Професионални серии за коса - 31

• 58 028
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
  • в 1001-та нощ
малко на тагадък прочетох отзива за джойкото - и ти го усети хидратиращ - до колкото улових идеята  Rolling Eyes Embarassed аз това и очаквах в интерес на истината  newsm78 а deep penetrating  ... ми се видя супер слаб  Rolling Eyes Embarassed newsm78

# 271
Да, определено дълбоко хидратиращ, без това да утежни косъма. В интерес на истината обаче, косъмът стои доста по-изправен от обикновено, след като бъде оставен да съхне сам. Просто се е слегнал, добре напоен е.
Още, когато минавах с ултрасоника усетих, че косата сякаш изпи всичко. Много малко падна в канала след измиването.
Другото, което ми направи впечатление е, страшно гъстата консистенция на продукта, което го прави много икономичен - мазах, мазах здраво и накрая все едно нищо не бях взимала от кутията.
Усещам, че ще се превърне в любим продукт.   Heart Eyes

# 272
  • в 1001-та нощ
и аз обичам по-гъсти продукти  Hug

при мен си отиде доста  Blush но и аз обичам да е богато, като при мен колко продукт отива зависи колко съм подсушила косата след шампоана - ако е по-влажна - отива по-малко

# 273
  • София
Благодаря ви, a.l.e.n.a. и Feeling, аз си обяснявах жуженето не само с по-добрата хидролиза, но и с по-доброто проникване на продукта. А явно не е така и всички продукти проникват в косъма еднакво добре с ултрасоника. Много се радвам на тая си покупка, толкова си заслужава  Heart Eyes Heart Eyes

# 274
Момичета,от какво се получава изтъняването на косата на половината косъм ?  newsm78

# 275
  • в 1001-та нощ
в какъв смисъл? от средата до края на косата ли?

# 276
Не точно средата ама някъде там

# 277
Аз днес сутринта си направих един бъркоч Laughing есенциални масла със затопляне преди ш-на,измих после с противокосопадния на Лакме, подсуших леко с кърпа,сложих една ампула ботокс,запечатах с новия Джойко,после лимонов сок за запечатка,тиги топчицата малко и малко коприна. Резултатът при мен е уплътнена коса,дооста обем,жилава. Хареса ми комбинацията,но при все всичко омекотяващо и хидратиращо,което сложих не усетих Джойкото дълбоко хидратиращ Thinking

# 278
  • в 1001-та нощ

вероятно в резултат на третиране - боя, преса ... или когато е израствала тази коса е имало вътрешна причина да израства по-слаба  newsm78

# 279

вероятно в резултат на третиране - боя, преса ... или когато е израствала тази коса е имало вътрешна причина да израства по-слаба  newsm78
Не е боядисвана,ама с пресата е всеки ден,пък може и вътрешен проблем да е някакъв,единия от хормоните е с високо ниво

# 280
  • София
Аз сега съм се намазала стабилно с рициново масло и масло от карите и нагрявам под шапка, после мисля с хидратиращия на Афоджии, но май първото миене ще ми е с Дийп кеър да отмие хубаво маслата. ще видя как ми е косата след Афоджии и може да пропусна маската и да мина директно към финиша- зелен чай и арган Simple Smile

Някой ме беше питал назад какъв ми е аргановия серум- на Фармавита е, не е чист арган, серум е и има и силикони, ако има интерес ще препиша състава да го разгадае, който може Wink
На мен не ми отежнява никак, не води и до по-бързо омазняване, но пък моята коса носи доста на "тежки" продукти, сухичка е и ги направо ги гълта, имам още да поработя над хидратацията.
В листовката на серума пише че може и преди къпане да се ползва(аз не го правя, ако ще се мажа с масла преди това предпочитам нещо по мазничко), преди изсушаване и след изсушаване( аз го ползвам и по двата начина, по-обилно преди сешоар и много пестеливо след, ако крайщата са се разхвърчали, само колкото да ги приглади).

Вие ползвате ли различни шампоани на едно миене и дали е удачно?
Помня че Анч и Алена бяха спонемавали че мията скалпа с един, а дължините с друг, но идеята ми е на първо измиване нещо по- силно отмиващо, а второто нещо хидратиращо или пък подхранващо.

И докато си седя с маслата, се чудя какво да забърша от сайта на Бюти експерт, Nashi  са ми доста изкушаващи. Blush

# 281
  • в 1001-та нощ
правех точно така, когато ползвах масла, първо дори масов шампоан - на мъжа ми - някаква нивеа, хед енд шоулдърз ...и после мой шампоан

аз и сега на 2 измивания ползвам различни шампоани - както преценя, примерно матрикс биолаж - подсилващ - на цялата коса (вкл. скалп и дължини) и после матиращия текниа на лакме  Peace или сатен на керастаз ...

според мен добре си замислила как да действаш  Peace

# 282
  • Пловдив
Здравейте!!!

Чудя се с какъв бустер да съчетая ампулата с цимента  newsm78? Зелен или лилав?

Някой ползвал ли е маската за зряла коса на Керастаз? Отзиви има ли?

bouquet

# 283
  • в 1001-та нощ
лилав  Peace

# 284
Момичета Hug, на какво може да се дължи заплитане на връхчетата на косата само след употреба на еластисайзер имате ли някаква идея? newsm78 Преди ми се получаваше след екстрийм варианта и понеже още нямах много опит с продукта го отдавах на сухите си връхчета, после скъсих дължината и от нищо нямах заплитане докато пак не ползвах есктрийма. Мислех, че ще е само от него, но ми се получава и от обикновената  версия, а иначе много блясък придава на косата и нагоре е много хубава Flutter, обаче връхчетата се заплитат  ужасно и се разваля цялата друга хубост Rolling Eyes.

Иначе искам да споделя, че съм много доволна от ефекта след смесване на маска Дийп Кеър с Интенс рипер Flutter. Имам доста от Интенса, но го използвам доста рядко, защото не чувствам нужда, от друга страна от Дийп Кеър маската усещам косата някак пресушена, особено, ако използвам сешоар, а аз рядко не използвам Blush. Та реших, че искам нещо средно като ефект от двете маски и наистина се получи каквото очаквах – хем хлъзгава, почти лигава коса идеално разплетена, хем след изсушаване си има обем и я чувствам подсилена и по-твърдичка. Май ще продължа да си ползвам  Дийп Кеъра само като смес с нещо друго  - имам и други идеи Crazy Blush.

Преди време някой се беше похвалил, че е взел този сешоар http://hair2007.bg/popup_image.php?pID=1099 – моля, ако може на ЛС да ми даде отзиви мисля да го поръчвам съвсем скоро  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт