Професионални серии за коса - 31

• 58 099
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Най-вероятно така е станало  Tired Благодаря   bouquet

# 451
Здравейте,
Не съм писала отдавна, но все още събирам проф.продукти и ще мине време, докато си създам впечатления, които да споделя. Доволна съм от продуктите на Афоджий, които ползвам в момента - дълбоко хидратиращите.
Знам, че ми дадохте доста насоки за моята коса, за което благодаря  Hug , но ще помоля да ми препоръчате конкретен продукт - специално финиш, за приглаждане на косата. В момента успях да я поумекотя, но стои някак хвърчаща... Ще очаквам мненията ви, момичета.

# 452
  • София
Изчетох цялата тема, да се информирам за новостите, защото съм зациклила на Интенс репер серията (шампоан и маска) и си ги ползвам от години.

Та - поръчах този шампоан http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html
и коприната на Чи.
Както и маската Ейдж сюприм на ЛП http://zlatnaribka.com/maska-za-ukrepvane-na-kosata-loreal-age-s … -ml-240-1828.html

Тъкмо ми свършиха всички видове финиши и реших да пробвам коприната.
Незнам дали от постоянната употреба на едни и същи неща или от друго, но косата ми е вяла, без живот. Има нужда от нещо, но не знам от какво.
Ако някой може да ми съдейства да я съживя, ще се радвам!
Права е по природа, тънък косъм, боядисвана с години с безамонячна боя, омазняване в корените на 3-4 ден (но не я изтрайвам до толкова, защото пък форма губи още на 2рия и я мия заради това) сешоар - всеки път след миене.
В момента е вяла, без блясък, леко начупена (неестествено за мен), без плътност ...

Дали хидратация й липсва, какво ли?

# 453
  • София
Здравейте,
Не съм писала отдавна, но все още събирам проф.продукти и ще мине време, докато си създам впечатления, които да споделя. Доволна съм от продуктите на Афоджий, които ползвам в момента - дълбоко хидратиращите.
Знам, че ми дадохте доста насоки за моята коса, за което благодаря  Hug , но ще помоля да ми препоръчате конкретен продукт - специално финиш, за приглаждане на косата. В момента успях да я поумекотя, но стои някак хвърчаща... Ще очаквам мненията ви, момичета.
Аз специално за финиш ползвам два вида арганово масло,при мен се получава блясък и съживена коса,наситен цвят,пробвай и ти Peace

# 454
  • в 1001-та нощ
Изчетох цялата тема, да се информирам за новостите, защото съм зациклила на Интенс репер серията (шампоан и маска) и си ги ползвам от години.

Та - поръчах този шампоан http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html
и коприната на Чи.
Както и маската Ейдж сюприм на ЛП http://zlatnaribka.com/maska-za-ukrepvane-na-kosata-loreal-age-s … -ml-240-1828.html

Незнам дали от постоянната употреба на едни и същи неща или от друго, но косата ми е вяла, без живот. Има нужда от нещо, но не знам от какво.
Права е по природа, тънък косъм, боядисвана с години с безамонячна боя, омазняване в корените на 3-4 ден (но не я изтрайвам до толкова, защото пък форма губи още на 2рия и я мия заради това) сешоар - всеки път след миене.
В момента е вяла, без блясък, леко начупена (неестествено за мен), без плътност ...

и протеин  Peace ако ти допаднат Афоджи - разгледай 2 стъпковия протеин, 2 минутния реконструктор, реконструкора със зелен чай (финиш) ..

# 455
Здравейте,
Аз специално за финиш ползвам два вида арганово масло,при мен се получава блясък и съживена коса,наситен цвят,пробвай и ти Peace
Как го нанасяш - директно върху мокра коса, преди сешоар или преса ли?

# 456
Момичета, видяхте ли двата нови продукта добавени в Златна рибка - Маска за дълбоко подхранване с арган Холивуд и едно олио за суха коса Пинк. Някой ползвал ли е? newsm78

# 457
Вивиан и аз от години ползвам маската Интенс, но шампоана ми е доста тежък, ако ги ползвам със маската заедно - съвсем Sick, аз винаги съм редувала с по-леки серии. Мисля, че това омазняване и липса на обем са до голяма степен от тези продукти. Пробвай серии за хидратиране като - Инфрата на Чи на мен много ми харесва, сега съм доволна и от Вела Енрич за тънка коса  Peace, а протеин също е нужен - но видях, че a.l.e.n.a вече те е насочила +1 и от мен. След като включиш протеина, маската Интенс пак си я ползвай от време на време, но шампоана пробвай дали ако го спреш, няма косата да живне повече.

Аз пък ще те помоля за отзиви за маската Ейдж Сюприйм като пробваш, ползвам от време на време шампоана и ми е интересно, четох че в маската има омега 6 и интрасилан  Thinking   bouquet

# 458
Аз ги видях, но се надявам да допълнят асортимента и тогава да спретна една поръчка.  Twisted Evil

# 459
Здравейте момичета, знаете ли откъде в Бургас мога да си купя продукт на Selective professional,  за моделиране на къдрици , казва се "design curl"?

# 460
  • София
Здравейте,
Как го нанасяш - директно върху мокра коса, преди сешоар или преса ли?
В последно време действам така-мократа измита коса подсушавам,слагам малко количество в крайщата и по дължините от аргана,след това пръскам от реконструктора със зелен чай на Афоджий,слагам една предпазваща мус-пяна  пак на Афоджий и правя сешоар или преса.И на финала пак заглаждам от всякъде с няколко капки от аргана.Заглажда ми перфектно и няма и следа от мазнеене-но е много важно и самото масло какво е Peace

# 461
  • София

и коприната на Чи.

и протеин  Peace ако ти допаднат Афоджи - разгледай 2 стъпковия протеин, 2 минутния реконструктор, реконструкора със зелен чай (финиш) ..

О, благодарности!   bouquet Само не знам защо толкова ме е страх от тези протеини и реконструктури ... Назад в темата, а и в предишни теми, съм чела разни опралквания, че косата става твърда, бетонира се ...

Още един тъп въпрос - коприната как да ползвам? Финиш ли е?

aiki_ira, маската Интенс си ми е любима на мен, оправя ми поражения от третиране, доволна съм и винаги  си имам от нея. Даже не ми е тежко като я ползвам с шампоана, добре ми е.
Омазняване нямам, не изчаквам дотолкова, защото както писах и по-горе - на втория ден след измиване и оформяне със сешоара, косата ми се е сплескала и обезформила, и отново я мия. Не мога да я трая обезформена. Тънка е и бързо губи форма, едно, мах. две спанета и е дотам.

Маската Ейдж сюприм вече я пробвах, защото я поръчах преди два дни. Лека е, не е като Интенса, но още нямам много сериозни впечатления, освен че е лека. Може би прави косата ми малко по-пухкава, отколкото бих искала, което отчитам като минус (искам я пригладена). Ще пиша как е и в комбинация с хидратиращия шампоан.

Само ми обяснете коприната как да ползвам  Embarassed
Сто процента съм чела тонове за нея, обаче честно казано ми се иска нещо по - пресничко като инфо.

# 462
  • Пловдив
Днес бях до ЗР, но не я бях видяла маската с аргана. Нищо чудно да отскоча пак след работа за нея. Имам нужда от нещо добре хидратиращо.

Взех си 2 ампули вита цимент, но маската ще я има чак след 10-тина дни  Sad Вече сигурно повече от месец чакам Архитекта, докато се начудя за Anti Usure-то и тя взе, че се изчерпа, та сега ще чакам.

# 463
Копирам си поста и тук:
Моля някой да пусне състава на следните продукти на Ева профешънъл:
CAPILO-Шампоани себорея,косопад,омазняване

CAPILO-ампули косопад,омазняване

# 464
  • София
Вивиан, аз нанасям коприната на влажна коса, само в краищата (количество колкото малък лешник)  и след това оставам да изсъхне сама или суша със сешоар. Понякога преди нея слагам реконструктора със зелен чай на Афоджий или двуфазния балсам без отмиване на Лакме.  Hug

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 17:02 от Cesari/ Olia

Общи условия

Активация на акаунт