Професионални серии за коса - 31

• 57 981
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Здравейте момичета, много полезна тема сте заформили.Позачетох се в линкчетата в началото за протеиновите терапии и имам въпрос-моята коса като цяло е плътна и здрава в основата си, но в краищата цъфти много и на голяма част от косъмчетата на около 2 см от края има нещо като точица и като дръпна и се къса, но това е само в края!
Та си мисля че май няма се размина с тази терапия, какво ще кажете?
А и какви продукти ще предложите Simple Smile
Аз се загледах по 2-минутния реконструктор на ApHogee за протеиновата терапия
и Intense Repair маската за хидратация
Мноого ще съм ви благодарна за помощта и се извинявам , защото съм сигурна че някъде сте писали за проблем като моя , но аз доста се поомотах из темите #Crazy

# 706
Здравейте момичета, много полезна тема сте заформили.Позачетох се в линкчетата в началото за протеиновите терапии и имам въпрос-моята коса като цяло е плътна и здрава в основата си, но в краищата цъфти много и на голяма част от косъмчетата на около 2 см от края има нещо като точица и като дръпна и се къса, но това е само в края!
Та си мисля че май няма се размина с тази терапия, какво ще кажете?
А и какви продукти ще предложите Simple Smile
Аз се загледах по 2-минутния реконструктор на ApHogee за протеиновата терапия
и Intense Repair маската за хидратация
Мноого ще съм ви благодарна за помощта и се извинявам , защото съм сигурна че някъде сте писали за проблем като моя , но аз доста се поомотах из темите #Crazy

Щом проблемът ти е с връхчетата, според мен ползвай серуми за връхчета и подстригвай редовно ! Например http://zlatnaribka.com/serum-za-silno-iztoshtena-kraishta-loreal … -ml-237-2847.html

# 707
Да споделя аз от днес...
Намазах корените с Комплекс 5 на Рене Фуртерер, след това измих по следния начин:
Първия път с Нутритермик шампоан, хубаво разпених, след това сложих новия шампоан за растеж на Шварцкопф. Това,което ми направи впечатление в шампоана беше че страхотно много се пени,което беше приятно, помасажирах хубаво скалпа с него. След това сложих маска Нутритермик. На мокра и подсушена коса сложих 2 помпички от елексира на Керастаз, а в корена ампула против косопад на Рене Фуртерер, какво и пяна за обем на РФ пак за изтощена коса. Косата стана идеално хидратирана и плътна, мека, но много плътна, перфектен резултат за мен, доволна съм !

# 708
fabula, топлинно третирана ли е косата и въобще - според теб каква е причината за цъфтенето и накъсването?
Протеиновата терапия е подходяща в случая, но е много важно косата да е много добре хидратирана преди това, щом косъмът е плътен.   Peace
Иначе има вероятност ефектът да е незадоволителен.   Peace
Също - ако сушиш, задължително ползвам грижа за защита от топлината.

♥Пандичка♥ , чела съм много добри отзиви за този:
http://www.lookfantastic.com/ghd-heat-protect-spray/10523833.html
Цената му в момента е доста примамлива.   Wink

# 709
  • в 1001-та нощ
♥Пандичка♥  Hug с времето съвсем ще   се ориентираш, дано само не е на твърде висока цена, но в житейски план е така, пробваш нещо, трупаш опит, осмисляш ... от позицията на времето ....

сега мисля, че най-достъпно за теб е да ползваш - Renew C - ще почистят кутикулата, ще ремонтират в изв. степен

на второ място Резистанс на Керастаз - всичко ще ти е от ползва и най-важното без нагряване

на Афоджи терапията - нагряването на мокра коса за мен е недостатък, защото косъмът се нагрява мокър (а не леко влажен) и то не малко, все ми се струва, че за кутикулата не е най-доброто, също това сваля цвят - затова ми се вижда най-добре да се прави преди боя (на предното измиване - за да не се поврежда нов цвят и за да може поетия протеин да се циментира с боята)

другото подходящо - вече го загатнах е колагеновата терапия на шварцкопф, тя е по-различна от познатите

едната стъпка е с ензимен продукт - почиства увредените участъци, на принципа, на който се прави ензимен пилинг, а после колагенът ремонтира и в дълбочина, вече на почистена територия

колагенът е различен протеин - от масовите, които са най-разпространени, уплътнява, но не втвърдява особено

сигурно ще е удачен и споменавания колагенов шампоан, предполагам ще го усетиш добре, трябва и аз да го потърся из ибей и амазон

# 710
  • Варна
Мерси за бързите отговорите  bouquet
А цъфтенето си е постоянен проблем без изход при мен като че ли.Винаги ми е цъфтяла косата, а я подстригвам на всеки месец и не я боядисвам.Преди ползвах редовно преса но от повече 2 месеца съм я спряла на 100% и само я издухвам и ползвам кристали  и накъсването още се получава и затова се чудих и аз и ви питам за мнение Grinning

# 711
Днес пробвах в салона серума архитект. Мислех да го взема , но след като ми сложиха от него не съм впечатлена. Косата ми не е с нищо по-различна от всеки друг път  Confused Ще търся проба , за да му дам шанс и в домашна обствановка, но да видим.

Алена, искам я и аз тази колагенова терапия. От както ползвам конския шампоан полудях по колагена. Има ли сайт в който я предлагат и пращат директно до България ( без посредници, митници и тн.)?

# 712
Мерси за бързите отговорите    bouquet
А цъфтенето си е постоянен проблем без изход при мен като че ли.Винаги ми е цъфтяла косата, а я подстригвам на всеки месец и не я боядисвам.Преди ползвах редовно преса но от повече 2 месеца съм я спряла на 100% и само я издухвам и ползвам кристали  и накъсването още се получава и затова се чудих и аз и ви питам за мнение Grinning

И сама си си отговорила.   Peace
Ето къде е проблема - преса, сешоар, а косъмът е незащитен.
Не знам какво кристали ползваш, но повечето нямат термозащита.
Термо млеката на Керастаз са много хубави. Разгледай ги. Предполагам, че в твоя случай удачен ще е Цимент Термик. Хрома Термик е за блясък, а Нектар Термик е за много суха коса и с масла.

Редуването на протеиновата терапия и хидратиращите грижи също ще дадат чудесни резултати.
Допълнително можеш да включиш и реконструктор.
Спрей-балсамът Л2 на Лакме пък ще затвори люспиците на косъма, карайки го да блести. Също и разплита.   Peace

# 713
  • в 1001-та нощ
Dusty_wind, ензимният продукт е голям и скъп около 500 мл за 60 паунда или нещо такова - предлага се на много малко места, като за салон е и доста му се чудих

заместих го с един body wash, който е с папая ензими,  кокосовo масло и екстракт от зърна на ванилия - органичен е - за суха, зряла кожа, не остъргва

колагена - сигурно се намира по-лесно само в 100 мл опаковки е - стига ми за два пъти  Rolling Eyes

най-добре действа на напротеинчена коса, някак я надгражда с друг протеин, леко хидратира, оставя в плътна - ясно ти е как действа  Blush

пробвай да го търсиш - на мен с посредници мие удобно - защото среши 2-3 лева не се занимавам да търся изгодни доставки до Бг Rolling Eyes и не се ограничавам в това отношение  Blush

# 714
  • Варна
Мерси за бързите отговорите    bouquet
А цъфтенето си е постоянен проблем без изход при мен като че ли.Винаги ми е цъфтяла косата, а я подстригвам на всеки месец и не я боядисвам.Преди ползвах редовно преса но от повече 2 месеца съм я спряла на 100% и само я издухвам и ползвам кристали  и накъсването още се получава и затова се чудих и аз и ви питам за мнение Grinning

И сама си си отговорила.   Peace
Ето къде е проблема - преса, сешоар, а косъмът е незащитен.
Не знам какво кристали ползваш, но повечето нямат термозащита.
Термо млеката на Керастаз са много хубави. Разгледай ги. Предполагам, че в твоя случай удачен ще е Цимент Термик. Хрома Термик е за блясък, а Нектар Термик е за много суха коса и с масла.

Редуването на протеиновата терапия и хидратиращите грижи също ще дадат чудесни резултати.
Допълнително можеш да включиш и реконструктор.
Спрей-балсамът Л2 на Лакме пък ще затвори люспиците на косъма, карайки го да блести. Също и разплита.   Peace
Мерси, ще разгледам Simple Smile

# 715
  • София
♥Пандичка♥ аз съм доволна от този спрей
http://www.lookfantastic.com/biosilk-thermal-shield-350ml/10306462.html
не слепва и няма фиксация; аз го ползвам преди преса; пръска се на суха коса, което ще е подходящо в твоя случай  Peace

# 716
a.l.e.n.a може ли линк към body wash , а колагена ще го търся.

# 717
  • Плевен
Dusty_wind с какви други продукти ти комбинираха серума на Керастас? Аз го взех, но не съм го ползвала още.

# 718
Шампоана не знам какъв е - до колкото знам слагат някакъв за след боя, ботокс ампула+ маска и за финиш серума. Както казах нищо впечатляващо. Сложих си го от любопитство , защото беше сложен за всеобщо ползване, а в салона не пропускам да се наклепам с каквото има. Може и комбинацията да не е точната. Ще го пробвам в къщи с маската и шампоана да видим , но съм скептична. За парите, които струва количеството е много малко.

# 719
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a може ли линк към body wash , а колагена ще го търся.

http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Body-Wash-Coconut-Papaya-Wi … 384-ml/15733?at=0

в момента не е наличен, но ще заредят  Blush можеш да се запишеш за известие, когато е зареден (имаш ли опит със сайта  Rolling Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт