Професионални серии за коса - 31

• 58 020
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Architecte е в пъти по-силен, по-насищащ.  Ciment Anti Usure е хубав но по-лекичък като балсам.
Определено при по-сериозно накъсване на косъма  концентрат  Vita Ciment и/или  Architecte.  Forcintense е също много добра и ефектива.
Ако нямаш нужда от термозащита т.е. от  Ciment Thermique  ,вземи по-добре  Fibre Architecte.Аз бях много скептично настроена към него ,но съм приятно изненадана.

# 601
  • Пловдив
Си♥си, аз имам Fibre Architecte. Доста отдавна го взех, но чаках да заредят маската, че да ги съчетая. Аз Architecte съм я ползвала. Но другата не съм. Нямам база за сравнение. Не знам защо си мислех, че Anti Usure е по-удачен вариант в моя случай. Освен да ги взема и двете и да редувам  newsm78

Нямам нужда от термо мляко, защото не ползвам сешоар (много рядко).

# 602
  • София
Купих си термо филър и затоплящ серум на Алфапарф. След като ги нанеса върху косата и мина с пресата пак измивам с шампоан, нали така? Понеже на кутията пише само "изплакнете", не се споменава нищо за шампоан, но в каталога виждам, че трябва да се измие и с шампоан. А и помня, че имаше наскоро някаква дискусия за това...(и не се слага маска след тази терапия, нали).
Измивен шампоан ли да ползвам? Имам Bain de Force и Афоджий отворени в момента и смятам тях да ползвам ако са подходящи. Не си купих шампоана от серията защото ми се насъбраха доста.

# 603
  • Варна
Пробвах маската с арган на Hollywood Beauty, но исках още един-два пъти да я ползвам и тогава да дам отзив. Може би трябва да уточня, че имам само хидратиращия шампоан на Афоджии и не знам доколкто той е подходящ като подготовка за маската. При измиване с него косата ми е много мека, сякаш няма нужда от друг продукт. Като нанесох маската остана пак хлъзгава и мека, но при изплакването усетих малко сухота, но без заплитане. След подсушаване с кърпа и преди сешоара ползвах Л2 и резултата беше лъскава, подредена, нехвърчаща коса. Попресушеният горен слой от пресата не стърчеше, а беше пригладен и на вид и на допир. Не мога да преценя благодарение на кой от всички продукти се дължи положителния ефект. Може ли и експертно мнение, кой шампоан е най-подходящ за суха коса, преди такъв тип маска като аргановата? Хидратиращият на Афоджии подходящ ли е, или по-скоро трябва да е по-измивен, както се коментираше по-напред в темата?  bouquet

# 604
  • София

Задължително ли е след термо мляко да се суши косата със сешоар?

Аз го слагах него винаги преди преса.

# 605
  • София

Задължително ли е след термо мляко да се суши косата със сешоар?

Аз го слагах него винаги преди преса.

а има ли ефект, ако си измия косата вечерта и съответно сложа Цимент термик, изсуша със сешоар и на сутринта мина с пресата - ще предпази ли от пресата или трябва да сложа допълнително термопротектор?

# 606
Не трябва да слагаш допълнително.

# 607
  • София
Alien, ще предпази. Предпазва до 5 последователни измивания на косата (пише го в листовката на продукта).

# 608
Момичета,не знам дали тук е удачно да питам,но дали има желаещи да си разделим  протеина на Афоджии?  По-изгодно идва голямата разфасовка,но ще ми дойде много.

# 609

а има ли ефект, ако си измия косата вечерта и съответно сложа Цимент термик, изсуша със сешоар и на сутринта мина с пресата - ще предпази ли от пресата или трябва да сложа допълнително термопротектор?

Аз правя точно така и няма проблем. Peace

# 610
  • София
Благодаря за отговорите  Hug
аз досега така процедирах, но се чудех да не би да бъркам 

# 611
  • Пловдив
Купих си термо филър и затоплящ серум на Алфапарф. След като ги нанеса върху косата и мина с пресата пак измивам с шампоан, нали така? Понеже на кутията пише само "изплакнете", не се споменава нищо за шампоан, но в каталога виждам, че трябва да се измие и с шампоан. А и помня, че имаше наскоро някаква дискусия за това...(и не се слага маска след тази терапия, нали).
Измивен шампоан ли да ползвам? Имам Bain de Force и Афоджий отворени в момента и смятам тях да ползвам ако са подходящи. Не си купих шампоана от серията защото ми се насъбраха доста.

Lodsi, ще ти отговоря от моя опит и с моята коса  Peace. Пробвах само ампули без да си измия косата със ш-н след тях и като резултат косата ми заприлича на все едно немита от месец най малко. Пробвах и варианта да ги добавя към про-концентрата, отново без да ползвам ш-н след това и като резултат ми се получи коса без блясък и жилавост, не ми хареса ама никак. Най-доволна съм след като отмия със ш-н и после нанеса и про-концентрата. Тогава резултата е много блясък и жилавост  Blush

# 612
Здравейте,днес се подстригах малко,след това веднага на терапевтичната пресичка и много се радвам,е като изключим,че се разделих с няколко см коса,която чаааак сега започна да расте като хората,явно грижите и проф.продуктите + конските витамини си казват думата finally  Mr. Green

# 613
.....вземи по-добре  Fibre Architecte.Аз бях много скептично настроена към него ,но съм приятно изненадана.

Би ли казала с какво те изненада Fibre Architecte?От доста време му се чудя и на няколко пъти питах в темата за отзиви,но никой не ми отговори.

# 614
  • В мечтите
Момичета,този продукт Серум за силно изтощена коса Fibre Architecte Kerastase,с какво прееди това се комбинира?От същата серия или? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт