата (патентованото решение е top seal - запечатва люспите)

също така - Renew C  Rolling Eyes

повечето продукти за кутикулата имат за цел да пригладят люспите - които са се разрошили след боята, самите продукти са приглаждащи (с масло, силикон, вакса) и отнемат обем  Rolling Eyes

а колагеновата терапия на шварцкопф също е с фокус и над кутикулата - с ензимната фаза се почистват увредените участъци и после  с колагена се възстановява косъма, но не знам в София дали се прилага в пълния вариант  newsm78 може би в представителен салон на шварцкопф  Rolling Eyes

П.П докато напиша това - спирам и започвам поне 10 пъти, сори, акое по-разхвърляно, с времето мога да се сетя за още неща, а вероятно и другите ще предложат

довечера мога да огледам  Peace

# 677
Видяхте ли новите маски на Лореал в ЗР?

# 678
  • В мечтите
..дамм Simple Smile и има нови с каротин на IC..но като качество какви са?

# 679
Не знам,не съм ги ползвала,стана ми интересно някой тествал ли е нещо?

# 680
На Лореал ,доколкото видях едната е с масло от макадамия(за суха), а другата ленено семе(за боядисана).
А тези продукти с каротен и за мен са пълна мистерия, както и с чаеното дърво. Каротена знам се използва доста в слънцезащитните продукти?
А относно продуктите на Пинк, мисля че се водят по принцип за афроамериканки, което предполага естествено чуплив , твърд/сух косъм, предполагам на мен ще ми утежняват.
А за аргановата маска новата май някой спомена , че не е нищо особено?
Честно казано повечето нови неща на вид ми изглеждат като неща, които в Щатите или другаде се продават по супермаркетите..

# 681
Тази маска с аргановото масло в Шатите се продава за доста по малко от ЗР и както казваш  в супермаркетите ,че се продават,аз също мисля,че има нещо такова...

# 682
Тази маска с аргановото масло в Шатите се продава за доста по малко от ЗР и както казваш  в супермаркетите ,че се продават,аз също мисля,че има нещо такова...

И аз гледах в интернет, че доста от нещата са по 3-4 $ . Ако има доволни ще се радвам да споделят.Просто според мен това не са професионални серии за коса.

# 683
И за мен не са професионални продукти,а за тази цена ще ме извиняват ама не бих си купила  Crossing Arms

# 684
Продуктите на Aphogee също не са скъпи и са в този ценови диапазон, ама на доста от нас се харесаха.  Laughing
Не знам защо сме свикнали да съдим за даден продукт първо по цената. Това, че даден продукт е скъп не го прави най- добрия.
Аз се радвам, че от ЗР продължават да изненадват с продукти и различни марки.   bouquet

# 685
Да, и на мен ми допада това , че се развиват и зареждат и експериментират с нови неща. Затова и ще чакам отзиви ако има доволни.  Peace

# 686
  • в 1001-та нощ

натуралната серия на лореал съществува отдавна, може би просто в рибката не е зареждана, някои продукти бяха пробвани от съфорумки преди време и не бяха очаровани (с изключенеи на детските, ползвани за деца); имаше мазен ефект, по памет - повече масла, по-малко силикони и косата стои омазана, а не лесна за разресване  Rolling Eyes

но може да са подобрили формулите и желаещите да пробват  Blush

# 687

Честно казано повечето нови неща на вид ми изглеждат като неща, които в Щатите или другаде се продават по супермаркетите..

Така е, и са от частта за афроам. коса. Но то тук в супемаркетите вече и Керастас се продава  Laughing Понеже някой спомена и Афоджии, в сравнение с тези нови серии коментираните, тук Афоджии е около 2 пъти по-скъп от тях и се продава само в една верига магазини, които се водят специализирани за снабдяване на салони. АКо има някакво значение за някого, просто го подавам като информация.
Като са почнали с този малко странен внос, аз бих искала да видя да внесат Aussie, най-доброто за мен в ценовия диапазон 2-6$, и един от най-любимите ми шампоани въобще, без значение от марката.

# 688
Аз сравних цената на Афоджи продуктите, но мисълта ми беше, че са доста по- евтини от другите продукти в ЗР ( не новите серии), но въпреки цената се оказаха добри продукти.

# 689
За Афоджи не знам,мисълта ми беше,че са високи цените в ЗР,не че продуктите не са хубави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт