Професионални серии за коса - 31

• 58 011
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Пробвах маслената маската на Лакме от лечебната серия therapy за суха коса - repair. Такава маска досега не бях ползвала. Самата маска е доста гъста, плътна. Харесва ми, определено придобиваш чувство за дълбоко овлажнена коса, все едно вкарва влажност, както си пишеше и в описанието. Тази маска е силно парфюмирана - сложих си финиши, изсуших, но още си миришеше на нея.
Аз не се сещам някой да е давал толкова добър отзив за тази маска и ме заинтригува Thinking, ако може ще помоля по-нататък пак да дадеш отзив за нея Praynig. В момента не ми е нужна такъв тип и не бързам, но просто я бях отписала съвсем, след негативен отзив за нея.  bouquet

Аз никак не съм доволна от маската  Naughty Ползвам я с маслата на APHogee и с тях гооооте долу става. Много повече ми хидратира и подхранва балсама на APHogee. Мога да я сравня с маска от супера  Embarassed

Да се впиша и аз към доволните от хидратиращия шампоан на APHogee  Heart Eyes Повече ми харесва отколкото Philip Kingsley Moisture extreme, а и цената е бая по -добра  Hug

# 91
Някакви отзиви за това арганово масло ? Разбрах,че на Feeling и утежнява,ще се радвам и на други мнение,предимно като маслена маска преди ш-на искам да го ползвам.

Моето арганово масло не е това. Просто само това е останало в Рибката. Не знам защо не зареждат пак. Аз взех моето още през лятото, в деня, в който ги заредиха.   Laughing
Ето го:

# 92
Все пак поръчах есенциалните масла на Афоджий. А днес ходих да ми оберат връхчетата и забърсах една маска с арганово масло,не мога да се спра ooooh! ooooh!
Feeling, не си само ти така. Това,обаче трябва да спре.
Много ми се ще Miss Nellie да се включи и да погледне състава на маската,която си взех. Струва ми се,че наименованието само и е гръмко-маска с арганово масло и златни кристали от слюда. Поставам състава за всеки случай:

Aqua,Cetearyl alcohol,Cetrimonuim Chloride,Argania Spinosa Kernel Oil,Mica,Cl 77891(Titanium Dioxide),Citric acid,Cl 77491(Iron Oxides),Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,Linalool,Hexyl Cinnamal,Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde,Parfum

# 93
  • в 1001-та нощ
днес цял ден  bowuu аха да споделя за Joico K-Pak Revitaluxe Bio-Advanced Restorative Treatment и нещо на някъде ме отнася  Blush Heart Eyes

първите ми впечатления (както и очаквах) са, че е дълбоко-хидратиращ - много повече от остро-протеинов  Peace

понеже имах нужда от протеин и повече то месец на бях правила Афоджи - имах нужда от него, да ползвах маската след Афоджи протеина и косата ми е супер хидратирана; ще пробвам след време пак, самостоятелно, но до тогава ще има и още отзиви  Peace

# 94
# 95
Здравейте,

не получих отговор от вас относно питането си в предната тема. Явно въпроса ми е бил или тъп или сложен или пък вие сте преценили, че искам да ми се "снесе" информация наготово без да си мръдна и малкия пръст да прочета относно питанията си. Е, прочетах и преди и след това не успях да се реша да си взема нищо на Kerastase. Не ми се рискуваше. Взех си изпитаната серия на Loreal Absolut Repair - шампоан, маска, балсам, спрей.

Ще продължавам да ви следя. Хубава вчер!   bouquet

# 96
И аз съм доволна от лореал, специално тази серия, но керастаз ми харесва 10 пъти повече.  Heart Eyes
Момичета, в рибката е свършил 2 минутния реконструктор от 12лв. дали скоро пак ще има зареждане?  Praynig
Ако някоя иска да се раздели с такова количество, да ми пише. Нямам нищо за размяна, мога да предложа само пари.  Blush

# 97
днес цял ден  bowuu аха да споделя за Joico K-Pak Revitaluxe Bio-Advanced Restorative Treatment и нещо на някъде ме отнася  Blush Heart Eyes

първите ми впечатления (както и очаквах) са, че е дълбоко-хидратиращ - много повече от остро-протеинов  Peace

понеже имах нужда от протеин и повече то месец на бях правила Афоджи - имах нужда от него, да ползвах маската след Афоджи протеина и косата ми е супер хидратирана; ще пробвам след време пак, самостоятелно, но до тогава ще има и още отзиви  Peace

a.l.e.n.a, на кое казваш Афоджи протеина? Започвам да се обърквам..... Shocked

Май се сетих - протеин в две стъпки, нали?

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 16:06 от Jacquline

# 98
И аз съм доволна от лореал, специално тази серия, но керастаз ми харесва 10 пъти повече.  Heart Eyes
Момичета, в рибката е свършил 2 минутния реконструктор от 12лв. дали скоро пак ще има зареждане?  Praynig
Ако някоя иска да се раздели с такова количество, да ми пише. Нямам нищо за размяна, мога да предложа само пари.  Blush

Може и аз да остана доволна. Но се чудех какво да си поръчам, дали ще е подходящо за моята коса, защото на повечето места пише, че са много силни и концентрирани продуктите и ако не избереш подходящите за твоята коса, рискуваш да олекнеш с около 150-200лв. Мисля да пробвам с мостри, до тогава ще ползвам изпитаното  Wink

# 99

Може и аз да остана доволна. Но се чудех какво да си поръчам, дали ще е подходящо за моята коса, защото на повечето места пише, че са много силни и концентрирани продуктите и ако не избереш подходящите за твоята коса, рискуваш да олекнеш с около 150-200лв. Мисля да пробвам с мостри, до тогава ще ползвам изпитаното  Wink
Насочи се към нутритив серията. КОнцентрирани са, да, но не прекалено, просто са по-силни и добри от лореал например.  Peace
Виж в темата за размените, доста често там се предлагат и малки количества за размяна.

# 100

Насочи се към нутритив серията. КОнцентрирани са, да, но не прекалено, просто са по-силни и добри от лореал например.  Peace
Виж в темата за размените, доста често там се предлагат и малки количества за размяна.

Благодаря   bouquet След като изхабя серията на Лореал, която ще ми стигне за 3 месеца сигурно, ще пробвам на 100% и ще споделя и в темата. Между другото много съм доволна от ампулите на Loreal Absolut Repair Simple Smile

# 101
  • Велико Търново
 Аз се включвам,за да похваля една комбинация,която направих днес Wink
  Шампоан за обем на Чи+ маска Инфра на Чи+ коприна на Чи PeaceДоволна съм-много повече от резултата след Дийп кеър Confused А аромата....ммм...божествен Heart Eyes
   Jacquline ,това е протеина на Афоджий - http://zlatnaribka.com/protein-v-dve-stypki-za-silno-iztoshtena- … -ml-424-3399.html  Peace

# 102
Кои - реню С или рипеър В?

# 103
*Biskvitka*, благодаря... Peace сетих се аз кое е, ама да питам първо...

# 104
Jacquline, да, това е протеина на Афоджий.   Peace

Vividas, аз прочетох поста ти в старата тема, но не видях да посочваш какво очакваш - хидратация, оздравителна терапия, приглаждане(тук ми направи впечатление, че ползваш Абсолют-а, който е много отнемащ обема, а търсиш обем   newsm78   ).
За Керастаз и аз знам, че са концентрирани, но да пада коса от това не ми се вярва. По-скоро непоносимост към съставка.    newsm78
Твоята приятелка, която ползва Керастаз не може ли да ти даде доза за проба?
Несериозно е това, че никой не е искал да помогне.    Peace

Общи условия

Активация на акаунт