Професионални серии за коса - 31

• 58 017
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
sweety Simple Smile  Blush  2 мин р-р на Aphogee ли ползва или 2 стъпковия протеин  Rolling Eyes
2 мин р-р на Aphogee Hug(продукта е с кератин,моя грешка Embarassed)

# 346
  • в 1001-та нощ
sweety Simple Smile  Blush правилно го беше написала, но ми звучеше невероятно  Shocked

явно ти е нужда дълбока хидратация, хубаво е да помислиш за еластисайзер, ботокса - непременно, шампаон и балсам на пол мичел с масло от чаено дърво, хвалят хидратиращите продукти ан джойко и филип кингсли  Blush

аз бох добавила и продукти от линията нутритив на керастаз, ако имаш възможност  Blush

...  Вяроятно трябва да въведа и хидратираща грижа,налична ми е маската на Кюн с арганово масло.Та тя добра ли е като вариант? ...

добра е като вариант  Peace Heart Eyes

# 347
  • Варна
 Да споделя какво сътворих днес Laughing Ботокс ампула и 10мин.под шапка,след това запечатах с маската Ейдж Речардж и минах с терапевтичната преса,пръснах малко от L2 на Лакме и още 10мин. със шапка.След като отмих пак пръснах с L2 и изсуших с термичния цимент на Керстаз.
Резултата страшно ми хареса.Косата е плътна,мека,но жилаво мека.Никаква сухота и е страшно напомпана.Всъщност за първи път усещам така осезаемо този така наречен ботокс ефект.Дори като си хвана отзад косата на опашка имам чувството,че е по-дебела от обикновено.
Следващия път ми се иска да пробвам ботокса с нещо по-хидратиращо.Може или с Инфрата на Чи или с Лакме Deep Care.

Не мога да си обясня,защо Deep Care я дават силно хидратираща маска,а при мен и други момичета действа изсушаващо.Коя може да е тази съставка,която действа така на някой коси?Нали е хидратираща newsm78
Може ли да е от клетъчния цимент?
В Ейдж Речардж пише,че има вита цимент,но никога не ми е действала изсушаващо или втвърдяващо,напроти много я харесвам дори.
И ако е така то каква е разликата м/у клетъчен цимент и вита цимент Mr. Green

# 348
  • София
Вижте каква оферта са пуснали от Гработо
http://grabo.bg/sofia/terapiia-za-kosa-integrity-plius-podstrigv … oar-za-23lv-0gq5g

# 349
  • в 1001-та нощ
терапията е много добра и омекотява  Peace

# 350
Момичета, предлагат ми някакви продукти на Nioxin. Не съм ги чувала.. мнения за тях?

# 351
Следващия път ми се иска да пробвам ботокса с нещо по-хидратиращо.Може или с Инфрата на Чи или с Лакме Deep Care.
Хубаво е,че се радваме само на добри резултати тези дни Hug
От двете маски аз имах много добър резултат с Инфрата на Чи и мисля да си остана на нея след ботокс  Whistling С Дийп Кеър съм пробвала преди и даже съм писала - аз ефект от ботокса изобщо не усетих, след като сложих от тази маска след него Crossing Arms Маската Дийп Кеър и на мен ми действа пресушаващо, не знам защо, а колкото и да гледам състава нямам знанията, за да определя от него Blush, просто вече внимавам кога я слагам, а последния път я смесих с малко Интенс рипер и бях много доволна - точно каквото исках се получи Mr. Green

# 352
  • Пловдив
Здравейте!!!

Снощи направих една хидратираща процедура и аз. Измих със ш-н Фитовал, после към маската Инфра на ЧИ добавих зехтин и минах с ултрасоника, измих с ш-н ЧИ пак от същата серия, но не сложих след това балсам или маска, не усетих нужда. За финиш малко от спрея на ЧИ и коприна. Хареса ми резултата  Simple Smile. Ще продължа да добавям зехтин, но сл. път ще ползвам ш-н и балсам на Афоджии. Тази сутрин не си направих "вафлички" за обем, пропуснах ги, само малко изправих бретона и фиксирах с лак за коса. Ще се постарая да огранича временно пресата. Последно време косата ми има повече обем от преди  GrinningВие дългокоските, как си докарвате обем в корена? Аз имам една пяна на Р.Ф, но някакъв забележителен ефект не постигам с нея, така ми застоява в шкафа.

# 353
  • в 1001-та нощ
Момичета, предлагат ми някакви продукти на Nioxin. Не съм ги чувала.. мнения за тях?

ползвала съм скалп терапиите им и съм доволна, все още ми се мотае един скалп ексфолиант  Blush който мисля бях пуснала в размените  Blush

# 354
  • в 1001-та нощ
аз да обобщя последните си експерименти от миналата седмица

специално с реверанс към Dusty_Wind - за луксозната кашмирена маска с колаген на Шварцкопф - не я усетих толкова силно, както колагеновата терапия на Шварцкопф  Rolling Eyes

обаче от мои наблюдения, колагенът изпъква добре при натрупан протеин, а сега не бях така

да споделя отзиви и за комбинацията - подсилващ шампоан матрикс биолаж, ампули за подсилване и задържане на цвета - минати с ултрасоник + подсилващ балсам матрикс биолаж и пак ултрасоник = повтвърдена коса  Blush

# 355
Да споделя. В събота реших да направя много маслена маска, защото: два дни по-рано установих, че колкото и прекрасна да ми беше коста от ампулата Керастаз, след като напръсках с гадния термопротектор на Лакме и в работата единия ден ме изсушиха, а на другия начупиха с преса, в някои части краищата ми отново станаха като изгорели!!!  Shocked #Cussing out Най-накрая май разбрах от какво ми се беше получил онзи ужасяващ ефект, който мислехе, че е само от прекаляване с протеини... Е май не е било САМО от протеините! Confused ТА намазах си краищата със стимуланта на Икаров (само тези масла имах), и постоях 10тина мин. със шапка. После измих със силно измивния на Чи и намазах обилно с маска Лакме Дийп Кеър. Получи се ужаен за мен резултат, който обаче не ме учуди.  Confused Естествено косата ми стана изключително мека, но тотално слепна и стана почти все едно не я бях мила. Та повече тази грешка с тоооолкова голямо количество масла, пък и тооолкова много маска Дийп кеър няма да правя.  Naughty Rolling Eyes

Алена, мерси за инфото за двете МШ маски.   bouquet А от кой сайт имат доставка до БГ? Колко струва и в пощата или на митницата се получават?  newsm78

# 356
  • в 1001-та нощ
ФЮ или ЛФ имат, аз съм поръчвала и от hairsupermarket, а сега последния път през beautybay, но с посредник  Blush

# 357
В ЛФ и ФЮ имат налична само йогуртовата, та за това питах за други места. А от тези другите два  сайта каква е цената на доставка и къде доставят поръчките?

# 358
  • в 1001-та нощ
от hairsupermarket идват в пощата - английски сайт е  Peace

доставката до БГ беше към 5 паунда, а до UK около 2 паунда и 2-3 лв за посредник (зависи кой посредник ще избереш)

с beautybay до скоро имаше безплатна доставка, но не доставят до БГ и пак с посредник - ще имаш около 2-3 лева

можеш да изчакаш да заредят  Blush

# 359

Терапията наистина е много добра.    smile3521
Подходяща е, ако търсите сатенен ефект за косата си.   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт