Професионални серии за коса - 31

• 58 076
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
на мен не ми отежнява  Peace

# 256
  • София
на мен не ми отежнява  Peace
благодаря  Hug ще се поръчва значи, чак и на маската й се позачудих  Mr. Green

# 257
  • София
Аз искам да попитам тези, които ползват ултрасоник преса - забелязали ли сте, че с някои продукти докато пресата минава по кичура се чува едно жужене, а косата като че ли скърца.
Но само с някои продукти - при мен това са еластизайзера, Revitaluxe, протеиновата терапия на МШ....та се чудех от какво се издава тоя звук, дали това означава, че продуктът прониква по-добре в косъма отколкото други продукти, при чието ползване косата не "свири" така  newsm78

# 258
  • в 1001-та нощ
свири, когато има ефективна хидролизация  Peace

капни мъничко вода и доближавай двете дръжки, без да стискаш докрай и виж как преди да се опрат - на милиметри разстояние - водата се събира ан топче, което подскача и "цвърчи", това е от УЗ - хидролизата - ако има маска, то тя се "разпрашава" на много фини частички, които да приникнат

аз затова съм споменавала, че не всеки продукт хидролизира така (може частичките  него да са достатъчно раздробени), но в тези случаи ИЧ отварят косъма без да го увреждат за пълноценно поемане на продукта - за мен и в двата случая е удачно да се ползва  Peace

-Alien-  Peace и маската не ми отежнява, но не я ползвам на последователни измивания - редувам я  Peace

# 259
Снощи изпробвах коприната и спрея на милкшейк.
За коприната няма да говоря, вие всички си знаете, ще я поръчам. Дори май от страх да не прекаля сложих прекалено малко, буквално 3 капки, но другия път ще сложа още мъничко, но само по краищата.
За милкшейк сега, това чудо какво точно съдържа? Млечни протеини ли що ли и в какво количество са?  newsm78
Вчера се измих, подсуших и започнах да пръскам обилно, но наистина много обилно напръсках, косата ми подгизна  Laughing , обаче в момента, в който напръсках усетих невероятно омекотяване.  Shocked
Имам предивд мекота, която не съм постигала с никой продукт, нито с отмиване, нито без.
Иненадана съм, защото повечето мнения са, че е слаб продукт, а и като такъв го дават, за нормална до леко суха коса.  newsm78
Или моята коса понася отлично някоя съставка от този продукт или не е толкова суха, колкото си мисля.  Rolling Eyes
Косата ми днес беше невероятно разплетена, изобщо съм много изумена, пак ще пиша след още известно време изпозлване, дано имам все такива резултати.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
За кой спрей на МШ става дума? Simple Smile

# 261
# 262
  • в 1001-та нощ
 Hug Heart Eyes

С няколко думи - за нормална към леко суха коса или третирана, улеснява разресването по-добре от други балсами и маски; за оптимален баланс на влага отвътре и защита отвън; млечните протеини, плодови екстракти, специален силикон и хидратиращи и кондициониращи агенти връщат жизнеността и придават блясък и изключително леко разресване.  Integrity 41 и витамин Е гарантират запечатването ан цвета

подробно състава: water, polyquaternium-22, cetrimonium chloride, polyquaternium-7, PEG-40 hydrogenated castor oil, hydrolyzed milk protein, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed casein, honey extract, frangula alnus bark extract, carica papaya fruit extract, vaccinium myrtillus fruit/leaf extract, helianthus annuus seed extract, sodium cocoyl glutamate, propylene glycol, amodimethicone, trideceth-12, butylene glycol, sodium methylparaben, imidazolidinyl urea, disodium EDTA, benzophenone-4, citric acid, benzyl alcohol, parfum

# 263
Не разбирам почти нищо попринцип, но състава ми изглежда много добре.  newsm78
Масла, млечни протеини...
Потвърждавам за цялото описание на продукта, което ти си копирала.  Heart Eyes Heart Eyes
Ти си виновницата, да знаеш.  Hug

# 264
  • в 1001-та нощ
 Blush  Embarassed Heart Eyes

под лек продукт имам предвид, че на отежнява и не слепва, не сплесква косата  Peace

# 265
anonimnite, след мнението ти ми стана още по-любопитен спрея. Тъкмо видях, че днес са ми го изпратили. Малко бавничко    newsm78   , но се надявам да пристигне бързо.    Party

Lodsi и при мен жужи с посочените от теб продукти. Явно ампулите като цяло са по-добре хидролизирани, защото при тях не ми е жужало никога - нито при керастазките, нито при МШ. 

-Alien-, зависи от количеството. При умерена употреба и аз мисля, че няма да утежни. Не знам тези от вас, които ползват флуида по колко изпомпват. Аз лично изпомпвам двукратно, без това да утежнява косъма ми. 

Пандичка, млечната ползвам. Писала съм доста и за нея. Не знаех обаче, че е по-леката. Следващия път ще взема йогурта, щом Алена казва, че е по-маслена. Заплюла съм и аргановия шампоан на марката.   Crazy
Ужас...
А уж си бях поставила ограничение на покупките.   Blush

Алена, благодаря за състава на спрея!      bouquet

# 266
  • в 1001-та нощ
и аз чакам интензивните шампоан и маска (за възстановяване на третирана коса), както и шампоана за задържане на цвета

аз от край време си ги харесвам - милк шейк  Blush

# 267
и аз чакам интензивните шампоан и маска (за възстановяване на третирана коса), както и шампоана за задържане на цвета

аз от край време си ги харесвам - милк шейк  Blush

Може ли линк към продуктите?      bouquet

Ох, ненаситна работа...   Tired   Blush

# 268
# 269
Ще менкаме и още как.    Hug      bouquet

Общи условия

Активация на акаунт