Професионални серии за коса - 31

• 58 058
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
a.l.e.n.a мерси   bouquet
сега като се замисля от шампоаните имам
абсолют целулар,витамино колор на лореал
хидратиращият на джовани и  един с коприна на силклайн
а за финиша обмислям витаминия спрей на джовани и коприната на биосилк
Според мен тези шампоани не са много подходящи за протеина в две стъпки.

# 541
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html
Момичета,защо си мисля,че имаше още един хидратиращ шампоан на Афоджий? newsm78Бъркам ли или наистина имаше още един хидратиращ шампоан? Thinking
Един е хидратиращия шампоан на Афоджи. Имат и един за изтощена коса.

Аз ползвам протеини от доста време и редовно. При моят тънък косъм няма УАУ уплътняване, но вече 3-ти месец не съм ходила за връхчета, косата е по- здрава определено. При прекаляване с протеините също усещам пресушаване, но не и втвърдяване.

# 542
  • Бургас
Момичета благодаря ви за отговорите май ще се спра на маската с бамбук на Алфапарф,та дано има ефект,чакам и новите предложения от Рибката.

# 543
  • в 1001-та нощ
lepidopteria, според мен вземи шампоана от серията - води се за изтощена коса.вземи и 2 минутния реконструктор - няма идея какви маски и балсами имаш

финишите, които си предвидила хидратират и няма да подчертаят ефекта на протеина, по-скоро ще го тушираст, но кое е подходящо зависи по-скоро от типа косъм, фин или плътен, сух или хидратиран и дали искаш да усетиш жилавостта от протеина или искаш косата да остане мека и хидратирана след това

преди да редим комбинациите е по-добре да опишеш косата, какви маски имаш, как я усещаш, какво очакваш от протеина и т.н.  Peace

# 544
  • София
алиена   bouquet
маските са ми като шампоаните : абсолют целулар , витамино колор , копринена на силклаин, протеин на джовани и  протеина на джойко. Всичките ми маски са пред свършване така ,че скоро ще си взимам нови - за сега съм се спряла на тази http://ww.feelunique.com/p/Macadamia-Get-Hooked-Set , но към нея ще взема поне още 2 - 3 (обичам при всяко къпане да ползвам различна серия)
Косата ми е :
тънка , руса (леко изтощена) с лек проблем с накъсването
ефекта който търся е да изглежда жива, мека и лъскава
ето  и снимка:

# 545
  • в 1001-та нощ
ами шом държиш да е мека - правилно си избрала финишите

шампоанът не е под съмнение - трябва да вземеш на Афоджи за изтощена коса

остава под въпрос какво да ползваш след протеина:

1. вариант 1 => ползваш балсама в тестера
2. вариант 2 => ако балсамът от тестера ти прави косата прекалено мека - вземаш и 2 минутния реконструктор и го ползваш, като маска след протеина - измиваш косата, прилагап протеина с нагряване, изплакваш и подсушаваш с кърпа (попиваш водата),  слагаш маската (2 мин р-р), измиваш финално и ползваш финиша  Peace

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 23:29 от a.l.e.n.a

# 546
  • София
a.l.e.n.a мерси ще си го поръчам  Hug

# 547
  • в 1001-та нощ
поне шампоана - няма как  Peace

# 548
Минавам и аз най-накрая да изкажа мнението си за Revitaluxa. Преди малко ми изсъхна косата и мога да кажа, че съм възхитена! Heart Eyes Само маската на Олео Релакс ми е правила толкова мека и пухкава косата. Все още не съм я стилизирала, утре ще я изправям сутринта, но първите ми впечатления са чудесни. Не усетих жилавост, а много, много лигава коса, още като отмивах масаката, която, както и другите споделиха е безкрайно икономична. Peace
Нарочно не слагах много неща за да усетя по-добре ефекта от нея. Измих с хидратиращия шампоан на Афоджи, после маската, а след баня Л2 и малко коприна. Усещам косата си истински хидратирана, без да е утежнена. Heart Eyes
Утре като съвсем направя прическата, ще се включа да кажа как е положението. Flutter

# 549
Raulista  Heart Eyes    Hug
Знаех си аз, че ще ти хареса много.   Party

# 550
Хи-хи, ти винаги си права. Hug
Добре, че те послушах да я пробвам и да почакам с ампулата.  bowuu    remybussi

# 551
  • София
Ох, отдавна не съм влизала и съм ви изтървала толкова много!  #Cussing out
Сега ще наваксвам ...
Кажете ми шампоан, с който да заместя Абсолют Репеър-а на ЛП.
 От година го позлвам , доволна съм, но като че ли искам да пробвам и нещо друго  Thinking

# 552
  • София
Готова съм с поръчката на 2 минутния реконструктор на Афоджий и Реконструктора с кератин и зелен чай, както ми препоръчахте миналата седмица.

Косата ми е с тънък косъм, лека като усещане (а искам да е тежка), не особено изтощена в дължините, но нуждаеща се от повече грижа. Боядисвам я и всеки път я суша със сешоар.
Искам да я усещам плътна, жилава и здрава. Като от реклама на Пантен  Mr. Green

Сега имам няколко въпроса, които ме тревожат:
1. Как и в каква последователност да ползвам продуктите, които имам:
Шампоан
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html
Маски:
http://zlatnaribka.com/maska-za-ukrepvane-na-kosata-loreal-age-s … -ml-240-1828.html
http://zlatnaribka.com/maska-za-suha-kosa-loreal-intens-riper-20 … -ml-236-1556.html
Финиш:
http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-sil … -ml-271-2087.html

2. Четох за 2 минутния реконструктор, че се ползва веднъж седмично.
Въпрос - вместо шампоана ли се ползва или СЛЕД него?
Когато ползвам 2 минутния реконструктор, след това ползвам ли реконструктора със зелен чай и кога точно (като финиш ли?)

3. 2 минутния реконструктор и този със зелен чай всъшност едни по-леки протеинови продукти ли са? Примерно в сравнение с протеина в две стъпки, който смятам, че за мен е силен?

Много се извинявам момичета за количеството въпроси, но съм в тотална обърквация и просто не знам кога и какво да полвам. Никога не съм ползвала протеин. Надявам се да ми помогнете  Embarassed

# 553
  • в 1001-та нощ
2 мин р-р е маска, ползва се след шампоана, задължително след шампоан, той не е шампоан и не го замества

хубаво е да ги ползваш и след шампоана за изтощена коса, след хидратиращия не съм убедена, че е удачно

интенс рипеър може да ти  е тежка, другата маска за мен е по-скоро хидратираща и не уплътнява особено - не очаквам от продуктите, които имаш да постигнеш желания ефект

р-ра със зелен  чай е финиш и не е като 2 минутния р-р, не са заменими, на мен ми хидратира, не ми втвърдява

# 554
Защо Афоджий мирише така гадно - всеки едни продукт , протеина е направо  Sick
Иначе реконструктора с кератин и зелен чай за мен е уникален продукт. Ползвам го редовно и съм много доволна от здравината на косата си.

Общи условия

Активация на акаунт