Професионални серии за коса - 31

• 58 080
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
момичета напоследък нямам много време да ви чета (лекции , работа...)
искам да ви попитам тази терапия http://zlatnaribka.com/proteinova-terapiq-komplekt-ot-2-stypki-p … -ml-424-3412.html 1 път на 6 седмици ли се прави
и разбирасе ако сте я ползвали как ви се е сторила

Това е именно двустъпковия протеин на Афоджий, който дискутираме много често. Включително и по-нагоре.   Peace
http://www.bg-mamma.com/?action=search2&search=%EF%F0%EE%F2% … =4&advanced=0

# 526
Ползвал ли е някой приглаждащата серия на  Redken?( не че вече не поръчах шампоан и маска Blush)
И сега се сетих, че искам и единична доза от Еластисайзър екстрийм, ако пусна втора поръчка дали ще може да ми ги сляет като се обадят за потвърждение, случвало ли ви се е?

За All Soft ли става въпрос?
За Еластисайзъра - в коментара към поръчката впиши, че искаш да е към останалата поръчка.   Peace

# 527
  • София
Feeling   bouquet нямах идея , че точно за този протеин става на въпрос

# 528
Ползвал ли е някой приглаждащата серия на  Redken?( не че вече не поръчах шампоан и маска Blush)
И сега се сетих, че искам и единична доза от Еластисайзър екстрийм, ако пусна втора поръчка дали ще може да ми ги сляет като се обадят за потвърждение, случвало ли ви се е?

За All Soft ли става въпрос?
За Еластисайзъра - в коментара към поръчката впиши, че искаш да е към останалата поръчка.   Peace
Предполагам че става въпрос за Smooth down
All Soft не е приглаждаща, а е омекотяваща, но при мен не прави дори и това.  Rolling Eyes

# 529
  • София
Да за Smooth Down  става въпрос Peace

Feeling, мерси, така ще направя Wink

# 530
Да за Smooth Down  става въпрос Peace
Аз съм я ползвала, но какво от това  Laughing
Ти вече си поръчала шампоана и маската и единственото което ни остава е да ти пожелаем и на теб да ти хареса.
На мен лично ми харесва, но не смятам, че е най-доброто, което може да се ползва за тази цел.
От всички серии на Redken, тази ми е любимата  Simple Smile
Според мен е подходяща за плътни и непокорни коси.

# 531
  • София
Дано и на мен ми стане любима.
А коя ти е любимата приглаждаща серия? Керестаз?

# 532
Дано и на мен ми стане любима.
А коя ти е любимата приглаждаща серия? Керестаз?
Да, Kerastase - Oleo Relax ми е любимата!  Blush Mr. Green Grinning
Smooth down на Redken също не е лоша серия, но на мен Oleo Relax си ми харесва повече.  Simple Smile

# 533
Преди малко си взех ампули на Алфапарф от диамантената серия за блясък и маската с бамбук.Сега прочетох, че ампулата за терапия се смесва с маската, но аз нямам тази от серията и се чудя да я смеся ли с тази която си взех newsm78

# 534
# 535
Аз имам първата и на мен ми харесва. Има приятна миризма, омекотява без да утежнява косата.

# 536
Аз конкретно тези не съм ги използвала, но имам на Уна с кокос и ми е слаба, има хубав аромат, но ми действа като обикновен балсам.
Втората една приятелка я имаше, с дебел косъм е, боядисана в тъмно кест. коса и не беше възхитена, усещаше сухота в краищата.

Аз си сложих ампулата и после маската с бамбук аромата не ми харесва, седях около 5 мин. и измих.Косата не беше лигава, но лесно се разреса и оформи.Имам блясък, а и я усещам малко по-плътна Rolling Eyes

# 537

Ползвала съм само първата, но изобщо не ми хареса и я подарих - уж косата става лигава и трябва да е хидратирана след нея, а аз я почувствах премита и като изсушена Crossing Arms
Имат една протеинова маска и една сусамова - за мен са доста по-добри, но като цяло са ми слабички, ако ползвам само тях, задължително трябва да си имам и нещо по-подхранващо  Rolling Eyes

# 538
  • в 1001-та нощ
момичета напоследък нямам много време да ви чета (лекции , работа...)
искам да ви попитам тази терапия http://zlatnaribka.com/proteinova-terapiq-komplekt-ot-2-stypki-p … -ml-424-3412.html 1 път на 6 седмици ли се прави
и разбирасе ако сте я ползвали как ви се е сторила

да я усетиш най-пълноценно е хубаво да я ползваш с шампоана за серията - измивен е, но ако имаш друг измивен - ползвай него

вземи си няколко броя тестерчета, ползвай както са предвидени, ако косата ти е многи мека следващия път ползвай протеина с по не-хидратираща маска

и съобрази и финиша  Peace

# 539
  • София
a.l.e.n.a мерси   bouquet
сега като се замисля от шампоаните имам
абсолют целулар,витамино колор на лореал
хидратиращият на джовани и  един с коприна на силклайн
а за финиша обмислям витаминия спрей на джовани и коприната на биосилк

Общи условия

Активация на акаунт