Професионални серии за коса - 31

• 58 051
  • 767
  •   1
Отговори
# 45
Feeling благодаря ти,че се потруди да ми изнамериш арганови изкушения Flutter Hug Сега се двоумя между маслата на Афоджий и аргана на Наши...искам нещо маслено.
Анч ти от кои масла почувства "напомпване"? Blush

Аз пък пак да похваля хидратиращия ш-н  на Кингсли Heart Eyes На супер изтощената ми дори в момента коса пак действа страхотно-разплита,хидратира,чуден аромат Heart Eyes Пак ще вземам. ooooh!

# 46
Мнение за хидратиращия шампоан на Афоджий от една нормална, нетретирана коса : много, много хубав. Няма утежняване, нито сплескване, т.е. не се прехидратирах, хем първият път като го ползвах измих и масла от косата си с него. 
Но хидратиращия балсам ми идва.. един такъв никакъв, попива ми в косата и все едно нанасям гел,  но той  е предназначен главно за след протеина, доколкото разбирам.. И може би функцията му е друга..   Както и да е, последният път  смесих известно количество от него с ампула масло от гроздови семки и стана по-подхранващ, резултата ми хареса.

# 47
Jacquline, след хидратиращият шампоан на Афоджий косата е хлъзгава, подхранена, гладка, оставаш с усещането, че не ти е нужна дори маска. Това е първият шампоан, който възстанови косата ми по- добре от някои маски и концентрати.

sladurka, слагах зехтин, тиквено масло и рициново, като рициновото е най- много. Мисля, че всичко е резултат от прилагането на протеини. Преди също съм ползвала масла, но правеха косата ми хвърчаща, сега не е така.
Явно намерих баланса между масла и протеини.  Wink

# 48
  • в 1001-та нощ
Airborne, балсамът и на мен не ми хареса  Confused

# 49
И на мен не ми харесва тоя балсам. След него косата ми е точно като "остъргана".

# 50
Чаровници, които отдавна списвате и следите темата, имате ли в записките си безценни информация за най-важните активни съставки в любимите ви продукти? Провокира ме шампоанът на Афоджий (хидратиращият) - тъй като и аз съм се строила в редиците на възхитените, се опитвам да намеря кое го прави толкова чудодеен. Досега само за протеините съм чела повечко, но овлажняването и поддържането на липидния баланс ми стават важни, явно понатрупах "пълнеж". Та има ли някое магично сложно наименование, което да търсим по етикетите, когато искаме пълноценна хидратация?

a.l.e.n.a - ще съм ти признателна за координати на дистрибутора

+ 1 за балсама, но след реконструктор, както си е по инструкция, и веднъж лятото след плаж го харесах много (след Node на Биодерма). Явно има качества, но трябва да го слагаме в правилната поредност, иначе и мен ме ядоса, убива добрите резултати на другарчетата си

# 51
aiki_ira,  какво е усещането от хидратиращия Aphogee? Много се чудя за тези продукти. Ще чакам с нетърпение да споделиш. Peace
Ще се радвам и да ми кажеш с каква коса си, за да сравня с моята.
Винаги ми е била тънка косата (но не от най-фините) със сравнително бързо омазняващ се корен,
а най-странното е, че на последък (от около 3 седмици) все едно не е моята коса, доста по-плътен ми стана косъма и омазняването вече не е в края на 2-рия ден, а чак на 4-ти Shocked

Шампоана на 1-вото слагане почти нацяло ме беше разочеровал (не ми хареса на мирис, доста сложих, а не го усетих както другите си шампоани, от които слагам много по-малко), но на 2-рото слагане направи хубава пяна и косата стана жива, почувствах я по-плътна, разплетена, но не хлъзгава, а просто с лекота прокарвах пръсти през нея. Хареса ми, а за цената си просто не очаквах такъв продукт и резултат. Rolling Eyes

Сложих от балсама доста щедро после (пак останах разочерована откъм миризма Crossing Arms)почти сигурна бях, че няма да ми бъде достатъчен и ще се наложи друга маска след това, но сложих една шапка после отгоре и постоях малко ( без да съм нагрявала), след като свалих шапката вече не мислех, че е нужна маска, минах и с ултрасоника - косата не беше лигава, а сякаш напомпана с вода - косъма ми доста плътен стана Crazy, аз още не мога да повярвам и съм доста объркана. На пипане е плътна като след протеина на Афоджий Shocked Shocked Shocked
Пак ще пробвам комбинацията скоро определено не знам какво да кажа, още съм втрещена Shocked  Blush Rolling Eyes

# 52
Airborne, балсамът и на мен не ми хареса  Confused
Не ни харесва, защото сме свикнали на по-мазничко и сочно, така да се каже Simple Smile Балсамът си е гола водица, буквално - хидратиращ, не подхранващ. Не разбирам от съставки и състави, но който може - нека го разгадае, ако желае Simple Smile

# 53
  • в 1001-та нощ
aiki_ira, възможно е да е напомпал протеина  Peace

като го ползваш още пъти при различни състояния на косата - ще имаш по-обективна и асна за себе си оценка  Peace

# 54
А с какво тогава може да се замести този балсам на ApHogee? Гледам, в рибката няма други балсами на марката. Или може би след шампоана да се сложи само реконструктор?
Не познавам добре ApHogee, ползвала съм само протеина в стъпки (балсама като втора), но не ми се стори нещо свръх. Сега обаче, като ви чета, може пак да пробвам.

# 55
  • в 1001-та нощ
аз ползвам 2 минутния р-р и след двустъпковия протеин и без него - директно след шампоана и преди финиша - без друга грижа с отмиване:

1. шампаон, протеин, 2 минутен р-р, финиш
или
2. шампаон, протеин, 2 минутен р-р, финиш

# 56
A на Афоджий някой пил ли е таблетките за коса?
http://www.amazon.com/APHOGEE-Nutritional-Supplement-Healthy-Day … ply/dp/B001EYCTAK

# 57
Отдавна се подсещам да споделя с вас едно клипче за ритуал Керастаз - бях впечатлена от количеството шампоан, което всъщност е достатъчно за такава грива. Допреди две-три години доста прекалявах с всякакви продукти, ненужно големи количества, а при Керастаз това директно вреди - тук също коментирахте колко силни са техните продукти:
http://www.youtube.com/watch?v=2zjea8tlqW4&feature=related
Скрит текст:
На същата мацка има още едно клипче - за Fusio Dose на Керастаз, също интересно:

http://www.youtube.com/watch?v=J0uoR8jkgVU&feature=channel
Аглая Епанчина - при мен първото ползване на Афоджий двустъпковия, на Deep Fuel на Redken и на K-Pak реконструктора на Джойко бяха отчайващо безрезултатни, но бях предупредена, ефект има след време и с постоянство. Опитай пак и бъди търпелива, преди да отхвърлиш продукт  Grinning Всъщност протеина на Афоджий го ползвам без балсам след и ми е добре, иначе все едно не съм сложила протеин, а съм се мила с шампоан за обем, ужасна хвърчаща и някак премита.

# 58
aiki_ira, възможно е да е напомпал протеина  Peace
като го ползваш още пъти при различни състояния на косата - ще имаш по-обективна и асна за себе си оценка  Peace
a.l.e.n.a за напомпването и аз си мисля, че е само от протеина, но нямам предвид точно сега, а по-принцип, защото косата ми започна  да се мени откакто добавих протеин в грижите (началото на ноември) и оттогава страшно се промени, но последните седмици най-много.

Шампоана и балсама и моята идея е да ги пробвам при различни състояния на косата сега е доста рано да си правя изводи за тях. Просто като за първо ползване съвсем не очаквах точно такъв ефект Shocked
Airborne, точно така чувствам балсама - хидратация, а не подхранване Thinking и ми хареса, аз за подранване разчитам на други неща в момента. В балсама може да се изкуша да сложа малко есенциални масла, че много си ги обичам Mr. Green, за да видя и с тях как е Blush

# 59
Малко оффтопик от мен.. Толкова много продукти, чак се обърквам. Направо ми се иска да плащам на някого за лични консултации и подбор на продукти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт