Професионални серии за коса - 31

• 58 028
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Някакви отзиви за това арганово масло ? Разбрах,че на Feeling и утежнява,ще се радвам и на други мнение,предимно като маслена маска преди ш-на искам да го ползвам.
Feeling ми даде добро предложение за Наши,но ще поръчвам и друго от рибката и искам да комбинирам нещата. И тъй като съм си колеблива се чудя последно в кошницата дали да сложа от есенциалните масла или аргановото Crazy
Момичета погледнете в темата за размяна какво съм пуснала,ще ми се да пробвам хидратиращия ш-н на Афоджий,но не искам да го поръвам,ако не съм съвсем възхитена,защото сега имам няколко ш-на,а и хидратиращия на Кингсли ми харесва много,но не дава това магическо усещане,което описвате всички Shocked

# 76
  • в 1001-та нощ
grrrl, аз бих ползваал делиаккт колор и после р-ра наАфоджи  Peace

*dreamer*  Hug стискам палци и чакам с нетърпение отзиви  Blush Heart Eyes

# 77
Feeling благодаря ти,че се потруди да ми изнамериш арганови изкушения Flutter Hug Сега се двоумя между маслата на Афоджий и аргана на Наши...искам нещо маслено.
Имам и двете - те са си съвсем различни. Вземи си това в зависимост дали искаш финиш или терапия  Peace.
Афорджи се използват при миенето, Наши като финиш (аз не бих ползвала Наши като терапия при миене, макар да пише, че стават, абсурд Афорджито като финиш). Маслата на Афорджи на мен ми дават доста блясък, косата живва, за изтощена, суха или дълга коса перфектни. Маслото на Наши (което освен арганово, съдържа и ленено масло) съм го ползвала вкъщи само 2 пъти и слагах по-малко, уж да не пресоля, та не мога да преценя категорично още. Само знам, че мирише много силно Laughing! Като имам повече впечатления ще пиша.

Пробвах маслената маската на Лакме от лечебната серия therapy за суха коса - repair. Такава маска досега не бях ползвала. Самата маска е доста гъста, плътна. Харесва ми, определено придобиваш чувство за дълбоко овлажнена коса, все едно вкарва влажност, както си пишеше и в описанието. Тази маска е силно парфюмирана - сложих си финиши, изсуших, но още си миришеше на нея.

# 78
*dreamer* въобще не съм обитчива. Не си ме засегнала, може би аз неправилно се изразях Hug

# 79
  • София
Презапасих се с термозащитни продукти. Купих си 2 бр. цимент термик и едно мляко хрома рич от lookfantastic когато имаше 15% отстъпка. А всъщност почти не ползвам преса и сешуар, та няма да ги изразходя скоро...
Ако някоя от вас има нужда от цимент термик може да ми пише на ЛС Simple Smile

# 80
Пробвах маслената маската на Лакме от лечебната серия therapy за суха коса - repair. Такава маска досега не бях ползвала. Самата маска е доста гъста, плътна. Харесва ми, определено придобиваш чувство за дълбоко овлажнена коса, все едно вкарва влажност, както си пишеше и в описанието. Тази маска е силно парфюмирана - сложих си финиши, изсуших, но още си миришеше на нея.
Аз не се сещам някой да е давал толкова добър отзив за тази маска и ме заинтригува Thinking, ако може ще помоля по-нататък пак да дадеш отзив за нея Praynig. В момента не ми е нужна такъв тип и не бързам, но просто я бях отписала съвсем, след негативен отзив за нея.  bouquet

За маслата на Афоджий редовно и аз пиша, споделям напълно твоите усещания към тях Hug. И аз ползвам само след шампоан в маска Naughty.
За преди шампоан зехтин и рициново масло главно добавям в някоя маска, за да нанеса по-добре.
Есенциални също съм слагала преди шампоан, но ако нямам чак толкова нужда от подхранване.

# 81
  • В мечтите
Момичета,някой да е ползвал нещо на тази марка John Masters и по-специално това http://www.feelunique.com/p/John-Masters-Organics-Herbal-Cider-H … -Clarifier-236ml? Peace

# 82
Искам да опитам някоя серия за обем. Нямам никакъв опит . Препоръчайте ми  Praynig

# 83
  • в 1001-та нощ
опиши си косъма, косата (фин/плътен косъм, дължина, стиизиране, третиране ....)

иначе на първо четене - огледай серите за обем на лакме, лореал (волюм експанд) и керастаз

ще ти е нужен и подходящ финиш - според стилизирането  Peace

# 84
Да ,на финиша най-много държа  !
Косъма ми е нормален към фин ,косата гъста .Дължина до средата на гърба.Изрусявам се със силен окислител. Не я третирам по никакъв начин ,дори и сешоар не ползвам. Редовно ,дори често правя терапии,маски ...ампули.

# 85
  • София
Пиша с малко забавяне, но да се похваля с новодошлите ми продукти.
Шампоан за изтощена коса и 2 мин. р-р на Афорджи - с първото миене останах доста впечатлена  Grinning Grinning Grinning
Ампулата ботокс - края на седмицата ще слагам и ще споделям резултати.
За жалост останах разочарована от http://zlatnaribka.com/zashtiten-spreji-s-keramika-chi-iron-guar … -ml-275-2009.html и го пуснах за размяна.

# 86
Гледам,че двуфазния серум на Керастаз Архитект го няма в рибката,тамън мислех да си го поръчвам и .....та предполагам,че някои от вас го имат,бихте ли казали струва ли си ?

# 87
Малко по-рано днес попитах какво да използвам след Renew C. a.l.e.n.a бе така добра да ми отговори с предложение   bouquet

Та, намазах се аз с концентрата, след малко влязох в банята с идеята за Delicate Color + р-р, но се оказа, че сестра ми си е краднала шампоана  Crossing Arms И на своя глава измих с APHogee за изтощена коса, после р-р APHogee. Оставих косата да изсъхне сама. Още докато беше влажна я усетих страхотно - жива, обемна, плътна. Връхчетата ми бяха малко по-сухи, но напръсках щедро с L2 и намазах с кристали Lakme Deep Care (двойна на обикновената доза, която прилагам) и се оправиха нещата. После пръснах с лилавия термозащитен за преса на Lakme, изправих и... Воала! Разкош и половина. То не е блясък,  плътност, баланс между обем и пригладеност, умерена мекота... Нямам думи. Даже "щръкльовците" (напоследък косата ми расте като луда) се попригладиха от самосебе си  Crazy

# 88
  • в 1001-та нощ
браво   bouquet чудесно си се справила, а ето, че и Съдбата се е намесила да те насочи  Blush

Ivaila1302 - зависи какъв обем очакваш да получиш  newsm78 понеже косата ти е гъста - дали очакваш уплътняване на косъма - да стане по-дебел, или въздушен обем, да на клепва по скалпа ....

от сериите за обем бих степенувала така:

1. керастаз
2. лореал
3. лакме

като ан лакме е по-особена - шампоанът напомпва косъма, маската леко обира тежестта и накрая пяната или спрея уплътняват добре косъма, на на ми харесва, но е специфична;

за добър обем също препоръчвам колагенови продукти и съчетаване ан протеини с добра хидратация - постига се във времето с натрупване и постоянство  Peace

# 89
  • в 1001-та нощ
...
Момичета погледнете в темата за размяна какво съм пуснала,ще ми се да пробвам хидратиращия ш-н на Афоджий,но не искам да го поръвам,ако не съм съвсем възхитена,защото сега имам няколко ш-на,а и хидратиращия на Кингсли ми харесва много,но не дава това магическо усещане,което описвате всички Shocked

точно в размените някой бе пуснал хидратиращия на Афоджи - погледни пак на последните 2-3 странички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт